Vesti/Najnovije
15.07.2021.

Ghost of Tsushima dobija Director's Cut i ekspanziju!

Stiže za PS4 i PS5 konzole

Ghost of Tsushima je fenomenalna igra koja i dalje osvaja srca mnogih igrača. Kako Director's Cut opcije postaju jako popularne ovog leta, i ova igra će dobiti svoju. 

Navodno su se već pojavili detalji ove igre greškom testera kvaliteta koji radi na novom sadržaju. Odmah ispod možete videti ceo post navodnog QA testera, postavljen 12. jula na zvanični podredit Ghost of Tsushima. Očigledni tester započinje otkrivanjem da je proširenje ostrva Ikishima za Ghost of Tsushima otprilike veličine donjeg dela ostrva Tsushima, tako da će drugim rečima biti prilično veliko.

Tester takođe otkriva neke dodatne detalje o predstojećem proširenju igre Sucker Punch. Na primer, tvrdi da postoji novi tip teškog oklopa, a postoje i novi mongolski neprijatelji sa kojima se suočavaju na ostrvu, kao i leopardi, majmuni i veverice koji lutaju samim ostrvom. Ne brinite, ipak, ljupke lisice se očigledno vraćaju.

Ovaj QA tester se očigledno držao glavnog puta usmerenog na priču tokom istraživanja ostrva Iki. Za ovo mu je na kraju trebalo otprilike 15 do 20 sati do pobede, pa čak i tvrdi da je na mnogo načina bolje nego glavna priča prvobitnog Ghost of Tsushima.

Evo nekliko ključnih detalja o ovoj novoj verziji igre:

  • Ghost of Tsushima Director’s Cut će biti dostupan za PS4 i PS5 i to od 20. avgusta.
  • Obe verzije igre za PS4 i PS5 će sadržati Iki Island, potpuno novu priču sa Jinom u glavnoj ulozi, originalnu igru Ghost of Tsushima kao i sav do sada objavljeni sadržaj.
  • Igrači koji kupe PS5 verziju će biti u prilici da uživaju u poboljšanim mogućnostima koje donosi PS5 konzola, a kao što znate, to su DualSense kontrole, japanski lip sync, brža učitavanja, 4K rezolucija, 3D audio i druge.
  • Svi Ghost igrači, oni koji su već igrali u prošlosti, trenutno aktivni i budući, imaće priliku da provere poboljšanja na launch-u kao što su novi Photo Mode, unapređene accessibility opcije i druga unapređenja.

Što se PS5 tiče, novi igrači će primetitie da će ova verzija imati lip sync za engleske i japanske glasove. Verzija za PS5 će imati i haptične povratne informacije i adaptivne okidače, 3D zvuk, drastično poboljšano vremena učitavanja, različite opcije za 4K rezoluciju, očekuju se i za performanse i vizuelni režim sa 60 fps. Save fajlovi iz PS4 verzije ćenaravno moći da se prenesu na PS5.

Krajem 13. veka, mongolsko carstvo je uništilo čitave nacije tokom svojih pohoda na istok. Ostrvo Tsushima je sve što se nalazi između kopna Japana i masivne mongolske invazione flote koju predvodi nemilosrdni i lukavi general Khotun Khan. Dok ostrvo gori nakon prvog talasa mongolskog napada, hrabri samurajski ratnik Jin Sakai stoji pred okupatorima. Kao jedan od poslednjih preživelih članova svog klana, Jin je rešen da učini sve što je potrebno, po svaku cenu, da zaštiti svoj narod i povrati svoj dom. Mora da ostavi po strani tradicije koje su ga oblikovale kao ratnika i da zakorači na novi put, put Duha, koji podrazumeva nekonvencionalni rat za slobodu Tsushime

Glavne karakteristike:

  • Kad rat utihne, drevna lepota ispliva: Lutajte prelepim predelima i prostranstvima, upoznajte zanimljive likove, otkrijte drevne znamenitosti i svu lepotu Tsushime u ovoj open-world akcionoj avanturi.
  • Uspon Ghosta: Potražite podršku starih prijatelja i novih neočekivanih saveznika da povrate Thushimu. Otrgnite se tradiciji, postanite nova vrsta ratnika i po svaku cenu zaštitite ono što je ostalo od vašeg doma i vašeg naroda.
  • Blato, krv i čelik: Izazovite protivnike svojom katanom za imerzivno samurajsko borbeno iskustvo, savladajte luk da biste eliminisali udaljene pretnje i razvijte taktike nevidljivosti za dezorijentaciju i zasedu neprijatelja.
  • Zajedno postanite Legende: Igrajte sa prijateljima ili putem online matchmakinga u seriji story misija za dva igrača ili misijama preživljavanja zasnovanih na talasima za četvoro igrača u režimu Legends online co-op ** inspirisanim japanskim narodnim pričama i mitologijom.
  • Potpuno novo ostrvo za istraživanje: Putujte na ostrvo Iki da biste istražili glasine o mongolskom prisustvu u potpuno novoj priči sa duboko ličnim ulogom.

Naručite unapred i dobijate sledeći digitalni sadržaj* (redeem dostupan do 31. decembra 2024):

  • Ghost of Tsushima digital mini soundtrack sa dve nove dodatne numere.
  • Ghost of Tsushima artwork iz 11 delova.

*Internet veza potrebna za preuzimanje

Ako već posedujete PS4 verziju Ghost of Tsushima, PS4 Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT možete dobiti po sniženoj ceni i ne morate da kupujete ovaj proizvod

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41175
Ghost of Tsushima se vraća sa Director’s Cut verzijom za PS5 i PS4. Igra dolazi s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Ušteda 59%
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499,00 RSD
3.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4936
U kasnom 13. veku, Mongolsko carstvo je uništilo čitave nacije tokom kampanje&nb...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
Vrsta
Nova
5.999,00 RSD
1.199 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50085
Od legendarnog tvorca igara Hidea Kojime stiže iskustvo koje redefiniše žanr, sa...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50084
Ghost of Tsushima se vraća sa Director’s Cut verzijom za PS5 i PS4. Igra dolazi s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.799,00 RSD
Ušteda 49%
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499,00 RSD
4.799 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

20.
Aug.
2020.
Playstation
PlayStation ekskluziva će imati novi besplatni online co-op mode!