Playstation

Šta nam donosi april kada su PS igre u pitanju?
Detaljnije
Ukoliko ste mislili da su souls igre teške, velika verovatnoća je da niste igrali neku igru iz serijala Crusader Kings.
Detaljnije
Na današnji dan, sad već davne 1994,  u Japanu je lansiran prvi Tekken za originalni PlayStation, te pokrenuo jednu od najdužih serijala u gamingu.  
Detaljnije
Od lansiranja PlayStation Plus-a 2010. godine popularnost ovog programa ne jenjava. Medjutim dolaskom Xbox-ovog Game pass-a situacija se promenila, i Sony je morao da reaguje.
Detaljnije
Sony je danas objavio nova ažuriranja sistema za PlayStation 5  konzol,u te najavio skoru podršku za VRR funkciju.
Detaljnije
PlayStation se odlučio za njima neprimeren potez i kupio je novi Haven Studios.
Detaljnije
Futuristički dizajn i mnoštvo novih opcija.
Detaljnije
11.02.2022.
Kako se bliži datum izlaska Playstation-ove ekskluzive Horizon Forbidden West tako saznajemo više detalja o samoj igri. ta ko da ćemo ovu igru moći da igamo u co-op modu.
Detaljnije
Besplatne igre koje nudi PS Plus za februar 2022. pokazale su se  kao kontroverzne odmah na početku.
Detaljnije
Od najave kupovine Activision-Blizzard studija od strane Microsofta postavlja se pitanje sta će biti sa Call of Duty na Playstation konzolama.
Detaljnije
U 2021. bilo je mnogo fantastičnih iskustava u kojima su uživali obožavaoci PlayStation konzola. Igrali smo Returnal, Ratchet & Clank: Rift Apart i Deathloop. Kako je euforija početka godine u punom jeku, tu je PlayStation 2021 završni izveštaj koji ističe vaša dostignuća u igricama na PS4 i PS5 konzolama.
Detaljnije
Novi trejler je izašao i čini se da su svi oduševljeni ne samo što vide stare, već i sa novim likovima.
Detaljnije
Uskoro stiže novi Sony hedset za PlayStation 5 konzolu, PlayStation VR2.
Detaljnije
Naughty Dog je otkrio karakteristike koje obožavaoci mogu da očekuju kada Uncharted: Legacy of Thieves Collection stigne na PC i PS5.
Detaljnije
Već mesecima se spekuliše kako će Sony da odgovori na game pass i čini se da je rešenje našao u spajanje ps+ i ps now pretplate.
Detaljnije
Nekada nismo ni svesni stvari koje će toliko uticati na naše živote. Jedna od njih je verovatno PlayStation 2 konzola koja je u ovom delu sveta počela da se prodaje 30. Novembra 2000. godine.
Detaljnije
Japansko odeljenje kompanije Sony Interactive Entertainment je pre par dana predalo patent koji bi trebao da olakša igranje na mobilnim telefonima.
Detaljnije
U novom razvojnom dnevniku za Horizon Forbidden West saznali smo nekoliko novosti o autentičnom i dinamičnom okruženju te igre.
Detaljnije
Nedavno je Sony ponudio novi update za PS5 konzolu i korisnici su, čini se, zadovoljni.
Detaljnije