Vesti/Najnovije
21.03.2023.

CD Projekt Red ponovo pokreće razvoj svoje Co-Op Witcher igre

Oni ne staju!

CD Projekt Red ima nekoliko Witcher igara u pripremi!

Tu je nastavak igre, rimejk prve igre i misteriozni Project Sirius. Početkom godine smo saznali da će ovaj poslednji sadržati klase likova, zajedničku radnju i nelinearnu priču, ali je neizvesno koliko je to tačno, jer se, prema novom izveštaju, čini kao da je ceo projekat u toku. ponovo pokrenut.  Razvija ga The Molasses Flood koji možda poznajete iz Drake Hollow i The Flame in the Flood. Kupio ga je CD Projekt Red još 2021. godine i nije jasno koliko dugo radi na projektu Sirius. Međutim, zahvaljujući izveštaju CDRP-a znamo da je do kraja 2022. projekat prikupio troškove do "33,4 miliona PLN", što je dovelo do toga da CDPR uknjiži "naknadu za umanjenje vrednosti". U suštini, ispravka vrednosti je procena gubitka dobiti u odnosu na portfolio kredita. CDPR je nastavio, "Pomenuta odluka je zasnovana na rezultatima procene obima i komercijalnog potencijala originalnog koncepta projekta Sirius, i tekućeg rada na formulisanju novog okvira za ovaj projekat".

S obzirom na to da nismo videli ništa od igre, a većina saznanja dolazi iz spiskova poslova koji su oglašeni. Neće biti ništa za upoređivanje dve verzije, ali ovo znači da je projekat Sirius krenuo na dugačak put od lansiranja.

Ako željno čekate kooperativno iskustvo veštica, onda ćete čekati još neko vreme. U međuvremenu, CD Projekt Red razvija Cyberpunk 2077 DLC Phantom Liberty i sve gore pomenute Witcher igre. Međutim, The Witcher 4 je udaljen najmanje tri godine, a prvi rimejk Witcher-a tek nakon toga. U suštini, ispravka vrednosti je procena gubitka dobiti u odnosu na portfolio kredita.

 


 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4118
PS4 The Witcher 3 - The Wild Hunt
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch The Witcher 3 - Wild Hunt
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.499,00 RSD
Vrsta
Nova
5.499 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD

Slični članci

30.
Sep.
2022.
Vesti/Najnovije
Sa nedavnom premijerom anime i predstojećim DLC-om Phantom Liberty uz 20 miliona prodatih primeraka za Cyberpunk 2077, imamo preokret koji je ...
29.
Mar.
2021.
Vesti/Najnovije
Fotografije sa snimanja pokazuju kako bez sumnje izgleda Wild Hunt u sceni iz Netflix-ove adaptacije The Witcher Season 2.
28.
Oct.
2020.
Ova mama je gejmer
Juče su društvene mreže opet bile pretrpane "žutim" objavama o odlaganju Cyberpunk 2077 a meni je nekako to bilo manje iznenađenje od slika ...