Vesti/Najnovije
01.06.2021.

U kojoj Games radnji najrađe kupujete - Games na vodi Beograd

Radnja u kojoj se najbolji brendovi takmiče za mesto na policama

Kako smo najavili u subotu, krenuli smo sa akcijom "U kojoj (Games) radnji najrađe kupujete" .

Svakog dana na blogu, ali i na FB stranici i Instagramu, objavljujemo kratku priču o jednoj radnji, zajedno sa par reči, slika i video klipom koji najbolje oslikava tu radnju i trud naših zaposlenih. Vas molimo da, ako vam se radnja sviđa, kliknete "like" na FB ili Instagramu i ako imate želju (mnogo bi nam značilo), ostavite komentar - bio on loš ili dobar - šta vam se sviđa, a šta bi voleli da popravimo u toj radnji.

Da podsetimo, radnja sa najviše lajkova, dobija specijalni bonus od centrale firme, i samo u toj radnji ćemo za vikend 11-13.06. davati 20% popusta na sve igre, figure, dodatnu opremu, gift... (sve sem konzola, prepaid kartica i artikala na akciji).

Danas predstavljamo GameS na vodi!

Ovo je naš najmlađi član porodice – poslednja otvorena radnja. Smeštena u najmodernijem i najvećem tržnom centru u našoj zemlji, koji je osmišljen tako da svojim saržajem pruži sve što kupci danas očekuju.

Želimo, pre svega, svima koji su nas već posetili, da se zahvalimo na poverenju koje ste nam dali kupujući u našoj radnji, a i da podelimo sa vama par razloga zbog kojih je kupovina u Gamesu na vodi dobra kupovina!

GameS na vodi nudi veliki izbor najnovijih igara, konzola, gaming opreme i svega ostalog vezano za gaming svet – akcione figure i kolekcionarske statue, priveske, šolje, smart satove, gaming stolice i stolove... Nešto veći lokal, daje nam priliku da sve ovo lepo i pregledno izložimo, tako da vam olakšamo izbor i razgledanje.

Kod nas možete uvek naći najpopularnije naslove za Playstation kao sto su Marvel Spiderman, Call Of Duty, FIFA, NBA, Mortal Kombat po veoma pristupačnoj ceni. Takođe, mislili smo i na najmlađe gejmere pa verujemo da bi idealan izbor za njihov uzrast bio Minecraft, Crash, Rayman ili Sonic.

Gde je Playstation, tu je i XBOX po veoma pristupačnoj ceni sa najvećim izborom igrica u Srbiji, naš stručnjak za ovaj deo konzolnog gejminga je kolega Mile. Posebno bi istakli Forza franšizu koja vam nudi izbor između pravih rali trka u Forza Motosport ili vožnju po lepim predelima svetskih gradova u Forza Horizon.

Nintendo Switch je trenutno najpopularnija konzola i ponosimo se najvećim izborom igrica i opreme za istu. Naša koleginica Jana je jedna od mnogobrojnih u svetu koja se oduševila Swiutch konzolom pa je tako postala aktivni korisnik i rešiće vam svaku nedoumicu oko kupovine i korišćenja ove jedinstvene konzole. Njen najuži izbor je definitivno Mario Kart, Super Smash Bros i Zelda – Breath of the Wild – I do te odluke je teško došla jer gotovo svaka Nintendo eksluziva bez greške uradjena.

Kao jedina radnja u Srbiji koja ima u ponudi sve A brendove e-sport gaming opreme (Steelseries, Kingston HyperX, Benq Zowie, Razer iLogitech) po pristupačnim cenama, želimo da kažemo svakom vernom PC gejmeru da kod nas uvek ima priliku da željeni miš, tastaturu ili slušalice proba i uz pomoć naših kolega Bogdana i Ace, strastvenih PC gejmera, donese odluku o kupovini opreme koja će doprineti maksimalnom uživanju tokom igranja. 

Kao dokaz da mislimo na sve, govori činjenica da u našoj radnji imate najveći izbor kolekcionarskih figura, Funko Pop figurica i merch-a u vidu privezaka, lampi, šolja, satova i slično. To je definitivno deo radnje koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, bio gejmer ili ne, jer ako ste ljubitelj horror filmova, anime serija ili svetski popularnih muzičkih izvođača, u našoj radnji možete naći figure, statue, priveske I ostalo sa likovima iz pomenutih kategorija. Na jednom mestu u našoj radnji stoje Freddy Kruger, Jason Vorhees i Micheal Myers u drusštvu Muhammeda Allija, Naruta ili Toni Montane. Oni su samo deo likova čije figure imamo u ponudi po odličnim cenama. Naravno da smo mislili i na Marvel, DC, Star Wars i Nintendo fanove pa tako i za njih imamo veliki izbor figura. Ukoliko želite sebi ili nekome da kupite figuru na poklon, a mi je trenutno nemamo na stanju, na pravom ste mestu. Naš kolega Amir je kolekcionar i zadužen je za nabavku istih u našoj radnji i potrudiće se da vam nađe željenu figuru i to tako brzo da nećete verovati.

Za kraj želimo da vam se ponovo zahvalimo na poverenju i napomenemo da nam je drago što ste izabrali nas kao vaše prodavce igrica i e-sports opreme jer smo nova radnja i sigurno je da ćemo biti još bolji. Hvala što ste sa nama od početka.

Do sledećeg vidjenja, budite pozdravljeni od ekipe GameS na vodi.

Radno mesto gejmera u GameS

 

Ako i vi volite da kupujete u GameS na vodi radnji, ili ako vam se sviđa ovaj sadržaj, podržite lajkujući Facebook ili Instagram post koji predstavlja njihovu radnju!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Switch  Friday the 13th - Ultimate Slasher Edition - ova konačna kolekcija uključu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
3D šolja čuvene "bebe" iz Mandaloriana. Kapaciteta 350ml, dimenzija&n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD

Slični članci

31.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
Praktično u centru Novog Sada, 15. novembra 2018. godine otvorena je Games radnja u šoping centru Promenada.
29.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
Sve akcije su u poslednje vreme počele da liče jedna na drugu. Lajkuj, sheruj, komentariši, kupi dva i imaš poklon... I dok smo sedeli i smi&sc...
30.
Oct.
2020.
Vesti/Najnovije
Kako je moguće otvoriti gejming radnju a da Dule ne dođe dok se sve to pakuje i slaže, i prikaže vam ne samo deo te amosfere već i šta će sve moći da ...