PC
06.09.2021.
Autor: Danica Manojlović

IMPERIUS GXT 1175 i DOMINUS GXT 711

Ovi gejmerski stolovi rešavaju sve probleme

Preuzeto sa IGN Adria

Nekako nismo mogli a da se ne poslužimo stihovima grupe BOA još iz osamdesetih... Ukoliko spadate u mlađe generacije, proverite na Youtube reči pesme i muziku.

Da li je svaki sto isti? Koliko razmišljamo o stolu kada planirano konfiguraciju? Da li sto treba da ima neke dodatne opcije ili da bude jednostavan? Šta mislite o RGB stolu?

Naravno da nisu svi stolovi isti. Razlikujemo ih po dimenzijama, materijalima, nosačima, površini, boji... a u poslednje vreme i po dodatnim pogodnostima koje donose.

Većina ne razmišlja o stolu kada pakuje i bira konfiguracije na kojima će raditi i to često zna da napravi problem kada se shvati da nema dovoljno mesta da se sve smesti, ili da je sve pretrpano. Onda morate dodatno da izdvajate novac ili da se nervirate kada nešto srušite, zapetljate ili prospete.

Sto svakako treba da ima neke dodatne opcije, od nosača za slušalice, držača za piće, preko RGN osvetljenja do USB portova. Ukoliko je dovoljno veliki da stanu dva monitora, savršeno!

RGB ili volite ili ne! Ukoliko ste zaljubljenik u RGB, naravno da je neophodno da sto ima upravo ono što volite.

I kada saberemo sve navedeno, zaključak je da je Trust sigurno dosta ispitivao tržiše pre nego su dizajnirali i proizveli GXT 1175 IMPERIUS XL gejmerski sto.

GXT 1175 IMPERIUS

 

GXT 1175 Imperius XL će biti vaša čvrsta osnova na kojoj ćete izgraditi svoje online carstvo. Velika radna površina 140 x 66cm, integrisani sistem za upravljanje kablovima i podloga za miša na celoj površini. Ovaj sto već ima sve osnove koje su vam neophodne. Da biste izgradili svoje carstvo, potrebno vam je mnogo prostora za igru. Gejmerski sto Trust Imperius XL obezbeđuje nego dovoljnu slobodu kretanja; čak i ako koristite dva monitora. A pošto je cela površina ovog stola jedna velika podloga za miš, ne brinite o gubitku svoje kontrole. Komande će savršeno biti izvršene!

Trust Imperius je izgrađen kao da je tenk: sa čvrstim, čeličnim okvirom. Noge su podesive po visini i čine ovaj sto pogodnim za svakoga sa velikim aspiracijama.

Kažu da čist radni sto donosi i jasne misli i bistar um. Kako bi to i sproveli u delo, i kako vam sto ne bi bio pretrpan, pomoć stiže u vidu integrisanog sistema za upravljanje kablovima kako vam ne bi ometali pažnju. Držite svoje slušalice u blizini tako što ćete ih staviti na držač za slušalice i otpijte gutljaj omiljenog pića iz držača za čaše dok sedite i radite ili se igrate.

Maksimalna težina koju ovaj sto može da ponese je 150 kilograma.

 

GXT 711 DOMINUS

Ukoliko nemate dovoljno prostora, i niste bas RGB freak, onda potražite dobri stari Dominus. Ovaj model je u ponudi već par godina i broj prodatih komada se ne smanjuje.

Dominus ima vrhunski PU završni premaz. Površina sa finom teksturom omogućava optimalan rad miša a svaki mali pokret savršeno se prenosi na vaš ekran. Takođe, sto od 116 cm lako može da ponese dva monitora tako da možete da igrate na celom ekranu i tražite strategije igranja ili da pazite na razgovore na drugom ekranu. Čelični okvir sa visokokvalitetnim stolom od MDF-a od 18 mm dolazi sa nogama podesivim po visini za savršeno ergonomsko sedenje. Zaobljena prednja ivica omogućava optimalno postavljanje zglobova i podlaktica na sto za udobnost. Sto uključuje opcionalne slušalice i držač za čaše, za čist i organizovan radni deo u svakom trenutku. Vaše je samo da igrate jer će vam sve biti pri ruci.

Jednostavan je za postavljanje. Čelični okvir se čak može prilagoditi sa dve uključene nalepnice. Jarko crvena ili maskirno zelena da biste kreirali jedinstvenu postavku za igre! Sistem za upravljanje kablovima osigurava da vaš radni sto neće biti zatrpan kablovima za taj krajnji elegantan izgled igranja.

Koji god da odaberete, nećete pogrešiti.

 

Slični članci

23.
Aug.
2021.
PC
Postoje stolice.. i stolice... O tome smo pisali. Ipak, Trust konstantno dobija nagrade za svoje modele.
16.
Aug.
2021.
PC
U saradnji sa Danicom Manojlović, www.indijankadanka.com odobravamo vam 15% popusta na Trust mikrofone iz naše ponude.
12.
Aug.
2020.
Playstation
Da li su sve slušalice iste? - pitanje koje mnogi postavljaju.