Vesti/Najnovije
10.01.2022.

The Elder Scrolls 5: Skyrim - Šta sve develeperima neće pasti na pamet

Da li sve što se vidi može i da se jede?

Elder Scrolls franšiza je naterala mnoge da se vraćaju satima igranja sa svakim novim naslovom u seriji. Igra koja ne pokazuje znakove opadanja interesovanja je uvek popularna a peti glavni ulazak u seriju, Skyrim izaziva pažnju. Igra ima stalna izdanja na skoro svakoj mogućoj platformi, i uprkos tome što je prvobitno objavljena 2011. godine, fanovi još uvek nekako uspevaju da pronađu novi sadržaj.

U svetu fantazije koji živi, diše i širi se, sigurno postoji, i postojaće mnogo fantastične hrane koju igrači žele da nekako probaju. Iako postoji mnogo obične hrane koju likovi igrača u igri mogu da jedu, postoji i širok spektar poznatih, ali jedinstvenih obroka. Možda postoje bliski ekvivalenti nekoj hrani u stvarnom svetu, ali većina gejmera može priznati da bi volela da sazna kakav je ukus ove Skyrim hrane, sastojaka i pića. Ali... postoji i ono što igrači jedva svare u igri, a pomisao na ukus istog u realnosti izaziva mučninu. Pa hajde da nabrojimo par sitnica koje su nas naterale da se zapitamo, šta doručkuju ljudi koji su radili na ovoj igri?

Alhemija omogućava igračima da prave napitke unutar igre, i dok u Skyrim-u postoji pregršt odličnih recepata za napitke koje korisnici mogu da koriste, sastojci ponekad mogu biti prilično čudni. Imajući u vidu koliko odvratnih sastojaka za napitke može da se nađe u igri Skyrim, igrači su počeli da raspravljaju koji sastojci za napitke ili jestivi predmeti su vizuelno najodvratniji. Ova diskusija je prvobitno počela kada je korisnik Reddit-a po imenu RickMcFlick postavio pitanje na r/skirim-u, navodeći da je njegov lični izbor bio mamutski sir mammoth cheese. Obožavaoci igre su tada počeli da nabrajaju svoje favorite za odvratne  jestive predmete, poput trolova kao što su salo fat, džinovski prst na nozi giant's toe, jaja Chaurus Chaurus eggs, očne jabučice sabre mačke sabre cat eyeballs i mnoge druge. Ova razmena mišljenja među fanovima igre Skyrim samo pokazuje kolika je raznolikost u pogledu jestivih predmeta i koliko neki od njih mogu biti odvratni.

Veliki broj diskusija po forumima pokazuje koliko je ova igra popularna. Na primer, izbila je još jedna slična diskusija o tome koji je grad u igri Skyrimu najgori.

 

Malo je drugih igara koje se mogu navesti kao relevantne u zajednici igara onoliko dugo koliko Skyrim. Uspeh nedavnog izdanja Skyrim Anniversary Edition pokazuje koliko je potražnja za igrom još uvek velika. Prosto je neverovatno koliko dugo traje Skyrim od svog prvobitnog izdanja. Prošlo je dosta vremena otkako je The Elder Scrolls 6 najavljen, ali od tada je bilo malo ili nimalo ažuriranja u vezi sa razvojem igre. Iskreno rečeno, Bethesda je imala dosta tekućih projekata u to vreme, kao što je gore pomenuto izdanje Skyrim Anniversary Edition i predstojeće izdanje Starfield-a. Uz malo sreće, uskoro će biti objavljene nove informacije za The Elder Scrolls 6. Kada igra konačno dođe, biće interesantno videti koliko će biti grubi njeni jestivi predmeti. Biće zanimljivo videti šta budućnost donosi za seriju The Elder Scrolls.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4313
Skyrim Special Edition izdanje sadrži: Osnovnu igru  Sve ekspanzije Pobo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch The Elder Scrolls 5 - Skyrim
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.999,00 RSD
Vrsta
Nova
7.999 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD

Slični članci

09.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
U momentima između neprestanog vraćanja Skyrimu, njegovom modovanju i frustracijama što se Elder Scrolls VI neće uskoro pojaviti, TES Online je o...