Vesti/Najnovije
24.04.2023.
Autor: Milan Radoslavljević

DIVISION 2 ne posustaje!

Agenti u pripravnosti!

Division Day je 20. april. Možda onima koji igru nisu igrali nije biran, ali svima koji vole pucačine, može biti interesantan.

Kada su svi pomislili da će The Division 2 objaviti da prekida razvoj dodatnog sadržaja kako bi se Massive, studio koji stoji iza ovog naslova možda fokusirao na neke nove igre, Ubisoft je na The Division Day 20. aprila najavio petu godinu podrške! Sačekaćemo da sve zvanično počne u junu ove godine.

Pored toga, dobili smo još gomilu informacija za sav sadržaj koji nas čeka u petoj godini kao i detalje o novoj The Division Heartland igri i The Division Resurgence naslovu. 

The Division 2 Year 5 kao što sam napomenuo kreće u junu ove godine, mada tačan datum još uvek ne znamo. Ono šta je zanimljivo su stvari koje nam dolaze sa sezonom kao i na Private Test Serveru, i već su tu.

The Division x Resident Evil cross-over event kreće 25. aprila i trajaće do 9. maja ove godine. U njoj ćete moći da sakupite RPD opremu za vaše Agente kao i da završavate misije sa tematikom Resident Evil u The Division svetu. Ovaj event je već bio par puta u The Division igrama i uvek je bio sjajna stvar, tako da ne sumnja da će biti zabavno igrati ga i sada.

 

Šta nam dolazi u Season 1 i na dalje?

Najzanimljiviji je novi mod koji će biti besplatan za sve igrače koji imaju The Division 2 igru, Warlords of the New York nije potreban za njega. Radi se o Descent modu koji The Division 2 seli u roguelike okruženje. The Descent je moguće probati od 21. aprila na PTS verziji igre. Očekujte preview tog moda na sajtu u narednim danima!

Druge novine u prvoj sezoni pete godine podrške su novi Manhunt zadaci, koji će imati mali twist u rešavanju istih. Pored toga, dobićemo nove mogućnosti za izgradnju Settlementa kao i svih znamenitosti u igri. Igrači će imati prilike da sakupe Sam Fisherovu opremu jer Splinter Cell naslov dobija takozvani cross-over sa The Divisionom. Moćićete da sakupite apsolutno sve delove njegove opreme, ali potrebno je završavati određene questove u igri.

Sezona dva će doneti novu Incursion misiju, gde ćete se boriti protiv Cleanersa u Meret Estate.

Sezona tri će Vas ponovo vratiti u New York, mesto dešavanja prve igre, gde ćete pronalaziti još tragova i dokaza o Aaronu Keeneru i svih odbeglih agenata koji su bili deo njegove ekipe.

Sezona četiri će imati kompletno novi Story DLC za sve igrače, nove zone, nove misije kao i novu end game strukturu koja će osvežiti The Division 2 iskustvo za sve igrače koji i dalje grinduju svakodnevno.

Pored toga, Ubisoft će doneti nove Manhunt misije, Lige kao i nove Eventove koji ćete moći da kompletirate. Descent će bit totalno besplatan za sve igrače dok će ostali dodatni sadržaj biti zaključan iza Warlords of New York ekpanzije.

Nove igre koje nam dolaze:

Pored novina koje će nam doći u The Division 2, dobili smo još neke informacije i par novih trailera za The Division Heartland, novu survival extraction free to play igru koja je smeštena u The Division univerzum kao i The Division Resurgence, F2P naslov za mobilne telefone koja bi trebala da pokriva neka dešavanja pre prvog The Division naslova.

The Division Heartland će vas preseliti u ruralne predele Amerike i neće se fokusirati na probleme u glavnim gradovima. Većina agenta je već u New Yorku i Washingtonu, dok će mali odred njih biti poslat u malom gradu Silver Creek, u kojem će se pojaviti nove neprijateljske frakcije kao i naravno, drugi agenti koji će pokušavati da dođu do dragocenog loota. U igri ćete moći da se pripremate za svaku bitku kao u bilo kom drugom Survival Extraction naslovu. Ukoliko poginete u vašim avanturama u Silver Creeku, izgubićete svu opremu. Dobra stvar u svemu tome je što ćete moći da pravite oružja i opremu pre svakog upada u zonu, a naravno ukoliko ulovite nekog drugog agenta sa vašom grupicom, moći ćete da „dignete“ celu njihovu opremu. Za sada, Heartlands deluje kao odličan koncept, ljudi koji su već probali igru u zatvorenim testiranjima kažu da je odlično odrađena, a ja iskreno čekam Closed Beta da vidim da li igra i dalje ima tu The Division magiju. Inače, na igri radi Red Storm entertainment, koji je poznat po Rainbow Six igrama u prošlosti.

The Division Resurgence je prva mobilna igra iz serijala. Za razliku od Heartlanda, Resurgence će biti igra sa kampanjom, kooperativnom igrom i naravno multiplayeru. Igra će se dešavati na donjem Menhetnu i vi ćete preuzeti ulogu agenata koji će povezati priču između keca i dvojke kao i ispričati dešavanja neposredno nakon početka pandemije Green Poisona. Ovaj naslov, iako mobilna igra, deluje neverovatno zanimljivo jer je apsolutno cela mehanika prebačena.

 

Sve ovo nam govori da je The Division i dalje jako živ naslov, šta više jako dobra igra koja evoluira svake godine sve više. Verujem da ćemo nekada dobiti i trojku, a do tada ćemo imati dosta sadržaja koji možemo igrati. Dobra stvar u svemu ovome je što će sve igre biti povezane i rešavanjem misija u jednoj ćete otključavati kozmetiku za vaše likove u drugim igrama.

Uzbudljiva budućnost čeka The Division, samo je na nama da je dočekamo!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4762
PS4 Tom Clancy's The Division 2 Za igranje neophodna pretplata na Playstation N...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Korišćena
1.199 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50087
London je na kolenima, svevideći nadzorni sistem vrši presiju na narod, privatne...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO473
XBOX ONE Tom Clancy's The Division 2
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Ušteda 50%
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999,00 RSD
999 ,00 RSD
Korišćena
799 ,00 RSD

Slični članci

22.
Apr.
2023.
Vesti/Najnovije
Od svega po malo a da ne dosadi.
29.
Mar.
2023.
Ova mama je gejmer
Igre mogu pomoći kada ste usamljeni ali sa njima morate pažljivo kao sa lekovima i suplemetima. Previše može biti loše ali i pogrešan iz...
22.
Mar.
2023.
Ova mama je gejmer
Ružno je da se Ubisoft hvali činjenicom da je našao način kako da generiše priču za svoje igre bez toga da za to plaćaju stvarne pisce.