Nintendo

Biblioteka Nintendo Switch-a je ogromna i stalno raste. Hajde da vidimo šta nam se sve sprema za igranje.
Detaljnije
U igri The Legend of Zelda: Breath of the Wild, paraglajder je jedna od najkorisnijih stvari u igri.
Detaljnije
Praznici se polako približavaju a Nintendo upozorava svoje korisnike na moguće preopterećenje servera pošto će novi Switch korisnici masovno praviti nove naloge.
Detaljnije
Novi trejler koji je Nintendo objavio prikazuje datum kada će se Paper Mario pridružiti Nintendo 64 kolekciji na Nintendo Switch Online Expansion Pack.
Detaljnije
Postoji veoma specifičan način da se uhvati tip Ghost/Flying u rimejkovima Sinnoh-a i ako niste pažljivi, možda ćete ga propustiti. Evo kako da dobijete Drifloon u Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl.
Detaljnije
Obožavalac je otkrio čudnu interakciju koja se dešava sa kantom za zalivanje i ogradama u Animal Crossing: Nev Horizons.
Detaljnije
Predstojeći Animal Crossing: New Horizons DLC Happy Home Paradise, biće "prvi i jedini" DLC u igrici za koji ćete morati da platite. 
Detaljnije
Pokemon Go’s 2021 Dia de Muertos proslava je tu, a tu je još jedan izazov za trenere širom sveta. Svi žele nagrade!
Detaljnije
Tokom E3 2021 Nintendo Direct-a dobili smo gomilu najava za nove Nintendo Switch igrice. Među njima je bio Mario Party Superstars, koji je već dostupan za preorder. Mario Party Superstars  nije potpuno nova igrica već je nešto poput kombinacije kolekcije i remake-a jer sadrži table i mini igre iz prethodnih delova. Ukoliko još uvek imate nedoumice šta je Mario Party Superstars, ne brinite, tu je GameS tim.
Detaljnije
"Sakupi ih sve!" je parola koja je proslavila Pokemon franšizu. Toga su svesni i rukovodioci kompanije Nintendo pa su nove verzije Pokemoon igara "verne replike" DS naslova Diamond i Pearl.
Detaljnije
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles je jedna prosečna anime tabačina.
Detaljnije
Metroid. Večna nepoznanica domaćih igrača operisanih od Nintendo istorije, omiljeni argument u raspravama “Nintendo igre su za decu” i nepresušna inspiracija “Metroidvania” indi štancera.
Detaljnije
Shigeru Miyamoto može svašta, ali mu engleski baš i nije išao od ruke.
Detaljnije
Nintendo Direct posvećen New Horizons-u biće emitovan u petak.
Detaljnije
Nintendo se sve više prodaje u Srbiji pa je sve više pitanja o tome kako koristi konzolu. Kada pročitate tekst o tome kako da napravite nalog, pogledajte i ostale.  
Detaljnije
Da li je Colors stvarno bio toliko kvalitetan, ili nam je tako ostao u sećanju zbog toga što su prethodne igre bile loše pa su fanovi i kritika digli ovaj naslov u nebesa? Evo prilike da saznamo, jer samo 11 godina kasnije dolazi nam Ultimate verzija na današnje konzole i PC.
Detaljnije
Svako od nas ima svoje razloge zbog kojih igra određene igre. Mi smo pokušali da navedemo 15 razloga zbog kojih milioni širom sveta igraju Animal Crossing new Horizons. 
Detaljnije
Čitava jedna generacija dece kaja su obožavala Pepa prase je sada već na pragu puberteta, a Pepa je i dalje interesantna nekim novim generacijama. Kada tu popularnost povežete sa fenomenalnom Nintendo Switch konzolom, dobijate zabavu ne samo za decu već celu porodicu.
Detaljnije
Kada velike kompanije počnu da izbacuju kolekcije inspirisane nekim likom ili igrom, ta igra ulazi u istoriju. Animal Crossing je ne samo igra koja decu može mnogo toga naučiti, već se preporučuje i svima onima koji imaju probleme sa anskioznošću i mnogim bolestima koje donosi savremeni način života i pandemija.
Detaljnije
Nintendo su uvek bili velemajstori za čistu nefiltriranu zabavu u igrama, nigde to nije bilo očiglednije nego u suludim kompilacijama totalno blesavih i čudnih mikro-igara u mnogim Wario Ware naslovima
Detaljnije