PC
28.09.2021.

Trust GXT 265 Cintar - Recenzija Trust GXT 256 Cintar

Samo da je RGB

Svi znamo šta nam je najpotrebnije kada sklapamo računar i celukapan desk set.

Koliko je vama bitan u celoj priči držač za slušalice ili kako ga još zovu nosač za slušalice?

 

Nekima nije ni palo na pamet da ga potraže, dok drugi misle da je uredan i čist sto nezamisliv bez nosača za slušalice. Slušalice jesu nešto što nosimo sa sobom i kada putujemo ili smo u pokretu, ali ukoliko su sa kablovima, nekada je problem razdvojiti ih od svega ostalog na stolu, zar ne?

Gejming stolovi, kao recimo Trust Dominus, imaju na sebi kukice na koje možete okačiti slušalice, ali sada je tu i povoljnija opcija. Cintar je lagan, lako prenosiv i ima na sebi USB priključke i svetli. Ali, hajde da krenemo redom.

 

Kutija

Crno, standardno Trust gaming pakovanje sa GXT oznakom, za svaki slučaj. Unutra je postolje, kabl, uputstvo i stiker a kako biste ga koristili, zahteva samo jedan slobodan UB port. Dakle, nikakav adapter za struju ili utičnica nisu potrebni. Kabl je dugačak 1.50m i u pitanju je ispleteni kabl koji se pokazao kao izuzetno dugtrajan i kvalitetan. USB je verzije 2.0

 

Dizajn

Čim uzmete u ruku, osetićete da je u pitanju kvalitetna plastika. donji deo je urađen tako da ne kliza i da jako stoji na stolu. I postolje je tako dizajnirano da pruži sigurnost bez pomeranja. Između nosača se nalaze USB ulazi koje možete koristiti za povezivanje miša ili kamere sa obe strane. Naravno, i USB fleš je opcija za povezivanje. U ivicama se nalazi RGB osvetljenje, dok je i na donjem delu postavjeno osvetljenje sa hologramom kompanije. Ovo je detalj koji nam se izuzetno dopao.

Nosač je dosta visok i na njemu možete držati slušalice visine do 215mm.

Preuzeto iz CILE ST Youtube recenzije

 

Rad

Sve je jako jednostavno. Izvadite iz kutije, povežete i stavite na planirano mesto na stolu. RGB osvetljenje na žalost, nije moguće prilagoditi vašim željama. Ukoliko želite da imate samo jednu statičnu boju, razmislite o nekom drugom modelu. Ukoliko volite da menja boje, ovaj model će vas oduševiti jer su boje neverovatno jasne i jake.

Ovo je univerzalni nosač i nije napravljen samo za Trust slušalice. Na njemu možete držati i konkurentske im modele, radiće istim kvalitetom. Čak i sa Apple.

Ovo je ono što se zove idealnim poklonom. Jednako je potreban i interesantan svim generacijama bez obzira na pol i da li vole gejming. Idealan dodatak za svaki radni prostor.

 

Pogledajte recenziju koju je uradio Cile ST i učestvujte u njegovom Trust Give Away sa Oddys tastaturom o kojoj smo već pisali.

 

 

 

Za

  • Povoljna cena
  • RGB osvetljenje
  • Odličan i kvalitetan dizajn
  • Više USB portova

Protiv

  • Možda će nekome smetati nedostatak opcije za nameštanje RGB osvetljanje

Zaključak

Definitivno proizvod koji je svima potreban i koji će naći svoju primenu u svakom domu

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Accessories HAC1514
Razer Base Station v2 Chroma - USB HUB postolje za slušalice 2 x USB...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
13.499,00 RSD
Vrsta
Nova
13.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Slušalice HSL00798
Slušalice Logitech G435 Lightspeed Wireless - Blue Logitech G435 su prve slu&...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Slušalice HSL281
Reprodukcija zvuka Stereo Audio kanal 2.0 Osetljivost 115 dB Nivo zvučnog pritiska...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD

Slični članci

21.
Jan.
2021.
PC
Play!Zine je odradio odličnu recenziju najnovijeg Trust miša koji izgleda totalno drugačije od ostalih na tržištu. Prenosimo vam recenziju u po...
21.
Dec.
2020.
PC
Slušalice dizajnirane za sve platforme ali definitivno model koji će biti idealan poklon svakom gejmeru. Definitivno izbor za muškarca.
15.
Nov.
2020.
PC
Trust GXT 256 EXXO mikrofon je jedan od poslednjih modela u gejmerskoj liniji kompanije Trust.