25.10.2021.
Tokom E3 2021 Nintendo Direct-a dobili smo gomilu najava za nove Nintendo Switch igrice. Među njima je bio Mario Party Superstars, koji je već dostupan za preorder. Mario Party Superstars  nije potpuno nova igrica već je nešto poput kombinacije kolekcije i remake-a jer sadrži table i mini igre iz prethodnih delova. Ukoliko još uvek imate nedoumice šta je Mario Party Superstars, ne brinite, tu je GameS tim.
Detaljnije
25.10.2021.
Blizzard je zvanično objavio da će ozloglašeni odmetnik i vickasti kauboj, Jesse McCree, od danas biti poznat kao Cole Cassidy.
Detaljnije
25.10.2021.
Prvobitno razvijen od strane Rockstar Games, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition je prilagođen modernim platformama od strane studija Grove Street Games. Koristili su Unreal Engine kako bi ove klasike učinili živopisnijim i impresivnijim nego ikad. Sve ovo u slavu zaostavštine serijala koji je redefinisao interaktivnost zabave i koji je pomogao u približavanju video igara centru kulture. Tu je i nova lokacija! 
Detaljnije
24.10.2021.
Dugoočekivani i odlagani Far Cry 6 je napokon stigao. Posle agresivne marketinške kampanje i milion i jednog klipa sa očigledno dobro plaćenim Đankarlom Espositom, evidentno je da Ubisoft izuzetno veruje u ovaj nastavak kao sveži pristup Far Cry serijalu i nada se da će igra doživeti uspeh Assassin’s Creed Valhalle i biti live service igra koja će se godinama igrati. Ja, lično, u to ne verujem.
Detaljnije
24.10.2021.
Jedan od najpoznatijih SEA Dota 2 igrača, Deril ”iceiceice” Pei Šang odlučio je da zaradi koji dodatni dinar u reklami za novi Gillette brijač ”MVP”.
Detaljnije
24.10.2021.
Ukoliko imate tim, Back 4 blood je definitivna preporuka , bez obzira na kojoj se platformi nalazili, budući da je jedan od najzabavnijh zombie multiplayer naslova do sada napravljen.
Detaljnije
23.10.2021.
Ovo je remaster koji su svi želeli svih ovih godina, pogotovo nakon izlaska Control-a. Nažalost, njegovim izlaskom PC igrači ne mogu da očekuju skoro pa ništa novo, dok PlayStation fanovi napokon mogu da uživaju u ovom ostvarenju i najbolje od svega, u najboljoj verziji ove igre.
Detaljnije
23.10.2021.
Još uvek se iznenadim kada vidim mail nekog Youtubera koji traži sponzorstvo bez osnovnih podataka. Čak i bez imena i prezimena, kao i broja telefona.
Detaljnije
22.10.2021.
„Neizbežno finale“ Ragnaröka po rečima režisera nove igre iz serijala „God of War“
Detaljnije
22.10.2021.
Izašao novi Valorant peč, koji nije mnogo toga menjao, ali je zato slučajno oslabio Jett, što je oduševilo veliki broj igrača, koji sada mole Riot da ostane ovakva kakva jeste!
Detaljnije
22.10.2021.
Vodi li neko evidenciju o odlaganjima?
Detaljnije
22.10.2021.
Sledeće nedelje Square Enix objavljuje još jednu Marvelov igru, Guardians of the Galaxy. Iako izgleda kao tipična akciona igra u trećem licu u kojoj kontrolišete Star-Lorda i komandujete drugim Čuvarima, postoji jedna stvar koja zahteva posebnu pažnju koliko je iznenađujuća.
Detaljnije
22.10.2021.
Fortnite ažuriranje v18.21 dodaje igrici raznovrstan sadržaj, uključujući novu lokaciju, oružje i povratak omiljenog režima obožavatelja
Detaljnije
21.10.2021.
Jedna od najvećih Playstation ekskluziva stiže i na PC sledeće godine.
Detaljnije
21.10.2021.
"Sakupi ih sve!" je parola koja je proslavila Pokemon franšizu. Toga su svesni i rukovodioci kompanije Nintendo pa su nove verzije Pokemoon igara "verne replike" DS naslova Diamond i Pearl.
Detaljnije
21.10.2021.
Od pojavljivanja nove generacije konzola Microsoft ne staje i radi sve što je u njihovoj moći kako bi stigli konkurente na tržištu. Stoga ne štede sredstva da oko svog brenda Xbox game studio okupe što veći broj studija i tako ispune očekivanja igrača.
Detaljnije
21.10.2021.
Neposredno uoči lansiranja Riders Republic, Ubisoft svima daje priliku da isprobaju igru ​​čitavih nedelju dana.
Detaljnije
21.10.2021.
Ali možda ga zaigramo ranije u Network testu ovog novembra.    
Detaljnije