Playstation

Bliži nam se novembar, a sa njim i izlazak novog God of War Ragnarok, nastavak nordijske sage, priča koja prati oca i sina na mističnom putovanju kroz 9 svetova Igdrasila.
Detaljnije
Novi softverski patent kompanije Sony obećava blokadu spojlera sadržaja u sadržaju video igara koje generiše korisnik, kao što su strimovi, snimci ekrana i još mnogo toga.
Detaljnije
Naughty Dog je izbacio kratak video u kojem upoređuje scene iz PS4 verzija igre sa Remake verzijom za PS5.
Detaljnije
Ps plus ponuda za avgust odavno nije bila bolja a od danas možete da ih skinete ukoliko posedujete pretplatu.
Detaljnije
Sony nema baš puno najavljenih PS5 ekskluziva za budućnost, a jedna od onih koje su potvrđene sad je navodno u ozbiljnim problemima.
Detaljnije
The Last of Us Part I na PS5 će sadržati mnoštvo poboljšanja i prezentacije koja će igru približiti njenoj originalnoj viziji, kaže suosnivač  Naughty Dog-a Nil Drukman.
Detaljnije
20.07.2022.
Nakon 30 godina EA-ovog iskorišćavanja imena FIFA, najavljenja je i poslednja u njihovoj režiji FIFA 23. I baš za tu poslednju FIFU, EA obećava spektakl.    
Detaljnije
Sony je obavestio svoje kupce da više neće koristiti svoje Ask PlayStation Twitter naloge za rešavanje problema korisnika PlayStation podrške.
Detaljnije
Iako je rad na ovoj igri jedna od najlošije čuvanih tajni u gejming industriji, Noughty Dog i dalje mudro ćuti a internet su preplavile slike iz trejlera i razni komentari o tome đta je sve novo i drugačije,
Detaljnije
Cyberpunk budućnost kao avantura iz trećeg lica... očima mačke lutalice. Definitivno jedna malo drugačija priča.
Detaljnije
Poslednja poseta Boga rata našem svetu.
Detaljnije
Svaki početak ima neke sitne problem pa će i ove PlayStation svakako uskoro rešiti. A o kojim problemima uopšte i govorimo?
Detaljnije
Sony je upravo patentirao poseban sistem koji bi omogućio strimerima da dobiju neki oblik pomoći u igri od svojih gledalaca.
Detaljnije
Predstavljanje potpuno nove PlayStation Plus ponude je uveliko u toku, sa lansiranjem u Aziji i Japanu! Dodatna tržišta će se pokrenuti ovog meseca i nova usluga će mnogima biti dostupna.
Detaljnije
Šta nam donosi april kada su PS igre u pitanju?
Detaljnije
Ukoliko ste mislili da su souls igre teške, velika verovatnoća je da niste igrali neku igru iz serijala Crusader Kings.
Detaljnije
Na današnji dan, sad već davne 1994,  u Japanu je lansiran prvi Tekken za originalni PlayStation, te pokrenuo jednu od najdužih serijala u gamingu.  
Detaljnije
Od lansiranja PlayStation Plus-a 2010. godine popularnost ovog programa ne jenjava. Medjutim dolaskom Xbox-ovog Game pass-a situacija se promenila, i Sony je morao da reaguje.
Detaljnije
Sony je danas objavio nova ažuriranja sistema za PlayStation 5  konzol,u te najavio skoru podršku za VRR funkciju.
Detaljnije