Playstation

Današnjom prezentacijom Playstation je prekinuo nagađanja i najavio PS5 PRO konzolu! U ovom tekstu saznajte kakva nam unapređenja donosi nova konzola.
Detaljnije
Najavljeni su Chroma Collection dodaci i Chroma CollectionDualSense kontroleri, ali i Fortnite Limited Edition DualSense gejmpedi za PS5.
Detaljnije
Goat Simulator 3 uskoro dolazi na PS4 i XBOX One, omogućavajući igračima na starijim konzolama da uživaju u ovoj hit igri zajedno sa svim dostupnim sadržajem!
Detaljnije
Do nedavno je pitanje bilo Nintendo ili Playstation, a sada je tu i pitanje Steam Deck ili PlayStation, iako bi realnije bilo Nintendo ili Steam Deck! Ali, hajde da se pozabavimo karakteristikama, razlikama i prednostima Steam Deck konzole i PlayStation 5 Pro.
Detaljnije
Pronađite savršeni arkadni džojstik i unapredite svoju gejming preciznost!
Detaljnije
Ako ste ozbiljan igrač u borilačkim igrama i tražite preciznost i izdržljivost, fight stick je investicija koja se isplati. Modeli poput Hori Fighting Stick Alpha nude vrhunski kvalitet i mogućnost modifikacije za svakog igrača koji želi najbolje performanse, a u tekstu saynajte i 
Detaljnije
Izgleda da će Gran Turismo 7 uskoro dobiti nova vozila! Prema najavama, ažuriranje bi trebalo da stigne sledeće nedelje, verovatno u četvrtak, 3. oktobra.  
Detaljnije
Sa ne baš puno pompe je najavljena sutrašnja Sony PlayStation prezentacija. Hoćemo li saznati nešto više o PS5 Pro konzoli?
Detaljnije
Eksperti toplo preporučuju ove nove kontrolere za popularne igre borbe i najbolje FPS konzolne igre. A šta je to što ih razlikuje od standardnih kontrolera, proverite u ovom tekstu.
Detaljnije
Ukoliko ste novi u PlayStation svetu, kao i  sa PlayStation poklon karticama, nema razloga za zabrinutost! Sigurno imate dosta pitanja kao što su: šta uopšte možete kupiti sa ovim karticama? Kako da dodate sredstva na svoj nalog? Gde su najbolje ponude? Zbog Vas smo pripremili ovaj tekst!
Detaljnije
Kasnila ili ne, PS5 Pro je konzola koju mnogi željno iščekuju!
Detaljnije
Najnovije ažuriranje softvera 24.05-09.60.00 za PlayStation 5 donosi značajna poboljšanja i nove funkcije.
Detaljnije
Jul nam donosi dosta raznovrsnih naslova a na neke svako treba obratiti posebnu pažnju.
Detaljnije
Sony State of Play nam je doneo mnogo uzbuđenja a mi vam donosimo sve što je viđeno ukoliko ste preskočili ovaj livestream.
Detaljnije
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionalnost od zvaničnih perifernih uređaja kompanije Sony za manju cenu.
Detaljnije
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. Premium je najskuplji nivo PlayStation Plus koji je dostupan i pretplatnicima daje značajan povrat za uloženi novac.
Detaljnije
Koje Playstation 4 igre su se najbolje pokazale u 2023. godini? Prodaja tih igara je samo jedan pokazatelj a ovaj tekst govori o ostalim razlozima zbog kojih ste PS4 igre voleli i u 2023. godini.
Detaljnije