Vesti/Najnovije
03.03.2022.
Autor: Danica Manojlović

Najpoznatija gejming baka je pretrpela moždani udar

Bethesda šalje cveće za oporavak

Pre par godina sam u okviru kolumne Ova mama je gejmer pisala o Gejming baki. Njeno ime je Shirley Curry, i ona je postala svetska zvezda igrom slučaja. 2017. godine, baš u Septembru, ona je postavila video na Youtube, i to kako igra Skyrim. Na Redditoru je korisnik pod imenom “Jacobthebro”  postovao njen video i isti je sherovan toliko da je preko noći njen inbox postao pretrpan porukama. Ovu 80 godina staru baku je to toliko preplašilo da je u prvom momentu zaplakala. A onda je kao i svaka prava baka rešila da odgovori na svaki. A verovali ili ne, bilo ih je preko 11.000.

Baka kada je nedavno u snu doživela moždani udar. Sada je dobila prelep buket cveća od Skyrim programera, Bethesde. Ona je otkrila svojim fanovima 25. februara da je doživela moždani udar u snu.  Nastavila je da objašnjava da zaboravlja sve o tome kako da igra Skyrim i da će dobiti terapiju za lečenje od posledica moždanog udara.

 

U vlogu snimljenom neposredno nakon što je objavila još jedan video sa više informacija o svom moždanom udaru, pokazala je prelep buket cveća koji je dobila od Bethesde. Buket ima razno cveće, uključujući neke ruže, suncokrete i druge vrste raspoređene u vazi koju pokazuje kameri. “Tako sam ponosna na njih, i tako sam oduševljena što bi uradili ovako nešto za mene.”

Sva pažnja koju Gejming baka dobija je, naravno, divna za videti ali je i zaslužena, posebno nakon što je morala da napravi pauzu sa Jutjuba zbog zlih komentara na njene video snimke. Ovih dana fanovi su joj ostavljali mnogo lepih komentara u kojima joj žele dobro zdravlje, a ona se svim silama trudi da im i dalje pruža sadržaj. Vest o njenom moždanom udaru zabrinula je fanove jer je bila toliko pozitivna na YouTube gejming sceni otkako je prvi put objavila svoje video snimke. Bethesda se takođe odužila svojoj baki tako što je od nje napravila NPC u najnovijoj igrici Elder Scrolls.

U međuvremenu, dok je daleko od Skyrima, baka Širli se može naći u sopstvenom modu u igri gde je ona NPC.

Lako je kritikovati, biti negativan i u svemu videti nešto loše. Najlakše je kriti se iza kompjutera, slika sa tuđim likovima i brisati komentare ispod sadržaja verujući da ste najbolji zato što ste negativni. Teško je u današnje vreme biti pozitivan i prenositi to i na druge. Osmeh na lice i pokuajte i vi da zaigrate Skyrim ili neku od novijih igara.

Preuzeto sa bloga Indijanka Danka

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41256
The Elder Scrolls - Skyrim Anniversary Edition  poseduje poboljšanu grafiku...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41148
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4518
Potreban Playstation VR za igranje.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC2296
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD

Slični članci

30.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Znamo da zvuči čudno, naročito ako imamo u vidu da kod nas postoji čitaj jedan pokret roditelja koji su protiv gejminga. Problem je što neki od njih n...
25.
Feb.
2022.
Vesti/Najnovije
Zaposlenima u studiju za razvoj igara rečeno je da im je dat slobodan dan da ostanu kod kuće i igraju Elden Ring na datum izlaska.
05.
Nov.
2021.
Blog
Veo misterije je danas skinut sa dugo očekivane igre FromSoftware studija, Elden Ring. Najzad smo dobili detaljniji video gameplaya iz igre, nakon nekoliko l...