Vesti/Najnovije
22.06.2021.

Destiny 2 i spojleri dosadnih istraživača podataka

Ni poklon više nije iznenađenje

Amblem koji je trebalo da bude besplatan poklon zajednici fanova Destiny 2 u ime kompanije Bungie, programera igre, pronašli su rudari podataka, koji su zatim pokvarili amblem i počeli da ga prodaju kod preko Interneta.

Ovo nije prvi put da dolazi do curenja podataka i spojlera o sadržaju Destiny 2 objavljenih u zajednici, i očigledno je da sve jako nervira što se to i dalje dešava. Kada su hakovanje i varanje u igri porasli do kritičnog nivoa u prvoj polovini 2020. godine, Bungie je zapretio pravnim postupcima i zauzeo čvrst stav o varanju i hakovanju u njihovoj igri.

Destini 2 je mrežna pucačina za prvo lice za više igrača koja je prvobitno puštena 2017. Iako su igrači u početku morali da kupe igru da bi je igrali kada ju je prvi put objavio Activision, kada je Bungie dobio prava na objavljivanje franšize, igra je postala besplatna sa vrhunskim proširenjima.

Igrači su Guardians, koji brane Last City čovečanstva u Sunčevom sistemu od napada. Igrači mogu da prilagode svoj izgled i stil igre i igraju priču, zajedničke misije i PVP režime sami ili sa prijateljima.

Igra je trenutno u svojoj 14. sezoni sa pet glavnih proširenja, a Beyond Light je najnovije. Bungie trenutno radi na sledećem velikom proširenju, The Witch Queen, koje treba da izađe 2022. godine.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Switch Fire Emblem - Three Houses
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.999,00 RSD
Vrsta
Nova
7.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO382
XBOX ONE Destiny 2 Forsaken - Legendary Collection
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
599,00 RSD
Ušteda 40%
999,00 RSD
Vrsta
Nova
999,00 RSD
599 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD

Slični članci

11.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
Ukradeš i onda na aukciji prodaješ... Ovo će svakako biti scena iz filma koji će se snimati jednoga dana o tome šta se sve dešava...
21.
Dec.
2020.
Ova mama je gejmer
Svakoga dana stižu nove informacije o CD Projekt Red, i više ih je nego što smo čitala kada smo očekivali igru. 
07.
Nov.
2020.
Vesti/Najnovije
Poznati i uspešni devloper igara, Capcom, objavio je da je bio meta napada hakera ali i da su sigurni da bitni podaci nisu ukradeni.