Ova mama je gejmer
01.08.2023.

ROBOTI i ljubav

Kako voli veštačka inteligencija?

Ukoliko redovno čitate naše tekstove, znate da volimo one koji se odnose na AI i pretpostavkama o tome koliko i kako će nam promeniti živote. Činjenica je da hoće, ali je istina i da za sada niko sa sigurnošću ne može reći kako.

Ljubav je večita tema i ovoga puta, umesto da sa robotima ratujemo, u filmu ROBOTI ćemo navijati za ljubav!

 

Podsećam Vas na deo teksta koji smo objavili u martu, i koristim priliku da najavim teksto o najboljim igrama sa robotima ali i najboljim robotima u video igrama!

 

Kada smo kod samoće i želje da nađemo srodnu dušu, zapitajte se koliko je vaših prijatelja koji su na nekim od sajtova za upoznavanje. Sami sajtovi postaju sve unapređeniji i pitanje je vremena kada će Al tehnologija od vaše slike i podataka napraviti avatar, početi da se dopisuje umesto vas i samim tim “muva” sa potencijalnim partnerom. Spomenuta je platforma IRIS koja kako kažu, za sada ima najbolji algoritam spajanja ljudi i to korišćenjem najnovijih tehnologija.

Sinoć se pričalo o robotima koji će moći da budu naša “plus jedan” osoba u budućnosti. Nisam sigurna da se to može pripisati samo napretku tehnologije jer mislim da je osnova svega potreba pojedinca da ne bude sam i da ima pored sebe nekoga. Prava osoba ili robot, tom nekom to nije bitno. 

O filmu

Od četvrtka 3. avgusta, na redovnom bioskopskom repertoaru imaćemo priliku da gledamo hit komediju„ROBOTI“ (ROBOTS), sa Šajlin Vudli i Džekom Vajtholom u glavnim ulogama. Prepoznatljiv i specifičan humor zabaviće gledaoce, ali u isto vreme će nas i naterati da se zapitamo da li je sve to samo fikcija, ili možda neka potencijalna budućnost koja nas čeka.

U bliskoj budućnosti robotima su povereni manuelni zadaci i poslovi, ali je zabranjeno da izgledaju baš kao ljudi, iz straha da mogu da nas zamene. Čarls je ženskaroš koji u tajnosti koristi robota koji je njegova identična replika, kako bi zavodio žene dok on sedi i igra igrice i… skuplja trofeje. Jednog dana, na klizalištu upoznaje Elejn, kojom je fasciniran. Koristi svog robota C2 kako bi je zadivio, ali i ne sluti da Elejn ima sopstvenu repliku, robota E2, kojeg koristi da privuče bogate muškarce i sakuplja poklone. Na nesreću po naše prevarante, njihovi roboti se sreću, zaljubljuju i beže ka meksičkoj granici, kako bi slobodno živeli. Elejn i Čarls će morati da se udruže kako bi ih zaustavili i sprečili da se njihove tajne otkriju.  

Zaključak

Film ću svakako pogledati jer je neočekivano brzo stigao kao potvrda svega onoga o čemu psiholozi i svi ostali već neko vreme govore, i upozoravaju!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41223
Nastavak igre Horizon Zero Dawn Postapokaliptična open world avantura smeštena ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4307
PS4 Titanfall 2
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.499,00 RSD
Vrsta
Nova
1.499 ,00 RSD
Korišćena
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Playstation VR2 stiže u Srbiju i pravi ogroman generacijski skok, vodi vas u virtu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
84.999,00 RSD
Vrsta
Nova
84.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Set čašica za šotove - Titanfall Set sadrži tri čašice Zvanično ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
399,00 RSD
Vrsta
Nova
399 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Kompatibilan sa: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One konzolama, Windows 10 računarim...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD

Slični članci

28.
Jul.
2023.
Ova mama je gejmer
Ukleta kuća je pitka letnja horor komedija koja nas podseća na to da se uz pomoć pravih prijatelja može sve, pa čak poraziti i iskonsko zlo.
15.
May.
2022.
Vesti/Najnovije
Fortnite je besplatan crossover pa ukoliko ga do sada niste instalirali, možda je sada pravo vreme.
02.
Dec.
2021.
Ova mama je gejmer
RoboCop za ZX Spectrum ima veliko znacenje. Ova igra je osvojila ogromna priznanja. Dobila je Crash Smash od CRASH-a, Sinclair Users i Your Sinclair dali su ...