Nintendo

Nintendo je objavio svoje rezultate za prethodnu finansijsku godinu i moramo proznati da bilo je nekih iznenađenja. Konkretno, Pokemon Legends: Arceus je uspeo da proda više od 12 miliona jedinica za samo tri meseca.
Detaljnije
Igrač Animal Crossing: New Horizons kreira izuzetno kvalitetnu animaciju koja prikazuje potencijalne efekte putovanja kroz vreme.
Detaljnije
Nintendo je objavio demonstraciju nadolazeće fudbalske igre Mario Strikers: Battle League i prikazao gameplay prepun zanimljivih detalja.
Detaljnije
Urbana legenda kaže da neki roditelji još uvek nisu čuli za V-buck.
Detaljnije
Bežične slušalice se sve više koriste, a mnogi postaju gejmeri bar vikendom kada reše da se malo opuste, dok Nintendo sve više osvaja tržište Srbije. Koliko je jednostavno, ili teško, povezati bežične slušalice sa Nintendo konzolom?
Detaljnije
Nintendo je trenutno na misiji blokiranja YouTube videa koji prikazuju kako PC Steam Deck emulira igre za Nintendove konzole.
Detaljnije
Iako su neki od Pokemon Switch naslova učinili da dosta Pokemonabude dostupno obožavaocima, neki od njih se ne mogu nabaviti bez Pokemon banke.
Detaljnije
Najnovije Nintendo obaveštenje je uznemirilo mnoge.
Detaljnije
Ovaj Nintendo Direct je prevazišao sva očekivanja!
Detaljnije
Nintendo je još jednom pokazao da je kralj online prezentacija
Detaljnije
Tajni poklon se koristi u Pokemon Legends: Arceus za primanje digitalnih poklona od kompanije Pokemon, a evo kako da ga otključate.
Detaljnije
Kompanija Pokemon pokreće novu stranicu koja omogućava obožavaocima Pokemon Diamond and Pearl da slušaju ili preuzmu muziku besplatno.
Detaljnije
Prostorno-vremenska izobličenja su odličan izvor retkih Pokemona i predmeta u Pokemon Legends: Arceus. Evo kako da aktivirate distorziju nakon što je pronađete.
Detaljnije
Brojke prodaje Pokemon Legends: Arceus konstantno rastu i evidentno je da je sve više igrača koji se po prvi put upoznaju sa Pokemon svetom. 
Detaljnije
Pokemon Legends: Arceus je tek izašao a već je uspeo da obori neke rekorde i prvi je na Amazon listi najprodavanijih! Prvog dana lansiranja!
Detaljnije
Kada je u pitanju otvaranje naloga za konzole, čini se da skoro svi imaju osnovne informacije o specifičnostima otvaranja PS naloga kada je u pitanju Srbija. Problemi nastaju kada se otvara Nintendo nalog i planira kupovina na Nintendo Online. Da li je sve tako teško i u praksi?
Detaljnije
Pokemoni su preuzeli metro na Tajvanu kako bi promovisali Pokemon Legends: Arceus.
Detaljnije
Pokemon Legends: Arceus dobija event u februaru sa ekskluzivnim Piplup-om.
Detaljnije
Novi Pokemoni nam stižu uskoro i čini se da je ovo prelazno vreme za Pokemon franšizu.
Detaljnije