Vesti/Najnovije
12.12.2021.

Najbolje igre po Metacritic

Proverićemo u januaru ponovo

Nekada ocene daju razne komisije, žiri i novinari. Nekada publika i igrači. Metacritic je po mnogima najrečevatniji način da proverite da li je neka igra vredna vašeg vremena i novca.

Ovo je trenutna lista prvih 5 naslova i ocene.

  1.

Disco Elysium: The Final Cut

Platforma: PC

Mart 30, 2021

Disco Elysium - The Final Cut je definitivno izdanje hit RPG-a. Ostvarite svoje političke snove u novim misijama, upoznajte i ispitujte više lokalnog stanovništva grada i istražite čitavu dodatnu oblast. Kompletna glasovna gluma, podrška za kontroler i proširene jezičke opcije su takođe uključene. Izvucite još više iz ovog nagrađivanog otvorenog sveta. Vi ste detektiv sa jedinstvenim sistemom veština koji vam je na raspolaganju i celim gradskim blokom da prokrčite svoj put. Ispitujte nezaboravne likove, otkrivajte ubistva ili primajte mito. Postanite heroj ili apsolutna katastrofa ljudskog bića.

Metascore:

97

User Score:

8.2

  2.

The House in Fata Morgana - Dreams of the Revenants Edition -

Platforma: Switch

April 9, 2021

Gotička napeta priča smeštena u ukletoj vili. „Kuća u Fata Morgani“ je vizuelni roman pune dužine koji obuhvata skoro milenijum i bavi se tragedijom, ljudskom prirodom i ludilom. Ova verzija uključuje tri igre i više: 1: The House in Fata Morgana: glavna prica. 2: A Requiem for Innocence: prequel koji baca svetlo na poreklo strašne kletve Fate Morgane. 3: Reincarnation: nastavak sa glavnim članovima glumačke ekipe reinkarniranim u današnje vreme. 4: Ostale dodatne priče.

Metascore:

97

User Score:

8.3

3.

Tetris Effect: Connected

Platforma: Switch

Okrobar 8, 2021

Tetris Effect: Connected je originalni Tetris Effectsa all-new co-op i kompetativnim igranjem online kao i sa loklanim multiplayer modovima. Ovo je Tetris kakav do sada niste igrali, ili čuli, ili osetili. Neverovatno je prilagodljiv, jedinstven i nesvakidašnje divna ponovna igra jedne od najpopularnijih puzzle igri svih vremena.

Metascore:

95

User Score:

8.3

4.

Hades

Platforma: Xbox Series X

Avgust 13, 2021

Prkosite bogu mrtvih dok igrate tradicionalni  hack and slash i probijate se iz podzemnog sveta u ovoj  rogue-like dungeon igri kreatora Bastiona, Transistora i Pyrea. Hades je božanstvena god-like rogue-like dungeon crawler koji kombinuje najbolje aspekte Supergiantovih hvaljenih naslova, uključujući brzu akciju Bastiona, bogatu atmosferu i dubinu Transistora, i pripovedanje priča vođeno karakterima Pyre. Kao besmrtni princ podzemnog sveta, vi ćete posedovati moći i mitsko oružje Olimpa da se oslobodite kandži samog boga mrtvih, dok postajete jači i otkrivate sve više priče sa svakim jedinstven pokušaj bekstva. Upoznajte Zevsa, Atinu, Posejdona i mnoge druge, i birajte između njihovih desetina moćnih blagodati koje poboljšavaju vaše sposobnosti. Postoje hiljade održivih gradnji likova koje možete otkriti dok idete. Ekipa živopisnih likova većih od života čeka da vas upozna! Unapredite svoje odnose sa njima i doživite hiljade jedinstvenih događaja i priča dok saznajete šta je zaista na kocki za ovu veliku, nefunkcionalnu porodicu. Nova iznenađenja vas čekaju svaki put kada zaronite u podzemlje koji se stalno menja, a čiji će vas bosovi čuvari pamtiti. Trajne nadogradnje znače da ne morate sami da budete bog da biste iskusili uzbudljivu borbu i zadivljujuću priču. Iako, ako ste slučajno jedan od njih, prihvatite izazov i pripremite se za akciju koja će staviti vaše dobro uvežbane veštine na test. 

Metascore:

93

User Score:

8.5

   
5.

Forza Horizon 5

Platform: Xbox Series X

Novembar 5, 2021

Vaša ultimativna Horizon avantura! Istražite živopisne pejzaže otvorenog sveta Meksika koji se neprestano razvijaju uz neograničenu i zabavnu akciju vožnje u stotinama najboljih automobila na svetu.

Metascore:

92

User Score:

8.6

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41172
Hades je savršena igra za ljude koji ne mogu da odvoje mnogo vremena u komadu - ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50035
Omiljena japanski serijalpuzzle igara Puyo Puyo i svetski poznata franšiza igara...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBSX0029
Forza Horizon 5 je trkačka igra smeštena u open world  zasnovan na izmi&sca...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.999,00 RSD
Vrsta
Nova
7.999 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

24.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Matematika, logika, brzina, učenje stranog jezika... Mnogo je dobrih stvari koej pravilno usmeren gejming može da unapredi kod dece. Učenje sa video igrama m...
18.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Grand Theft Auto 5 ima jednu od najboljih priča u serijalu i neke od najzabavnijih misija koje je Rockstar napravio za svoju hit franšizu.
16.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Volite li dobre simulacije letenja? Evo par predloga.