PC
24.04.2022.

Gaming komplet TRUST sa poverenjem

Tech Lifestyle recenzija

Trust je vodeći brend po odnosu cena-kvalitet za digitalnu lifestyle opremu. Oni će vam omogućiti da zadovoljite svoje potrebe i očekivanja. U njihovom izuzetno širokom asortimanu naći ćete sve što vam padne na pamet. Bilo da je u pitanju vaša sledeća tastatura, ozvučenje, gejmerski miš ili slušalice, oni to imaju.

GXT 863 Mazz tastatura

Mazz tastatura je napravljena od mehaničkih Outemu RED dugmića koji nude solidan, brz i prijatan pritisak koji jednostavno ne dobijate sa modernim laptopovima kojima je cilj da se smanji masa i cena. Dizajn i kvalitet izrade su impresivni, a tastatura deluje čvrsto ali ne i glomazno ili nepouzdano.

Trust tvrdi da može da izdrži do 50 miliona pritisaka dugmića. Boje i svetlina pozadinskog osvetljanja mogu da se personalizuju za ambijent krojen u odnosu na vašu igru ili raspoloženje, zahvaljujući 14 ugrađenih opcija za osvetljenje, uključujući fanki efekat duginih boja.

Igranje igara je dodatno potpomognuto posebnim režimom koji isključuje određene dugmiće koji, ako ih slučajno pritisnete, mogu negativno da utiču na vaše performanse, kao što je na primer Windows dugme.

Mazz tastatura omogućava korišćenje više kombinacija što može da vam donese određenu prednost.

GXT 635 Rumax

Sa Trust Rumax ozvučenjem doživećete zvuk na sasvim nov način. Ovaj komplet nudi maksimalnu snagu od 80W (40W RMS) i dolazi sa sabvuferom od 5 inča za gromoglasan bas. Podesite basove i visoke tonove prema svom ukusu preko komandi na zadnjem delu zvučnika ili preko daljinskog upravljača. Rumax je ukrašen sa nekoliko nizova RGB LED svetala kako bi se stvorila jedinstvena atmosfera.

Trust Rumax ja kompatibilan sa praktično svim vrstama povezivanja: HDMI ARC, optički kabel, ulaz od 3,5 mm. S obzirom na to da ima i Bluetooth tehnologiju, možete bežičnim putem da povežete vaš telefon ili jednostavno gurnete USB fleš sa muzikom u MP3 formatu.
Trust Rumax dolazi sa praktičnim daljinskim upravljačem koji vam daje potpunu kontrolu nad vašom muzikom, kvalitetom zvuka i svetlosnim efektima.

GXT 970 Morfix

Za svoju namenu, Trust GXT 970 Morfix je odličan gejmerski miš za sve ljude koji žele da igraju MOBA ili MMO igre na ozbiljnijem nivou. To ne znači da ovaj miš nije za ljude koji ne žele da budu profesionalni gejmeri.

Za svoju cenu, Trust GXT 970 Morfix daleko nadmašuje očekivanja i predstavlja odličan model na kom možete da istrenirate svoj palac za korišćenje dugmića za prečice. Dobijate dosta toga za svoj novac, naročito ako niste vezani ni za jedan određeni žanr. Ako želite da se okušate u MOBA ili MMO igricama, onda ima i lošijih miševa za vas od modela Trust GXT 970 Morfix.

GXT 408 Cobra

Nakon nekoliko dana navikavanja, Cobra gejmerske slušalice će vam biti vrlo udobne i efikasne, uz zaista fenomenalan kvalitet zvuka. Čak i mikrofon je savršen i radi odlično, a mogućnost da imate „profesionalan“ mikrofon koji stoji pored usta čini ga vrlo efikasnim za pozive i pogodnim za igranje igara (ili polaganje ispita?).

Mikrofon radi dobro kada nađete optimalnu poziciju, ne postoji eho, ali pre svega vas neće izgrebati. Odlično rešenje za nepraktičnost teških slušalica. Kutija koja ide uz njih čini ih još praktičnijim za nošenje, pa ne morate da brinete da ćete ih zagubiti u lavirintu torbi i ranaca.

 

Više recenzija na www.tech-lifestyle.com

Slični članci

31.
Jan.
2022.
PC
Trust je brend kojem možete verovati, zar ne?
16.
Aug.
2021.
PC
U saradnji sa Danicom Manojlović, www.indijankadanka.com odobravamo vam 15% popusta na Trust mikrofone iz naše ponude.
05.
Apr.
2021.
Vesti/Najnovije
Stanislav Hristov je u kompaniji Trust International BV odgovoran za zapadni Balkan, Hrvatsku i Bugarsku i zahvalni smo mu na vremenu koje je odvojio za ovaj in...