Vesti/Najnovije
23.05.2023.

Fallout 4 Next-Gen Update

Šta možemo da očekujemo?

Fallout 4 će imati ažuriranje sledeće generacije za konzole iz serije PC, PS5 i Xbox koje obećava dva različita režima koji daju prioritet frekvenciji kadrova i rezoluciji zajedno sa novim sadržajem za Creation Club.

Osim ovih navedenih činjenica i objavljenog okvirnog datuma kasnije ove godine, o tome se ne zna mnogo što ostavlja prostora za spekulacije o svemu što bi moglo biti uključeno. Ono što je poznato pruža dobru osnovu za ono što možete očekivati od ažuriranja, a ostavlja malo prostora za tumačenje koliki će uticaj ovo imati na Fallout 4. Najbitnije je pitanje koliko će ažuriranje biti obimno, kako u pogledu tehničkih poboljšanja tako i sadržaja koji će biti uključen. Novi sadržaj je ono šti fanovima treba pored očiglednih poboljšanja. Na žalost, o tome nemamo nikakve konkretne informacije.

Potvrđene funkcije ažuriranja Fallout 4 sledeće generacije  

  • Datum izdavanja: TBD 2023.
  • Besplatan režim performansi i režim kvaliteta.
  • Ispravke grešaka u sadržaju kluba za kreiranje sadržaja nisu potvrđene
  • Datamine sugerišu da bi Fallout 4 Creation Club mogao da uključuje sadržaj New Vegas-a

Sa sigurnošću se može reći da će se novi sadržaj Creation Cluba Fallout 4 prodavati kao DLC na svim platformama, ali u najmanju ruku, poboljšanja performansi će biti besplatna za sve vlasnike igre. Ažuriranje i novi sadržaj su najavljeni nekako neprimetno pa će verovatno će novi sadržaj biti manje značajan. Bethesda bi mogla da počne da gura verziju sledeće generacije Fallout-a 4 u mesecima koji prethode izdavanju, fokusirajući se na poboljšanja i nove dodatke Creation Club-a, ali s obzirom na to da je najava napravljena kao ažuriranje, a ne ponovno izdanje, stvari trenutno ukazuju na ovo je daleko manje izdanje. Čini se da će neke nove misije i oprema verovatno biti uključeni u novi sadržaj.

Fallout 4 je dobio priznanje kritike i održavao zajednicu u godinama od lansiranja 2015. ali nema mnogo razloga za velika očekivanja od ažuriranja, konkretan datum objavljivanja nije objavljen, a to bi moglo izaći zajedno sa najavom odgovarajućeg ponovnog izdanja Fallout 4. Nešto poput ovoga bi verovatno objedinilo osnovnu igru, DLC-ove i sadržaj Creation Cluba zajedno u jednom paketu, dok bi samo ažuriranje ostalo besplatno za sve igrače.

Uzimajući u obzir da nas od Fallout 5 deli još nekoliko godina, potpuno ponovno izdanje je još uvek moguće kao metod za prevazilaženje praznine i održavanje interesovanja za igu. 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Grad Redfall je pod opsadom legije vampira koji su odvojili ostrvo od spoljašnje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO104
XBOX ONE Fallout 4
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Vesti/Najnovije
Prvi ovogodišnji Xbox & Bethesda Developer_Direct event je doneo fanovima pogled na četiri predstojeća naslova, kao i jedno izdanje iznenađenja ko...
09.
Feb.
2022.
Vesti/Najnovije
Svima nam se dogodila neka katastrofa vezana za igre od koje se nikada nećemo emocionalno oporaviti, zar ne?
21.
Sep.
2020.
XBOX
Microsoft ništa ne prepušta slučaju i tako kupuje jednu od najpoznatijih kompanija za razvoj hit igara kao što su Doom. Wolfenstein, The...