Playstation

Sony State of Play nam je doneo mnogo uzbuđenja a mi vam donosimo sve što je viđeno ukoliko ste preskočili ovaj livestream.
Detaljnije
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionalnost od zvaničnih perifernih uređaja kompanije Sony za manju cenu.
Detaljnije
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. Premium je najskuplji nivo PlayStation Plus koji je dostupan i pretplatnicima daje značajan povrat za uloženi novac.
Detaljnije
Koje Playstation 4 igre su se najbolje pokazale u 2023. godini? Prodaja tih igara je samo jedan pokazatelj a ovaj tekst govori o ostalim razlozima zbog kojih ste PS4 igre voleli i u 2023. godini.
Detaljnije
Ako ste propustili direktan prenos najnovijeg stanja igre, evo kratkog pregleda onoga što smo mi videli.
Detaljnije
Gejming insajder @Shpeshal_Nick je na Twitter platformi objavio sadržaj State of Play!
Detaljnije
Kao i svakog meseca, ni ovaj januar nije izuzetak. Nova serija od tri igre za PS5 i PS4 je sada dostupna za PS Plus Essential i pretplatnike višeg nivoa.
Detaljnije
Svi imaju neke svoje liste i očekivanja, a ovo je najnovija lista Playstation naslova za 2024. godinu i definitivno će se menjati.
Detaljnije
Ubisoft je najavio da će Prince of Persia: The Lost Crown na PS5 raditi bez problema na 4K/120 FPS za sve verzije Sony konzole.
Detaljnije
Playstation 5 je od sada manja, tanja, lakša, ali ne i manje moćna. Nabavite novu verziju i zamenite starog "debeljka".
Detaljnije
Pored samo nekoliko modela dostupnih profesionalnih PS5 kontrolera, Nacon Revolution 5 Pro je sada možda najbolja opcija za kompetativne igrače.
Detaljnije
NACON nastavlja da unapređuje svoju ponudu neverovatnim Daija stikom za borbene igre.
Detaljnije
Sony je ponudio dosta naslova, uključujući i one za igranje online.
Detaljnije
Sony je objavio potpuno novo ažuriranje za svoju PlayStation 5 konzolu koje dovodi sistem do verzije 23.02-08.20.00. 
Detaljnije
Bliži nam se Crni petak, Cyber Monday, vikend akcije, Novogodišnje akcije, Božićne akcije... Upiti za konzole su već krenuli a čini se da rukovodstvo Sony Entertaiment očekuje neke rekordne prodaje ove godine.
Detaljnije
Content kreatori mogu da odahnu!
Detaljnije
Manji PS5 dizajn dolazi sa 1TB prostora za čuvanje podataka na PS5 i PS5 Digital Edition; novi model pruža mogućnost dodavanja Ultra HD Blu-ray disk drajva na PS5 Digital Edition.
Detaljnije
Besplatne igre u okviru PS Plus za oktobar 2023. kriju dosta iznenađenja.
Detaljnije
PlayStation Portal je tablet od 8" u sendviču između DualSense kontrolera koji je širok trajno pričvršćen za ekran.
Detaljnije