Vesti/Najnovije
18.09.2021.
Autor: Borivoje Naumovski

Back 4 Blood

I mi smo u prvim redovima

Za manje od mesec dana ćemo moći da se prepustimo jednoj od omiljenih gamerskih razbibriga – da naoružani do zuba srljamo u horde zombija, ali ne sa ciljem pukog preživljavanja. Turtle Rock Studios i Warner Bros Games jako dobro znaju da živi nismo, pola nas nema za premijeru „Back 4 Blood“, jedinstvni pristup žanru zombi apokalipse u kome vodimo tim „čistača“.

Zadatak protagonista je, kako samo ime kaže, da uklone infestaciju podeljenu na regije, i učine je koliko-toliko pogodnom za ponovno naseljavanje neinficiranih ljudi iz skloništa.

Da ovaj posao nije nimalo lak, štaviše potencijalno teži nego ekipe iz spiritualnog pretka ove igre, „Left 4 Dead“, pokazuje nam i novi trailer za igru kroz spoj eksplozivne akcije i otrcanih filmskih one-linera koji dolikuju najvećim holivudskim blokbasterima.

 

12. oktobar prosto ne može da dođe dovoljno brzo!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41212
„Back 4 Blood“ je jedinstvni pristup žanru zombi apokalipse u kome vod...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Ušteda 38%
1.599,00 RSD
Vrsta
Nova
1.599,00 RSD
999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Sep.
2021.
Vesti/Najnovije
Call of Duty: Warzone i Animal Crossing: New Horizons nemaju ništa slično. Ipak, zajedničko im je da mogu pomoći u borbi protiv anskioznosti i hiperak...
15.
Sep.
2021.
Vesti/Najnovije
Deathloop govori o tome šta se dešava kada stvari ne idu po planu.
14.
Sep.
2021.
Nintendo
Nintendo su uvek bili velemajstori za čistu nefiltriranu zabavu u igrama, nigde to nije bilo očiglednije nego u suludim kompilacijama totalno blesavih i čudn...