Vesti/Najnovije
23.08.2023.

Novi Cyberpunk 2077 trejler prikazuje Phantom Liberty i promene u Version 2.0

Borbe sa vozilima i novi trikove

Predstojeća ekspanzija Cyberpunk 2077, Phantom Liberty, upravo je dobila još jedan trejler na Gamescom Opening Night Live.

Potvrđeno je ažuriranje verzije 2.0, koje će dodati gomilu borbenih remonta za sve igrače na konzolama tekuće generacije, bez potrebe za kupovinom DLC-a. Ovaj trejler nam daje još jedan pogled na igru ogromnog ažuriranja, koja će biti dostupna za demo na Gamescom-u tokom nedelje. Biće to isti pregled koji je trenutno na turneji širom sveta, koji je do sada naišao na pozitivan prijem.

Ovaj najnoviji trejler nam pokazuje šta V može da uradi.Mnogo je novih dodataka koje možemo da vidimo u trejleru, poput novog oružja, jedinstvenog cyberwate i potpuno remontovanog sistema pogodnosti. Čini se da nam ovo omogućava da eksperimentišemo mnogo više u borbi, pri čemu se V baca u bitku, bukvalno, da nanese ogromnu štetu na način koji do sada nismo videli.

Novi završni potezi su posebno teški i gadni, pa vam omogućavaju da nekoga motornom testerom udarite u lice ako vam se to sviđa. Nekima je favorit bacanje mrtvog tela na neprijatelje. Izgleda da ćete moći da "pogrešite" oko izbora puta do neprijatelja pre nego što shvate šta ih je pogodilo, što vam daje savršenu priliku da bacite neki od završnih udaraca.

Borba vozila je takođe ovde dobila detaljniji pregled. Ne samo da ćete pucati na neprijatelje iz svog automobila, već ćete čak moći da hakujete njihova vozila, što konačno daje borbenu raznolikost koja nam je obećana pre lansiranja.

Phantom Liberty će srećnici koji su ove nedelje u Nemačkoj moći da igraju na samom Gamescom-u. Ostaje nejasno kako je CD Projekt rešio problem curenja slika i informacija sa prezentacija, ali to ćemo svakako videti.

Do sada su obožavaoci koji su mogli da igraju igru sami podelili neke detalje. Ovo uključuje činjenicu da dodaje respect opciju tako da možete da pomešate izgradnju vašeg lika bez potrebe da ponovo pokrećete igru. Postoje i nove lokacije u Night City koje vam daju nešto da radite u osnovnoj igri kada završite sa ekspanzijom priče. Ovo je sve uz prethodne detalje koje su programeri podelili, otkrivajući da su veliki delovi igre revidirani.

Moraćemo da sačekamo i vidimo da li će ovo ponuditi Cyberpunk 2077 u obliku koji smo trebali da dobijemo pri lansiranju 2020. Ovaj trejler je verovatno poslednja informacija koju ćemo dobiti do dana lansiranja.

Phantom Liberty će biti objavljen 26. septembra i predstavlja prvo i poslednje proširenje priče za Cyberpunk 2077. Biće dostupno isključivo za igrače na PS5, Xbox Series X/S i PC, sa CDPR-om koji u velikoj meri povlači podršku sa PS4 i Xbox One.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS44852
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO566
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC2261
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.299,00 RSD
Vrsta
Nova
4.299 ,00 RSD

Slični članci

25.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Kada problemi krenu, ili pomogneš ili odmogneš. Amerikanci ne pomažu CD Projekt Red.
17.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
505 Games je objavio novi update za PC verziju Death Stranding sa čudnim avanturama Hideo Kojime u Cyberpunk 2077 svet.
28.
Oct.
2020.
Ova mama je gejmer
Juče su društvene mreže opet bile pretrpane "žutim" objavama o odlaganju Cyberpunk 2077 a meni je nekako to bilo manje iznenađenje od slika ...