Vesti/Najnovije
02.09.2021.

Tales of Arise

Biće to interesantna igra

Tales of Arise je najnovija akciona RPG u dugogodišnjim " Tales of " JRPG serijalu.

Dahna, gde je rođen maskirani heroj, manje je napredna planeta sa približno srednjovekovnim nivoom tehnologije. To je prilično veliki deo ljudske istorije, ali sumnjamo da to zaista samo znači da na Dahni ljudi koriste mačeve, nose teške oklope i nemaju električnu energiju. Na nebu iznad Dahne nalazi se još jedna planeta po imenu Rena, naprednija u tehnologiji i magiji. Na primer, protagonista Shionne u trejleru je prikazan kako nosi neku vrstu puške, tehnologija koja se verovatno ne vidi na Dahni. Rena je napala Dahnu pre 300 godina i porobila njen narod. Priče počinje na Dahni stotinama godina u Dahninoj istoriji porobljenosti. Imali su priče o Renama koje su se prenosile generacijama "kao zemlji pravednika i božanstava," i verovatno doprinosili racionalizaciji sopstvenog potčinjavanja. Na osnovu trejlera sa likovima, skoro zvuči kao dahnovci veruju da je Rena neka vrsta raja gde mrtvi i bogovi žive zajedno. Tales of Arise tokom svoje priče će posetiti obe planete, što znači da ćemo verovatno započeti svoju avanturu radeći standardne srednjovekovne poslove poput ubijanja vukova i pravljenja napitaka pre prelaska na napredniju planetu Rena na pola puta kroz priču.

Ovo je 17. igra u glavnoj seriji, ali samo nekoliko poslednjih, počevši od Tales of Zestiria, bilo je za PC. Kao i u mnogim drugim igrama u poslednje vreme, Arise je malo odložen od kada je prvi put najavljen. Prvobitno je trebalo da izađe 2020. godine, ali je odložen za 2021. U game play prikazu ovog proleća, Tales of Arise je konačno dobio datum objavljivanja: dolazi 10. septembra. Producent Yusuke Tomizawa kaže da se nada da će Tales of Arise pokazati dugogodišnjim obožavateljima serije da Bandai Namco razume koje su osnovne serije važne za igrače, dok su i dalje inovativne i privlačne globalnoj publici.

Definitivno liči na najproračunljiviju Tales RPG u poslednjih nekoliko godina, a Bandai Namco je potvrdio da dolazi na konzole poslednje i trenutne generacije pored PC-ja. 

Trejler Tales of Arise prikazan na Summer Game Festu dao je malo više za najavu priča nego trejler pre njega. Prikazuje više likova koji izgledaju kao da će se pridružiti timu kao članovi stranke. Takođe, još više tizuje nesrazmeru između dve planete oko kojih se priča vrti.   

  • Konzolne verzije Arise će imati 60 fps i 4K modove (PC verzija bi trebalo da podržava oba).
  • Anime cut scene je producirao studio Ufotable, kreator popularnog serijala Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba.
  • Izbegavanje neprijateljskih napada biće ključni borbeni mehanizam, ali će postojati opcija automatskog izbegavanja za igrače koji se teško snalaze sa brzom borbom.
  • Nema post-battle scene pobede. odmah se vraćate na teren. Zvuči brzo ali ubudljivo!
  • Moći ćete da skačete i plivate u okruženjima

Borba u ovoj igri će biti brža od prethodnih igara, sa velikim naglaskom na izbegavanju neprijateljskih napada. Očekujte povratak serijskih proizvoda kao što su Mystic Artes i veštine, ali postoje i neki novi sistemi. Postoje sposobnosti podrške koje se zovu "Pojačaj napade" Boost Attacks to zvuči kao timski napadi, a postoje i završnici koji se zovu Boost Strikes.

Kao i u prošlim igrama Tales Of igrama, Arise će vam spremati različita jela kako biste povratili zdravlje ili dati sve snage za borbu. U Arise ćete takođe uzgajati sopstvene sastojke. Na žalost, simpatičnim svinjama sa zečjim ušima je sigurnosuđeno da budu večera.   Uzgoj životinja izgleda da će uključivati određenu količinu upravljanja.Biaćete vrstu stoke za uzgoj, njihov status rasta, pa čak i postaviti mačke i pse kao stražare. Ribolov je i sopstvena aktivna mini igra.

Malo je najavljeno, dosta se nagađa a igra je uskoro tu.

U slučaju da ste nestrpljivi da saznate više pre nego se igra pojavi, posetite zvanični sajt igre.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50096
Novi nastavak Tales serijala Akcioni JRPG smešten na dve zaraćene planete Dr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD

Slični članci

01.
Sep.
2021.
Vesti/Najnovije
Nekada zamišljamo kako nokautiramo one koji nas nerviraju. Nekada zamišljamo kako bez problema trčimo uz stepenice kao Rocky a ovih dana ćemo m...
31.
Aug.
2021.
Vesti/Najnovije
WRC 10 izlazi za dva dana i u pitanju je zvanična igra za World Rally Championship toko skoro cele 2022. godine. To će biti 50-ta vožnja za WRC od 1973, a WR...
26.
Aug.
2021.
Nintendo
Budući da je No More Heroes 3 izlazi sutra, evo zašto bi obožavaoci možda trebalo da odigraju Travis Strikes Again pre nego što pokrenu na...