Vesti/Najnovije
09.07.2021.

Proslavljamo WitcherCon sa popustima!

Proverite kako i koliko

Pre desetak dana smo najavili koolaboraciju Netflix-a i CD Projekt Red nazvanu WitcherCon!

U pitanju je virtuelni događaj obožavalaca Witcher franšize. Dve kompanije prethodno su tizovale velika otkrića za taj događaj, i iako je poznato da neće biti najavljena nove Witcher igra, gotovo sve ostalo je naizgled tu. A u radovima postoji mnoštvo drugih Witcher projekata za koje bi ove dve kompanije mogle da urade mnogo. Konkretnije,očekujemo da saznamo više o predstojećoj drugoj sezoni serije The Witcher, pored igranog serijala The Witcher: Blood Origin. Tu je i anime The Witcher: Nightmare of the Wolf, o kojoj se još uvek zna relativno malo.

Pre nego vam prenesemo satnicu, napominjemo da tokom vikenda za sve Witcher proizvode imate 20% popusta.

Odaberete proizvode, stavite u korpu i ukucajte kod Witchercon4ohagn

Evo i rasporeda za WitcherCon:

  • The Witcher Season 2: Deck of Destiny
    • Gosti Panela: Lauren Schmidt Hissrich, Anya Chalotra, Freya Allan, Mimî M Khayisa, Paul Bullion
      • Sudbine se sudaraju kada glumačka ekipa i voditelj Netflix-ovog The Witcher-a izvlače karte iz špila sa pitanjima obožavalaca, a koja će odrediti put panela i neposrednu sudbinu gostiju. Ali to nisu obične karte - pripremite se za otkrića iznenađenja, uvid u kulise i poneki haos dok vas panelisti vode kroz putovanje snimanja 2. sezone.

 

  • CD PROJEKT RED Memories from the Path: Priče iza The Witcher igara
      • Već više od 13 godina serija igara Witcher pleni maštu igrača širom sveta. Sada programeri koji stoje iza igara razgovaraju o tome kako su oživeli svoje priče - pre ponovnog pregleda starih uspomena, otkrivanja zaboravljenih artefakata i sećanja na njihove omiljene trenutke iz franšize.

 

  • Geralt of T-Rivia
    • Gosti panela: Błażej Augustynek, Philipp Weber, Declan De Barra, Lauren Schmidt Hissrich
      • To je sastanak trusta mozgova Witcher-a kao ključnih kreatora Witcher igara i The Witcher Netflix serije koji se udružuju kako bi testirali svoje znanje o širem Witcher univerzumu. U ovoj igri u stilu pub kviza, zakulisne sitnice i razvratni prikriveni pogledi cene se jednako kao i tačni odgovori.

 

  • CD PROJEKT RED The Witcher: Beyond Video Games
    • Gosti panela: Rafał Jaki, Bartosz Sztybor, Łukasz Woźniak
      • Od detektiva Noir-a do mračnog horora - sve do Starog sveta i šire, pripremite se da doživite The Witcher-ov prošireni univerzum sa najnovijim detaljima o predstojećim stripovima i društvenim igrama inspirisanim franšizom!

 

  • Tales from the White Wolf: Razgovor sa Henry Cavill, domaćin Josh Horowitz
      • Za sam kraj WitcherCon-a, obožavaoci će čuti od samog Geralta iz Rivije, Henrija Cavilla, koji će sa moderatorom Joshom Horovitzom (voditelj MTV Comedy Central) sedeti u detaljnom razgovoru o fantaziji, sudbini i širem Witcher Univerzumu. Možda čak spremi i iznenađenje ili dva ...

WitcherCon se prvi put prikazuje 9. jula u 19:00 CEST na YouTube i Twitch platformama. Važno je napomenuti da će WitcherCon imati dva odvojena toka, od kojih svaki ima ekskluzivni sadržaj.

Po drugi put će se emitovati na Twitch-u i YouTube-u u 3:00 CEST 10. jula.

 

Linkovi

Twitch: CD Projekt | Netflix
YouTube: CD Projekt | Netflix

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4753
PS4 The Witcher 3 - The Wild Hunt & Dark Souls 3
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Akcione figure HFI3675
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD

Slični članci

09.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Netflix imate! Games popuste smo vam obezedili danas na sve Witcher proizvode! Na vama je samo da pripremite omiljene grickalice i uživate!
29.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Novi načini komunikacije donose i nove vidove zabave i oglašavanja a čini se da i CD Projekt Red pokušava da se povrati od fijaska sa igrom Cyb...
29.
Mar.
2021.
Vesti/Najnovije
Fotografije sa snimanja pokazuju kako bez sumnje izgleda Wild Hunt u sceni iz Netflix-ove adaptacije The Witcher Season 2.