Playstation
13.11.2022.

God of War Ragnarök u Singapuru

Maštamo o ovome

Dok se Kratos i Atreus pripremaju za svoje putovanje u Devet kraljevstava u God of War Ragnarök,, par je takođe navratio i u Singapur u stvarnom svetu. Od 9. do 13. novembra, u prostorijama Design Orcharda će se prikazivati murali likova, veliki štandovi, razne aktivnosti na rubu i još mnogo toga u znak proslave lansiranja igre na PlaiStation 5.

Pop-up događaj traje svakog dana od 10 do 22 sata i besplatan je za javnost. Čak i spolja, tema Boga rata je istaknuta, počevši od stepeništa koje je pretvoreno u oslikano platno okruženja igre.

 

Posle stepenica se nalaze izrezi likova i murali koji dočekuju posetioce, od kojih svaki ima drugačiju estetiku.

Onaj najbliži stepenicama, na primer, suprotstavlja dinamični dvojac otac-sin sa zastrašujućom silom koja je Tor, dok ilustracija pored prikazuje Kratosa kako oslobađa svoj bes. Ipak, vrhunac izložbe je obojena cerada koja se proteže preko travnatog prostranstva, dodajući jedinstven dodir Kratosovim i Atreusovim dizajnom.

 

Putovanje Kratosa i Atreja je zabeleženo kroz izložbu umetničkih dela, koja ne samo da ističe stilske radove regionalnih kreatora, već nudi i sveobuhvatan pregled para i njihovih uloga u univerzumu igre. U međuvremenu, zidovi su obloženi raznim posterima likova.

 

 

Posetioci će takođe moći da se dočepaju šoljice kafe kafe sa temom u Alchemist Coffee-u, sa legendarnim motivom vuka i psa. Imajte na umu, međutim, da je broj ograničen na 50 šoljica dnevno, ali postoji kvaka: moraćete da pazite na lozinku na kanalima društvenih medija PlayStation Asia i da je pravilno recitujete pred osobljem da biste uživali u naletu kofeina.

 

Za dodatno uzbuđenje tu su i razne druge stvarčice.

I svakoga dana po 20 GiveAway kompleta.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41327
Pridruži se Kratosu i Atreusu na mitskom putovanju u potrazi za neophodnim odgovorima k...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50202
Nastavak God of War 2018 je stigao, God of War Ragnarok u prodaji za PS5 konzole. Prid...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Korišćena
6.999 ,00 RSD

Slični članci

26.
Feb.
2024.
Playstation
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionaln...
19.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...