XBOX
17.07.2023.

Xbox Game Pass ovog meseca

Prošla dva meseca su bila zatišje pred buru

Od početka godine su imali svoje uspone i padove. Sada se čini da stvari idu na bolje za Xbox Game Pass.

Posle nekoliko meseci sasvim beznačajnih dodataka, Xbox Game Pass počinje da malo povećava svoju proizvodnju, sa nekoliko dobrih naslova od prvog dana koji će se naći u servisu u julu. Dok je najveći hit ovog meseca Capcom-ov novi ko-op Exoprimal pucačina sa dinosaurim, Xbox Game Pass je takođe upravo potvrdio da Maquette, prvobitno ekskluzivna igra za PlayStation Plus, postaje deo ponude ove usluge kasnije ovog meseca. Povrh tih naslova od prvog dana, Xbox Game Pass i Nove igre iz jula 2023. takođe uključuju nekoliko zabavnih malih indija kao što su The CaveTechtonicaArcade Paradise i The Wandering Village.

Daleko najveći naslov treće strane na Xbok Game Pass ovog jula nije ništa drugo do veliko izdanje Rockstar-a, Grand Theft Auto 5, uz GTA Online uparen odmah pored njega. Možda nije najnovija igra na tržištu, ali GTA 5 je i dalje jedna od najboljih i dalje najtraženijih. Svake godine imamo hiljade novih igrača koji zagaze u godine kada im postaje dozvoljeno igranje ove igre.

Podsećamo Vas da je za ovu igru obavezno pratiti ono obaveštenje o godinama! na žalost, svedoci smo toga da je dosta roditelja koji na prvi mig deteta od 8 ili 9 godina jure da kupe igru sa napomenom da je za njih i da će je one igrati, a to nikada skoro ne bude tako.

Znamo koliko su letnji meseci važno vreme u ekosferi igara. Na početku leta, veliki događaji kao što je E3, Summer Game Fest ili Gamescom u Kelnu, otkrivaju nove igre kojima fanovi mogu da se raduju, a svaki veliki izdavač tamo dobija svojih par minuta slave. Nakon toga od juna obično sledi prilično veliki period izdavanja. Ove godine nije bilo drugačije, jer su Street Fighter 6, Diablo 4 i Final Fantasy 16 izašli u junu.

Zatim, sledi mali predah za jul i avgust, ali sa dosta najava. Sa mnogim programerima koji se spremaju da objave svoje igre u septembru i oktobru, ovi srednji letnji meseci su poslovično zatišje pred oluju i savršena su prilika za uslugu kao što je Xbox Game Pass.

Sada sa ovim igrama u julu, Xbox Game Pass zaista može da zablista dobijanjem Grand Theft Auto 5.

GTA 5 već ima prilično dugu istoriju sa Xbox Game Pass. Još u januaru 2020. GTA 5 je dodat u Xbox Game Pass i oduzet samo nekoliko meseci kasnije u maju, a zatim vraćen u aprilu 2021. do avgusta. Ali nakon čitave dve godine čekanja, GTA 5 se konačno vratio na Xbox Game Pass i fanovi bi trebalo da ga igraju dok mogu.

Xbox Game Pass je imao sporih nekoliko poslednjih meseci, sa po nekim izdanjima od prvog dana i malo podrške trećih strana. Bio je suočen sa neuspehom igre Redfall, i krenule su kritke. Grand Theft Auto 5 stiže u savršeno vreme. U jednom potezu, Xbox Game Pass je obožavaocima dokazao zašto je usluga vredna tražene cene, nudeći ne samo vrhunsko iskustvo za jednog igrača koje igračima može lako da traje preko 100 sati, već i onlajn iskustvo koje je i dalje jedna od najigranijih igara za više igrača na tržištu trenutno, i opet nudi bezbroj sati sadržaja. GTA 5 je upravo ona vrsta igre koja je potrebna pretplatnicima u ovim letnjim mesecima.

PlayStation Plus je, s druge strane, imao prilično solidne rezultate poslednjih nekoliko meseci. Ponuda PlayStation Plus u junu je donela neke velike naslove na servis, uključujući Far Cry 6Rogue Legacy 2TMNT: Shredder's Revenge i Inscryption. I ovog meseca, PlayStation Plus nudi fanovima It Takes TwoSniper Elite 5 i Undertale, između ostalih.

Ipak, da li su ove Playstation igre dovoljno dobre da poraze Grand Theft Auto 5?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50174
GTA V Next Gen izdanje sadrži kompletni remaster GTA 5 za PlayStation 5, single pl...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Xbox series X GTA V izdanje sadrži kompletno GTA 5 iskustvo, single player, pristup več...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO539
GTA V premium izdanje sadrži kompletno GTA 5 iskustvo, single player, pristup večito ev...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Xbox Series S, najmanja, najslađa Xbox konzolu ikada. Iskusite brzinu i performans...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
44.999,00 RSD
Vrsta
Nova
44.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Predstavljamo Xbox Series X. Reprodukujte hiljade naslova iz četiri generacije konzola ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
72.999,00 RSD
Vrsta
Nova
72.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Jan.
2024.
XBOX
18. januar, koji je baš blizu, trebalo bi da bude posebno veliki dan za Xbox igrače zahvaljujući Xbox Developer Direct i novim informacijama...
08.
Nov.
2023.
XBOX
Najnovija vest je da je Microsoft spreman da osnaži programere igara sa funkcijama vođenim veštačkom inteligencijom kroz svoje najnovije partners...
16.
Oct.
2023.
XBOX
Čini se da u ratu konzola neki studiji daju prednost PS5.