Nintendo

Najlakše je zabraniti, ali znate decu. Oni će uvek naći način da urade ono što žele, a naročito kada im se zabranjuje. Nintendo Switch ima kontrole kojima možete pratiti šta vaša deca igraju i kako.
Detaljnije
Jedno vrhunsko relaksirajuće iskustvo!
Detaljnije
Novi Pokemon Snap donosi par promena o kojima je dobro da znate pone[to pre nego ga zaigrate.
Detaljnije
Koei Tecmo je nakon samo godinu dana od objavljivanja Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout izbacio nastavak, Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy
Detaljnije
Ova nedelja će. čini se, biti obeležena novitetima i vestima koji nam stižu od kompanije Nintendo. 
Detaljnije
Nintendo Indie Show je zavšen pre mesec dana i informacije o najavljenim igrama već pristižu.
Detaljnije
Ovog vikenda je odjeknula vest da je Nintendo tužio Bowser-a, ali kada odbacimo klikbejt naslove, priča nije ono što ste pomislili.
Detaljnije
Capcom je ponosno objavio da je 4 miliona igrača kupilo i igralo ovu igru za samo par dana od kako je u prodaji.
Detaljnije
Kažu da nekada stvari treba pogledati iz više uglova i zbog toga vam prenosimo kompletnu recenziju igre Monster Hunter Rise koju je objavio Play!Zine.
Detaljnije
Japanci kada nešto obožavaju i vole, oni to rade svim srcem. I nije im problem da nekada takve stvari stave i iznad posla i zarade. Tako je i sa igrom Monster Hunter Rise.
Detaljnije
Šuška se, šuška o novom, moćnijem Nintendo Switch-u.
Detaljnije
Sa ukupno 62 miliona prodatih primeraka u serijalu, vrlo popularnim ekspanzijama za Monster Hunter World koji se i dalje besno igra širom sveta, kao i onim filmom sa lepom Milom... pitanje je šta je sledeće za ovu slavnu franšizu? Nova igra samo za Nintendo Switch, Logično! Nije ih briga, ako je popularno u Japanu radiće se za Japan!
Detaljnije
ACNH može izgledati kao simpatičan naslov o dobrom provodu, ali zaista, igra može imati kakav god osećaj poželite u zavisnosti od vaše estetike. Neki ljudi prave šik sobe koje bi postigle puno bodova aa Happy Home Academy. U međuvremenu, drugi čine sve da njihova ostrva izgledaju kao da su napravljena za horor film.
Detaljnije
Stvarajte nove saveze, borite se sa različitim frakcijama i zaustavite Blight-a po svaku cenu kada se 24. avgusta igra pojavi u prodaji.
Detaljnije
Mart je mesec kada sve velike kompanije svode račune, izdaju finansijske izveštaje, prave planove i objavljuju  brojke. Čini se da ove godine svi imaju jedan proizvod na vrhu liste - Nintendo Switch.
Detaljnije
Roditeljski nadzor za Nintendo Switch vam omogućava da odredite koje funkcije i igre vaše dete može da koristi na svom sistemu. Setovanje roditeljskog nadzora omogućava vam postavljanje ograničenja putem konzole Nintendo Switch ili pomoću opsežnije aplikacije Nintendo Switch Parental Controls.
Detaljnije
Harvest Moon: One World donosi neke sveže ideje u legendarni farmerski serijal, ali ih onda ubacuje u prazan i nezanimljiv svet.
Detaljnije
Razumemo da su japanci tradicionalni ali ponekada treba pratiti i modne trendove.
Detaljnije
Širom sveta obožavaoci ovog malog brke sa kapicom slave 10. mart kao Dan Super Maria ili Mar10. A kako ga proslavljaju seljeni u Animal Crossing New Horizons?
Detaljnije
  Nintendo prestaje sa popravkom originalnih Nintendo 3DS i 3DS XL.
Detaljnije