Ova mama je gejmer

Blizanci žele da igraju sve igre, sve vreme, u isto vreme.
Detaljnije
Naišla sam nedavno na ovaj tekst i mislim da je interesantan i da ga treba pročitati.
Detaljnije
Ne postoji ništa što Bik voli više od pobede. Kada su u pitanju njihove navike u igranju igara, oni su hrabri i ambiciozni ljudi koji preuzimaju rizik jer su odlučni da kući odnesu prvo mesto.
Detaljnije
Dok su mnogi bacali drvlje i kamenje na CD Projekt red i pravili karijere na kritikovanju iste, ja sam, danas to ponosno kažem, govorila da će se igra srediti i da je u pitanju samo žurba oko izdavanja i neplanirana nestašica PS5 konzola. Sada mirne duše mogu da kažem "Rekla sam Vam!"
Detaljnije
Svi znaju da ste Vi ste najhrabriji i najambiciozniji znak, vođa svakog čopora i da su Vam potrebne igre koje će to i dokazati.
Detaljnije
Gejming je zabava! Gejming je nešto u čemu treba da uživamo i da se opustimo. Zbog toga smo malo istraživali uticaj horoskopa na to koje igre igrate, ili bi trebalo da igrate. Pa hajde da se malo zabavimo!
Detaljnije
Neposredno pred početak filma, održaće se panel diskusija praćena temom "Stiven King od papira do platna".
Detaljnije
Video igre nisu neprijatelj. Sve je u tome kako ih koristite. Čak i više od tradicionalnih medija, oni vam omogućavaju da doživite svet očima drugog. I tu živi empatija. Matthew Farber
Detaljnije
Činjenica je da je Svetska Zdravstvena Organizacija preterala kada je gejming stavila na listu bolesti zavisnosti bez kompletnih i pravovaljanih istraživanja, ali je i činjenica da u svemu može da se pretera pa i u igranju.
Detaljnije
Čini se kao da je gejming Bil Marej u Danima mrmota.
Detaljnije
Godinama se govori o tome da je gejming industrija budućnosti ali u Srbiji je mnogima to i dalje teško da shvate. Najnoviji potez kompanije Hissense će svakako neke od njih razuveriti.
Detaljnije
Oduvek je bilo igara koje su bile teže od prosečnih a u poslednje vreme je sve izraženije nezadovoljstvo pojedinih gejmera težinom nekih igara pa se postavlja pitanje da li igrači žele da se osećaju izazvano, a ne kažnjeno.
Detaljnije
Svi mi imamo momente kada ne želimo da naučimo nešto novo jer mislimo da smo sve već videli i probali. I to je normalno. Poenta je u tome da shvatimo da se sve menja i da se tome i mi prilagodimo. Tako ćemo bolje shvatiti našu decu, a i oni nas.
Detaljnije
Pošto video igre mogu imati i pozitivne i negativne efekte na mentalno zdravlje, proverite kod sebe pre i posle igranja. Važno je da prepoznate svoja raspoloženja i emocionalna stanja kako biste razumeli koje igre ih čine boljim ili lošijim.
Detaljnije
Za razliku od pravog života, u video igrama možemo da počnemo sve ispočetka i izgubljeni život nije definitivan
Detaljnije
Igre mogu pomoći kada ste usamljeni ali sa njima morate pažljivo kao sa lekovima i suplemetima. Previše može biti loše ali i pogrešan izbor može dati lošiji rezultat. Uđite u svet gejminga na pravi način pravilnim izborom igara i nikada nemojte preterivati!
Detaljnije
28.03.2023.
Chatbot je nagovestio da je sproveo sopstvene CPU testove a kada je uhvaćen, priznao je. Kako sada tužiti Chatbot-a za krađu intelektualne svojine?
Detaljnije
Agent koji radi noću i koji biva uhvaćen u neverovatno uzbudljiva politička dešavanja čini osnovnu priču serije.
Detaljnije
Ružno je da se Ubisoft hvali činjenicom da je našao način kako da generiše priču za svoje igre bez toga da za to plaćaju stvarne pisce.
Detaljnije