Nintendo
08.12.2022.

Mario Kart 8 Deluxe napokon dozvoljava prilagođavanja

Nikad nije kasno

Mario Kart 8 Deluxe je objavio novo ažuriranje koje omogućava igračima da prilagode stavke koje se koriste tokom trka. Iako ova nova opcija ne dodaje mnogo novog sadržaja kao što je Wave 3 Booster Course Pack za Mario Kart 8 Deluxe, ova dodatna mogućnost prilagođavanja bi trebalo da pomogne da igranje bude prijatnije za mnoge igrače koji žele da osete kako se trke odvijaju.

Bilo bi malo reći da je Mario Kart 8 Deluxe bio uspešan za Nintendo. Nadograđena verzija Mario Kart 8 iz 2014. za Wii U, programer je nastavio da unapređuje naslov tokom godina, dodajući nove karakteristike, likove i numere koje obožavaoci mogu pogledati. Iako su igrači znali da dobijaju još više traka za igranje preko Wave 3 Booster Course Pack, nedavno je otkriveno da je još jedna funkcija dodata igri.

 

Tvit sa zvaničnog Nintendo of Europe Twiter naloga je otkrio da je u igru dodata nova funkcija Custom Items. Dostupna sada preko besplatnog ažuriranja, ova funkcija omogućava igračima da odaberu koje stavke mogu da se koriste u oflajn VS trkama. U poruci Nintendo of Europe je takođe navedeno da određeni režimi na mreži podržavaju funkciju Custom Items. Osim toga, igrači mogu da biraju specifično oružje za svaki tim koji se takmiči u timskim trkama i bitkama u Mario Kart 8 Deluxe.

 

Ova nova opcija otključava mnoštvo novih načina igranja za fanove serijala, a brojni članovi Mario Kart 8 Deluxe zajednice pokazali su svoju podršku putem Tvitera. Originalni tvit kompanije Nintendo iz Evrope je dobio preko 7.900 lajkova za manje od jednog dana, a igrači predlažu različite prilagođene setove stavki koje treba isprobati u trkama. Na primer, igrači mogu da koriste ovu novu funkciju da uklone često frustrirajuću plavu školjku iz Mario Kart 8 Deluxe. Nasuprot tome, oni koji žele malo više haosa mogu da isključe sve stavke osim Plavih školjki. U stvari, jedan igrač, poznat kao Akfamilihome, već je postavio video koji pokazuje kako ovo ludilo samo za Blue Shell izgleda u Mario Kart 8 Deluxe.

 

 


 

Bez sumnje je uzbudljivo za mnoge obožavaoce da vide kako Mario Kart 8 Deluxe dobija nova i zanimljiva ažuriranja godinama nakon dolaska na Nintendo Switch. Pored toga, vredi istaći da je programer tek na pola puta objavio sve numere koje su deo Mario Kart 8 Deluxe's Booster Course Pass-a.

Pošto je sada dostupan Wave 3, igrači verovatno mogu očekivati da će Wave 4 biti lansiran negde posle početka 2023.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Jurcaj kroz Mushroom Kingdom trkačke staze — pod vodom, na nebu i naopačke preko ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1372
Nintendo Switch Deluxe Wheel Attachment - Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.199,00 RSD
Vrsta
Nova
2.199 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1368
Deluxe Travel Case Super Mario Odyssey Nintendo Switch Pogodna je za Nintendo Switch il...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.299,00 RSD
Vrsta
Nova
3.299 ,00 RSD

Slični članci

09.
Mar.
2024.
Nintendo
Od prve Super Mario igre na 8bit Nintendu iz 1985. godine, pa do danas… prošlo je 35 godina.
16.
Aug.
2023.
Nintendo
Pogledajte naš kompletan vodič za povezivanje Nintendo Switch konzole i kreiranje nalova, kao i par korisnih saveta.
22.
Jun.
2023.
Vesti/Najnovije
Nebo je granica...