Vesti/Najnovije
13.01.2021.
Autor: Danica Manojlović

CES 2021 - Razer maske sa RGB svetlom

Da, mislimo na maske koje smo obavezni da nosimo tokom pandemije

Platnene maske, maske da dva sloja, maske sa tri sloja, maske sa šljkicama, maske sa kućnim ljubimcima, brendirane maske od preko 100 eura ali uskoro i... maske sa RGB osvetljenjem!

Imali smo tekst o velikoj ljubavi gejmera prema RGB bojama ali nismo očekivali da ćemo tako brzo i sami biti iznenađeni novitetima. Mada, da li nas nešto stvarno može iznenaditi? Zamisli i ostvariće se. Da li je Marko Chillion zamislio ovu masku, ili je u pitanju ipak Charli Bolton? Kako bilo, ona je tu.

Razer predstavlja prototip pametne maske za igrače koja uključuje RGB osvetljenje. Nazvana je  Project Hazel i predstavljena je na CES-u. Maska ima dve prilagodljive RGB zone osvetljenja „Razer Chroma“ na svakom ventilatoru. Nude 16,8 miliona boja zajedno sa ostalim svetlosnim efektima.

Izvor Razer

 

Kako je u pitanju provereni brend kao što je Razer, maska nije dizajnirana samo da izgleda cool i d asvetli. Projekat Hazel je takođe opremljen respiratorima medicinske klase N95 i specijalnim „pametnim mahunama“ dizajniranim da regulišu protok vazduha i filtriraju klice u vazduhu.   Ventilatori na njoj se takođe mogu izvući i „napuniti“ stavljanjem bežičnog brzog punjenja koje je u paketu, a koja će ih takođe dezinfikovati UV svetlošću.

Potpuno punjenje trebalo bi da vam donese ceo dan upotrebe maske, kažu u kompaniji Razer.

Nama se dopada i prozirna plastična površina koja omogućava ljudima da vas i dalje vide kako se smejete. Željni smo nasmejanih ljudi.  Unutar maske postoji i neko unutrašnje osvetljenje, koje se može automatski aktivirati u mraku.

Šta vi mislite o ovoj maski?

Slični članci

08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...
07.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. D...
03.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Više od bilo kog drugog oblika medija, video igre poseduju duboku moć da vas uvuku u svoju priču i nateraju vas da postavljate pitanja, prepitujete se...