Vesti/Najnovije
13.05.2022.

Top Gun crossover DLC

Budi i ti Tom Kruz!

Simulacije su uvek popularne.

Možete simulirati skoro sve kroz video igre u današnje vreme. Međutim, sigurni smo da se ništa ne može meriti sa ekspanzivnim stvarnim svetom koji nudi Microsoft Flight Simulator. Igra se fokusira na to da se osećate što je moguće realnije dok letite ali ponekada i malo fikcije nije naodmet. Krajem meseca će u ovu igru biti dodato malo fikcije kada konačno stigne njen crossover Top Gun: Maverick.

Top Gun crossover DLC, koji će biti besplatan za preuzimanje, stiže u igru 25. maja 2022. godine. Sadržaj će vam omogućiti da pilotirate brojnim novim mlaznjacima širom sveta Microsoft Flight Simulatora, uključujući i onaj kojim Tom Kruz leti u novom filmu. Takođe se čini da ćete moći da poletite i sletite sa nosača aviona. Ludo, zar ne?

Ukoliko ste nestrpljivi, sada postoji zvanična web lokacija na kojoj možete unapred da podesite svoj pozivni znak. To je samo fotografija i vaše ime, ali to je i dalje kul. DLC je inače najavljen na prošlogodišnjem E3 i dobio je jesenji datum lansiranja zajedno sa filmom. Međutim, datumpremkiijere filma je pomeren za ovo leto, treći put kada je pomeren zbog pandemije. U stvari, do trenutka kada Top Gun: Maverick konačno stigne kasnije ovog meseca, proći će skoro 18 meseci od njegovog prvobitnog datuma objavljivanja, sve od kraja 2020.

Top Gun: Maverick dolazak će nastaviti sigurno je dobru posetu bioskopima ovog leta. Već smo imali Sonic 2, a nakon toga je prošle nedelje usledio Multiverse of Madness koji je zaradio 450 miliona dolara na blagajnama tokom prvog vikenda. Thor: Love And Thunder i Jurassic World Dominion su na čekanju.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Microsoft Flight Simulator je sledeća generacija jedne od najomiljenijih generacija si...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD

Slični članci

22.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Matematika ponekad može biti dosadan predmet za učenje, pa zašto ne biste iskoristili jednu od ovih matematičkih računarskih igara da zadržite interes...
16.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Volite li dobre simulacije letenja? Evo par predloga.      
22.
Feb.
2022.
PC
Verovali ili ne, primetili smo da u poslednje vreme gejmerske stolice kupuju i poslovni ljudi koji nisu gejmeri. I to je sasvim razumljivo ako znamo da je sv...