XBOX
08.06.2023.

Microsoft želi sa usreći svoje korisnike

Aaron Greenberg i velika obećanja

Društvene mreže su postale sastavni deo naših života, ali i platforme na kojima poznate kompanije objavljuju informacije, promovišu proizvode i komuniciraju sa svojim korisnicima. Danas svedočimo tome da velika imena koja rukovode poznatim kompanijama odvajaju vreme da čitaju šta njihovikorisnici misle, ali i da komuniciraju sa njima.

XBOX je poznat po tome da se ne ustručava da uđe u dijaloge sa svojim korisnicima.

Odgovarajući obožavaocu koji je tražio snimke gameplay-a, Aaron Greenberg, direktor marketinga XBOX, rekao je ovo:  „Nijedna od naših prvih igara za zabavu u emisiji nije puna CG trejlera. Sve su ili snimci u igri, snimci u motoru ili snimci u igri sa nekim biskopskim snimcima. Svaki naš trejler će biti označen tako da je, nadamo se, jasno za naše fanove.”  

To je obećanje dato u vezi sa problemima koje gejmeri ​​imaju sa marketingom video igara i principima za hype. Često se ono što kompanije za igre obećavaju i isporučuju ne poklapa. Iako je to bio povremeni problem od početka sedme generacije konzola, bio je posebno relevantan problem u ovom dobu igara uživo. Iako se generalno shvata da se igre sa servisom uživo mogu ažurirati na vreme, tako da nedostajuće ili pokvarene funkcije ne treba smatrati kršenjem dogovora u poređenju sa kompletnim maloprodajnim igrama, industrija igara je previše skrenula na drugu stranu. 

Ovo je bio zahtev  zajednice jer su neki od tih fanova primetili da konkurenti Sony, pa čak i Nintendo, rade svoj marketing za igre godinama unapred, i to osigurava da se njihovi fanovi raduju nečemu.  Čak i ako im treba godine da čekaju, što su uradili za nedavna izdanja poput Street Fighter 6 i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, važno je zadržati fanove angažovane i zainteresovane.

Najnoviji primer je Redfall. Dobili smo kombinaciju trejlera i pravih snimaka igranja za Redfall prethodnih godina do njegovog objavljivanja.  Međutim, sada je sasvim jasno da je stanje razvoja Redfall-a potpuno pogrešno predstavljeno, čak i uz dodavanje snimaka igranja.To je fanove dovelo u situaciju da sve dvostruko proveravaju i ne veruju.

Očigledno je da ipak nije došlo dotle da se ne daje šansa developerima. Još uvek postoje stvari koje je Microsoft uradio nedavno, kao što je odlično stalno praćenje Game Pass-a ili uspešno izdanje Hi-Fi Rush, koje održavaju deo tog poverenja.  Sada, Microsoft mora zaista da oduševi fanove i posmatrače onim što ima da pokaže. Imajući u vidu odloženi zahtev da Microsoft nešto dobro i pokaže, fanovi sada pozivaju na preglede igara čak i ako se neće igrati sledeće dve do tri godine.

I zato je Aronovo obećanje toliko važno.

To znači da su igre koje ćemo videti dobro u razvoju i da će biti objavljene bliže sada nego za tri godine. I uz to, ovo je sada sve što Microsoft dobija ili gubi. Xbok Games Showcase će biti uživanje sa Starfield Direct 11. juna 2023.

Podsećamo da će event trajati oko 2 sata sa trideset minuta posvećenih Starfild. Pretpostavljamo da Bethesda neće imati problema popuni to vreme, ali nade se polažu da ćemo saznati lavovski deo finalizovanih detalja za igru.  Bethesda je delila preglede igre, ali to nije zaista prikazano na način da svi razumeju šta se dešava sa njom. Zaista, jedina stvar koju fanovi znaju o Starfieldu iznad svega je da je već više puta odlagan.

11. jun je blizu i nadamo se da nas Aron neće razočarati!
 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41424
Street Fighter franšiza doživljava evoluciju i ulazi u novu eru koja započinje u...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Ušteda 28%
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999,00 RSD
6.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Iskorači preko granica prostranog Hyrule kraljevstva i vini se u nebesa u nastavku jedn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499 ,00 RSD
Korišćena
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Otkrij ponovo rođeni Mortal Kombat univerzum koji je stvorio Bog vatre Liu Kang. Mortal...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Grad Redfall je pod opsadom legije vampira koji su odvojili ostrvo od spoljašnje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX šolja osetljiva na toplotu - menja dizajn kada je u njoj topli napitak. 30...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.799,00 RSD
Vrsta
Nova
1.799 ,00 RSD

Slični članci

16.
Jan.
2024.
XBOX
18. januar, koji je baš blizu, trebalo bi da bude posebno veliki dan za Xbox igrače zahvaljujući Xbox Developer Direct i novim informacijama...
08.
Nov.
2023.
XBOX
Najnovija vest je da je Microsoft spreman da osnaži programere igara sa funkcijama vođenim veštačkom inteligencijom kroz svoje najnovije partners...
16.
Oct.
2023.
XBOX
Čini se da u ratu konzola neki studiji daju prednost PS5.