Nintendo

Wario nije toliko popularan kao Mario, ali red je da se osvrnemo i na igre koje su do sada objavljene.
Detaljnije
Prazničnu sezonu u svetu Nintenda ove godine obeležiće dolazak OLED revizije mega popularnog Switcha a pored novog sistema naravno stiže i dosta novih igara, pogledajtajte na listi ispod neke od naših favorita za period jesen - zima 2021.
Detaljnije
Ako volite JRPG igre, sa opcionom ljubavlju prema Monster Hunter serijalu, ova igra je apsolutna preporuka za vas. Nekolicina mana koje uključuju predvidivost, repetitivnost i jednostavnost po pitanju priče i gejmpleja, može odbiti neke igrače. Ali ukoliko ste neko ko ume da uživa i u nesavršenom, ukoliko je sve prezentovano pod izuzetno šarmantnom zastavom vodeće postave i generalnog duha igre, zgrabite ovaj naslov i nećete se nikako razočarati.
Detaljnije
Budući da je No More Heroes 3 izlazi sutra, evo zašto bi obožavaoci možda trebalo da odigraju Travis Strikes Again pre nego što pokrenu nastavak.
Detaljnije
Prethodnih godina tim PAW Patrol -a je sa par izdanja i avantura osvojio mnoga srca. 2021. godine taj isti tim će pokušati da nas iznenadi novom avanturom sa PAW Patrol: Adventure City Calls a do početka avanture nas deli samo par dana. Izabrali su petak 13. avgust.
Detaljnije
Nintendo ne posustaje sa svojim najavama a danas smo mogli da odgledamo jako interesante najave nalsova koje nam obećavaju do sledeće godine.
Detaljnije
Od svih serijala video igara, Legenda o Zeldi je jedna od retkih koja se nalazi na skoro svim listama. Zbog toga vam donosimo još jednu recenziju ove igre i to od momaka koji su jedini kod nas metacritic relevantni.
Detaljnije
Switch svakog meseca beleži rast u prodaji a izdavači najavljuju sve više novih igara za ovu konzolu koja ne posustaje i nema nameru da ode u zaborav.
Detaljnije
Animal Crossing: New Horizons će dobiti novi besplatni sadržaj do kraja ove godine. Vest je juče objavio službeni Nintendo UK Twitter nalog putem tweet-a.
Detaljnije
Donosimo Vam najnoviju recenziju koju je Nick uradio za IGN Adria, a u pitanju je fenomenalna Zelda i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Detaljnije
Za desetak dana počinju Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine... Gledam u kalendar, vidim 2021. je ipak, ali nije da je neka velika razlika. Kako stvari stoje u Japanu ovih dana, izgleda da ćemo ipak imati Olimpijadu bez publike jer vanredno stanje zbog novog soja virusa stupa na snagu tamo - dok kod nas naravno traje letnje veselje i bleja, kao da pandemije nikad nije ni bilo.
Detaljnije
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin predstavlja veoma zabavan i svež spin-off "velikih" igara iz ove suludo popularne franšize (a i dobar nastavak 3DS igre iz 2017. godine, ako se iko seća?)
Detaljnije
Čovek koji živi u Tokiju tvrdi da je zaradio 10 miliona jena od prodaje modovanih proizvoda.
Detaljnije
Teorija obožavalaca zasnovana na novom trejleru sugeriše da bi Ganondorf mogao da se igra.
Detaljnije
Ceo dan igraš te igrice, a što ne bi naučio da ih praviš? Možda neke pare d'uzmeš?
Detaljnije
Potrudite se da bar jedan od ovih Pokemona bude uvek u vašem timu i dobro pazite na pokrete i sposobnosti.
Detaljnije
Voleli vi to ili ne, Zakon o intelektualnoj imovini je nepovrediv i sudovi to potvrđuju.
Detaljnije
Miitopia bez obzira na svoj šarmantni i lagani pristup ovom žanru i dalje ispunjava normu od 30 sati potrebnih za prelazak kampanje. Jedina šteta je što ćete verovatno već na pola tog puta videti sve moguće zabavne interakcije vaše ekipe.
Detaljnije
Osoblje za istraživanje i razvoj koje je radilo na The Legend of Zelda: Ocarina of Time stvorilo je portal mehanike deceniju pre nego što je Valveov hvaljeni sistem predstavljen u igri Portal.
Detaljnije