Vesti/Najnovije
13.10.2021.

SteelSeries – Stiže nam nova Apex 3 TKL tastatura

Dizajnirana za gejmere i profesionalne igrače

SteelSeries je proširio svoju kolekciju sa Apex 3 TenKeyLess TKL tastaturom. 

Ova tastatura ima nečujne tastere vrhunskog strukturnog kvaliteta. Koliko će nekima prijati ta tišina, zavisi od navika. Apex 3 TKL poseduje i vodootpornu zaštitu a tu je i Brilliant PrismSync Lighting osvetljenje sa 16,8 miliona boja, koje možete sinhronizovati sa vašom ostalom SteelSeries opremom.

Apex 3 TKL radi sa SteelSeries Engine softverom koji dolazi sa integrisanom SteelSeries Moments aplikacijom. Steel ovu aplikaciju ne prodaje već je potpuno besplatna. Omogućava vam da klipujete i editujete vaše najbolje snimke iz igara i šerujete ih na platforme kao što su Discord, YouTube, Gfycat, Reddit, Twitter, Facebook i druge. SteelSeries Moments poseduje i auto-klip funkciju za neke od najpoznatijih igara na svetu, kao što su League of Legends, Counter Strike: Global Offensive i Dota 2. Podrška za Valorant i Fortnite će uskoro postati dostupna.

Mi ćemo svakako imati u ponudi i ovu tastaturu a sada vas podsećamo na najnovije modele Prime Mini miševa koji su odnedavno u prodaji u našim radnjama.

 

Slični članci

07.
Oct.
2021.
PC
Mali i lagan beskompromisni FPS gejming miš.
30.
Jul.
2021.
Ova mama je gejmer
Najnoviji model SteelSeries slušalica je u radnjama a mi vam prenosimo recenziju koju je uradila Danica Manojlović na svom blogu Indijanka Danka. Uz r...
28.
Jun.
2021.
PC
Radi se o sjajnom mišu koji zaslužuje više pažnje i definitvno možemo reći da spada među bolje miševe sa žicom. Donosimo vam recenziju k...