Vesti/Najnovije
12.11.2021.

Far Cry 7 će biti Live Service Game slična Assassin's Creed Infinity

A Dan Hay napušta tim

Rukovodilac Far Cry, Dan Hay, koji je bio izvršni producent franšize u protekloj deceniji, napušta Ubisoft zbog izveštaja po kojima će sledeća igra u serijalu usvojiti pristup servisa uživo, sličan onome za  Assassin's Creed Infinity.  

Hay svoj poslednji dan u Ubisoftu odrađuje danas, 12. novembar, potvrdio je portparol kompanije novinarima. Još uvek nema reči o tome šta će Hay sledeće da radi, a Ubisoft je rekao samo da programer "nalazi novo poglavlje u svom profesionalnom životu."

Hay je počeo da radi u kompaniji Ubisoft kao producent za Far Cry 3, a koji je do danas ostao najboje ocenjeni deo serijala, a svoju ulogu i bitnost kompaniji je dokazivao sa svakim sledećim novim naslovom, uključujući Blood Dragon, Far Cry 4, Primal, Far Cry 5 i New Dawn.

Pre nego je pristupio Ubisoft timu, radio je za Raven Software na igrama kao što su like X-Men Legends i Marvel Ultimate Alliance. 2007 je prešao u Day 1 Studios zbog rada na Fracture i Fear 3.

Ubisoft trenutno traži nekoga ko će za stalno da preuzme njegovu ulogu a u međuvremenu će Far Cry brand tim voditi veteranka sa 15 godina rada u kompaniji, Sandra Warren iz Montreala.

Od sledeće Far Cry igre ćemo imati live-service igru sličnu Assassin's Creed Infinity projektu. Far Cry 6 je izašao prošlog meseca i Ubisoft ima planove da podržava igru sa dosta DLC i unapređivanja tokom sledećeg perioda, i čini se da kompanija ne želi da diskutuje o budućim projektima.  Ono o čemu takođe ne žele mnogo da govore, a o čemu se priča je odliv radnika u Kanadi. Poznato je da kompanija povećava plate onima koji žele da ostanu, i obećava poboljšanje usloiva rada. 

Ubisoft je trenutno i pod pritiskom javnosti zbog odnosa prema radnicima, konkretno radnicama zbog seksizma i zlostavljanja. Oni navode da menjaju svoja radna okruženja dok se radnici baš i ne slažu sa time da se radi dovoljno.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41002
Najveća Far Cry igra do sada, smeštena na tropskom ostrvu zasnovanom na Kubi. Po...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO651
Najveća Far Cry igra do sada. Smeštena na tropskom ostrvu zasnovanom na Kubi. Po...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
4.499 ,00 RSD

Slični članci

10.
Nov.
2021.
Vesti/Najnovije
Michael Mando, glumac poynat po učešću u Far Cry 3 kao Vaas je potvrio da će podeliti neke nove informacije i vesti o Vaas Insanity DLC, i to uskoro!....
24.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Dugoočekivani i odlagani Far Cry 6 je napokon stigao. Posle agresivne marketinške kampanje i milion i jednog klipa sa očigledno dobro plaćenim Đankarl...
13.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Igrači Far Cry 6 trebalo da se domognu jednog od najboljih oružja u igri kada je u pitanju preuzimanje vozila, posebno helikoptera.