Nintendo
13.08.2021.

PAW Patrol: Adventure City Calls stiže

Čupavi heroji se vraćaju u još jednoj fenomenalnoj avanturi za celu porodicu

PAW Patrol: Adventure City Calls smo već najavili u našem tekstu o najočekivanijim Nintendo igrama do kraja godine.

Ukoliko niste do sada igrali ovu igru, proverite izdanje iz 2018. godine Paw Patrol - On a Roll ! Cena je 3.999 dinara.

Tu su i avanture Paw Patrol - Mighty Pups Save Adventure Bay koje su mnogi odigrali prošle godine.

Igru nam donose Outright Games u saradnji sa Nickelodeon, jer je osnova igre film Adventure City Calls jer kuce idu u veliki grad i upoznaju nove drugare. Zadatak im je... pa naravno, sačuvati grad!

Kada Ryder i PAW patrola saznaju da je gradonačelnik Humdinger preuzeo užurbanu metropolu, moraju otrčati u akciju kako bi spasili Adventure City od njegovih sebičnih spletkarenja. Štencima ste potrebni VI da se pridružite Team PAWsome!

Igrajte kao vaši omiljeni štenci uključujući Chase, Skye, Marshall, i nova gradska devojka Liberty, i iskoristite njihove jedinstvene sposobnosti u spasilačkim misijama ali sa visokim adrenalinom. Pomoću gadžeta i vozila istražite potpuno nove lokacije iz programa PAW Patrol: The Movie. I zabavite se uz mini igre poput Pup Pup Boogie, Runners i još mnoge druge. Možete igrati solo, ili u režimu zajedničkog igranja sa prijateljem u ovoj avanturističkoj 3D platformi za zabavu cele porodice. Štenci su rođeni su da budu heroji, a pitanje je da li ste spremni da im se pridružite u njihovoj najhrabrijoj misiji do sada?!  

Upotreba gadžeta i vozila sledećeg nivoa za istraživanje grada biće u središtu radnje, a pored toga obećava se još više zabave zahvaljujući mini igrama poput „Pup Pup Boogie“.

Osnovno:

  • TO ADVENTURE CITY! – Istražujete nove lokacije iz ‘PAW Patrol: The Movie’
  • BE THE PUPS – Uključuje Chase, Marshall, Skye i novu devojku iz grada Liberty
  • MISSION PAW – Sačuvajte ih sve neverovatnim akcijama i bonus misijama
  • COLLECT THEM ALL – Otključavate nagradne bedževe kako bi nagradili štence tritovima
  • PLAY MINIGAMES – Kao ‘Pup Pup Boogie’ u solo ilico-op modu

PAW Patrolu ne treba dodatno predstavljati, ali za one koji nisu upoznati, ovo je globalni brend za zabavu predškolske dece koji je dosledno rangiran kao najbolje ocenjena predškolska franšiza. Vode na svim top listama od kada je prvi put emitovan 2013. Globalni fenomen obuhvata više od 170 zemalja kroz animirane serije, igračke, odeću, igre i atrakcije uživo. To znači da će Adventure City Calls biti privlačan onima koji ne vole samo PAW Patrol, već i onima koji se spremaju da odgledaju film krajem avgusta. 

Izuzetno smo oduševljeni što ne stvaramo samo treću video igru PAW Patrol kao deo našeg trajnog partnerstva sa Nickelodeonom, već i prvu zasnovanu na dugometražnom filmu smeštenom u ovaj neverovatni svet“, rekao je Terry Malham, izvršni direktor Outright Games. "Štenci su za nas neverovatno posebni kao i milioni širom sveta i velika mi je čast što možemo stvoriti tako zabavnu interaktivnu zabavu za sve obožavaoce." 

Igra je u radnjama!

Možete nas posetiti i sa vašim štencima.

 

Igrica PAW Patrol: Adventure City Calls  se od petka 13.08. prodaje u svim GameS radnjama u Beogradu, Kragujevcu i Novom Sadu po ceni od 4.499 dinara.

U slučaju da želite da unapred poručite neke igre, ili proverite šta se sve novo očekuje, pogledajte naš Preorder deo. Za sve preorder kupovine imate promo popust.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41181
Adventure City je u opasnosti, šapicama si potreban!
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4679
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Adventure City je u opasnosti, šapicama si potreban!
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO791
Adventure City je u opasnosti, šapicama si potreban!
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.499,00 RSD
Vrsta
Nova
4.499 ,00 RSD

Slični članci

05.
Apr.
2022.
Ova mama je gejmer
U praistoriji su se igrali kamenčićima kako prikazuju neki nađeni crteži. Kamenčići su unapređeni u platnene lopte, platnene lopte u klikere a klikeri u prav...
04.
Aug.
2021.
Nintendo
Switch svakog meseca beleži rast u prodaji a izdavači najavljuju sve više novih igara za ovu konzolu koja ne posustaje i nema nameru da ode u zaborav....
17.
May.
2021.
Nintendo
Najlakše je zabraniti, ali znate decu. Oni će uvek naći način da urade ono što žele, a naročito kada im se zabranjuje. Nintendo Switch ima kont...