Ova mama je gejmer
08.02.2024.
Autor: Danica Manojlović

5 najčudnijih porodica u video igrama

Nijedna porodica nije savršena!

Malo je filmova i video igara o srećnim porodicama. Mnogo je filmova sa tužnim pričama i tragedijama unutar porodice, dok je sa druge strane dosta video igara u kojima imamo neke dusfuncionalne porodice koje su nam igre učinile tako interesantnim. Evo našeg izbora pet najčudnijih porodica u video igrama!

 

Mishima Clan – Tekken Serijal

Kako smo još vek pod uticajem najnovije Tekken igre, na prvom mestu je Mishima Clan! Tekken priča je priča o porodici Mišima. Bilo da se voleili mrze, oni su neraskidivo povezani sa praktično svime što se dešava u predanju serije.  Poznati po svom izrazitom karate stilu, četiri generacije porodice Mišima i njihovi potomci pokušavaju da ubiju jedni druge ili objavljuju svoje zlostavljanje jedni nad drugima.

Porodično stablo Mišima ide dalje od velike trojke. Treba uzeti u obzir hraniteljsku rodbinu, vanbračnu decu i svekrve, što može otežati njihovo praćenje. Ali,uskoro ćemo se i time pozabaviti u nekom tekstu. 

 

De Santa – GTA 5

Verovatno najdisfunkcionalnija i najtoksičnija porodica u svetu video igara!

De Santa porodica se sastoji od 4 člana: Majkla, Amande i njihovo dvoje dece Trejsi i Džimija, koji su stalno jedni drugima za vratom. Verbalno maltretiranje je svakodnevnica dok pokušavaju da iskoriste jedni druge radi lične koristi uz samodestruktivno ponašanje.  Uz obilje afera koje se samo nastavljaju jedna za drugom i obilnim količinama droge i pića, neverovatno je da je porodica uspela da ostane pod jednim krovom toliko dugo.

Upoznajte porodicu De Santa - nabavite svoj primerak GTA V igre

 

Samara i ćerke – Mass Effect 2

Samara nije lik sa kojim se da šaliti!

Samara je verni saveznik kada se pridruži Normandiji i pomaže Šepardu u njegovoim problemima. Igrači kasnije u igri saznaju da Samara ima tri ćerke koje pate od istog genetskog defekta, stanje koje efektivno ubija nekoga tokom procesa spajanja, u suštini seks sa Asarijem. Iako su dve njene ćerke zatvorene, treća Morint se odmetnula i trenutno živi životom pun ubistava i nasilja. Samara se posvećuje lovu na svoju ćerku. Ako odigrate Samarinu misiju lojalnosti, možete odabrati koga da zadržite u životu. Majka ili ćerka!

 

Kenway  – Assassin’s Creed

Kenvej porodica je svaako imala veliki uticaj na rat Assassin-a i Templara u 18. veku. Članovi ove porodice su se borili na obe strane i zauzimali visoke pozicije. Tragedija im nije bila strana i smrt je bila ono sačime su se često sretali u svm domu. Boreći se na obe zavađene strane, porodica je i sama bila pred sukobom. Vrhunac svegase desio kada je Hejtam, istaknuti templar i veliki majstor, došao u sukob sa svojim sinom po imenu Ratonhnhaké:ton, nadobudnim ubicom. To je rezultiralo ubistvom oca.

Van Der Linde Gang – Red Dead Redemption 1 & 2

Nisu sve porodice u krvnom srodstvu!

Ova banda je u suštini bila veća porodica koja je brinula o sebi i pokušavala da živi što je slobodnije mogla, daleko od zakona civilizacije.  Van der Lindeova banda je imala svoje probleme. Tokom događaja u Red Dead Redemption 2, banda je pod pritiskom vođe izvršavala sve opasnije pljačke i misije kako bi se povukla u raj. Činilo se da nema kraja ovim smelim pljačkama. Naravno, mir nikada nisu pronašli mnogi ključni članovi su mrtvi ili već odavno otišli. Stvari su se pooršale kada je Džon Marston bio primoran da juri svoju bivšu porodicu. Povrh svega, dragulj i nada ekipe, Džek Marston, odrastao je i sam postao odmetnik, protiv nade i planova svojih roditelja.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41514
Vrati se u dane Divljeg zapada uz Red Dead Redemption za PS4. Ova Rockstar video i...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Ušteda 8%
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499,00 RSD
5.999 ,00 RSD
Korišćena
4.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50417
Doživi sledeće poglavlje u video igrici sa najdužim storyline-om! Sa čak 32. borca&nbs...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.999,00 RSD
Ušteda 20%
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999,00 RSD
7.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50174
GTA V Next Gen izdanje sadrži kompletni remaster GTA 5 za PlayStation 5, single pl...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Ušteda 30%
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999,00 RSD
3.499 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD

Slični članci

21.
Aug.
2023.
Ova mama je gejmer
Bilo da se takmičite u trkama, rešavate zagonetke ili istražujete nove svetove, ove igre će sigurno uneti smeh i radost u vaše letnje dane. Pri...
24.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Matematika, logika, brzina, učenje stranog jezika... Mnogo je dobrih stvari koej pravilno usmeren gejming može da unapredi kod dece. Učenje sa video igrama m...
20.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako vam se možda ne čine kao način da provedete vreme sa svojom porodicom, sada je na raspolaganju obilje video igara koje će se svideti celom vašem ...