Vesti/Najnovije
27.07.2021.

Igre koje će savršeno raditi sa novim generacijama televozora

Napravite preorder na vreme

Gejming polako osvaja svet.

Konzole i PC računari nisu više jedini uređaji koji se povetuju sa gejmingom ili su tu da nam gejming bude zabavan. Pored monitora za savršeno igranje igara, sve je više gejming televizora. Novi modeli televizora, osim kućnih asistenata i fitnes savetnika, služe i kao prave gejming mašine za igranje i po nekoliko sati bez prestanka. Koliko se sve okreće ka gejmingu govori i činjenica da veliki striming gigant serija i filmova počinje da pravi svoje igre. Spojite lepo i korisno i imate dodatnu kvalitetnu zabavu za celu porodicu. 

Iako već sada imamo u ponudi igre koje odlično rade u kombinaciji sa tv uređajima, par igara koje će se pojaviti u prodaji do kraja godine će svakako sve podići na još kvalitetniji nivo. Evo spiska igara a vi proverite i poručite ih unapred, ne samo zbog dodatnih popusta već i zbog dodatnig poklona koji su kod nekih više nego interesantni, kvalitetni i vredni.

 

Gran Turismo 7

Ovo je igra koja je slavu stekla igranjem na PS konzolama. Skoro je neverovatno da postoji vlasnik PlayStation konzole koji nije odigrao ovu igru, ili bar čuo za nju. Igrači koji su nedavno kročili u svet gejminga su fascinirani nivoom realizma u ovoj igri. Mnogi tvrde da je taj osećaj adrenalina po kojem su trke poznate totalno, u potpunosti prikazan u ovoj igri. Svi znaju da je ovo igra koja ne priznaje jaz među generacijama. Sada očekujemo Gran Turismo 7 koji će biti PlayStation 5 ekskluziva i prosto se oseća u vazduhu to iščekivanje da se oprobamo u ovom iskustvu vožnje nove generacije. To će doneti opcije kao što su:

  • Zapanjujući vizuelni detalji: Kvalitet reprodukcije tokom praćenja zraka, uz podršku za 4K, HDR, i ciljani broj kadrova od 60 FPS.
  • Brzo učitavanje:  Brz odlazak na trke, skupljanje u hodnicima i pozivi za prijateljstvo izuzetno brzo uz ultra brzi SSD. Veliki spektau automobila bez čekanja na učitavanje.
  • Prilagodljivi okidači: Osetićete kontrast u težini pedale kočnice uz različitu osetljivost, vibracije od ABS-a i varijaciju u težini pedale gasa na različitim tipovima automobila.
  • Taktilne povratne informacije: Doživećete osećaj kontakta guma sa putem, i čak i najnežnija ispupčenja na površini puta.
  • Tempest 3D AudioTech na kompatibilnim slušalicama: Osetićete položaj drugih automobila i vozača oko vas zahvaljujući savršenom zvuku. Jasno 3D Audio pozicioniranje i prostorni izraz dubine i visine u ponavljanju.

Ukoliko do sada ipak niste probali ovu igru, proverite starije edicije dok se novi ne pojavi u prodaji.

 

God of War: Ragnarok

God of War je po mnogima jedna od najboljih, ako ne i najbolja igra. Definitivno je u pitanju kultni gejmerski naslov. O njegovom protagonisti Kratos-u ne treba govoriti i objašnjavati jer se čini da ga svi znaju. Prosto je postao deo osnovne kulture znati ko je on. Ovo je jedan od naslova koji svi željno očekuju i o kojem se uveliko govori. Ipak, činjenica je da čak i mi još uvek nemamo mnogo informacija o njemu. Igra je odložena za narednu godinu, pošto je Santa Monica studiju potrebno dodatno vreme kako bi se posvetili razvoju igre, a da se pritom sačuva zdravlje zaposlenih, što zbog pandemije korona virusa, što zbog izbegavanja crunch faza. Uz objavu o odlaganju otkriveno je da Rangarok neće biti samo PS5 naslov, već će se pojaviti i na sada vremešnijoj Playstation 4 konzoli, čime desetine miliona fanova nije izostavljeno. Sa druge strane, pokreće se pitanje vezano za next-gen grafiku i kvalitet iste, zbog hardverskih ograničenja koja PS4 poseduje u odnosu na PS5, što tek treba biti razjašnjeno. 

 

 

Horizon Forbidden West

PlayStation 4 Pro je doneo Horizon Zero Dawn a celu prošlu generaciju PlayStation igara su obežile open world igre. Te igre imaju skoro neograničene mogućnosti kretanja, kao i koje zadatke i misije ćete prvo obaviti, a tu je i skupljanje materijala, oružja i slično. U takvom stilu će biti i Horizon Forbidden West koji se očekuje krajem godine. Ponovo ćemo se boriti protiv mehaničkih mašina zveri a fantastična priča će biti još neverovatnija kada budete istraživali ovaj svet u visokoj 8K rezoluciji koju omogućavaju novi televizori. U junu je direktor igre Mathijs de Jonge zapravo prokomentarisao stanje razvoja igre i tvrdio je da je igra u završnoj fazi, što objašnjava zašto je izgledala tako kompletna u trejleru igranja koji su otkrili Guerrilla Games i Sony. Rekao je da su centralna mehanika, igranje i priča u suštini završeni i da je igra u planu za praznično izdanje 2021. godine. Definitivno idealan poklon za praznike!

 

 

Ghost of Tsushima Directors cut

Već smo pisali o tome šta sve donosi novo izdanje, ali samo da opet napomenemo par stvari koje će igranje učiniti fenomenalnim. 

Evo nekoliko ključnih detalja o ovoj novoj verziji igre:

  • Ghost of Tsushima Director’s Cut će biti dostupan za PS4 i PS5 i to od 20. avgusta.
  • Obe verzije igre za PS4 i PS5 će sadržati Iki Island, potpuno novu priču sa Jinom u glavnoj ulozi, originalnu igru Ghost of Tsushima kao i sav do sada objavljeni sadržaj.
  • Igrači koji kupe PS5 verziju će biti u prilici da uživaju u poboljšanim mogućnostima koje donosi PS5 konzola, a kao što znate, to su DualSense kontrole, japanski lip sync, brža učitavanja, 4K rezolucija, 3D audio i druge.
  • Svi Ghost igrači, oni koji su već igrali u prošlosti, trenutno aktivni i budući, imaće priliku da provere poboljšanja na launch-u kao što su novi Photo Mode, unapređene accessibility opcije i druga unapređenja.

Što se PS5 tiče, novi igrači će primetitie da će ova verzija imati lip sync za engleske i japanske glasove. Verzija za PS5 će imati i haptične povratne informacije i adaptivne okidače, 3D zvuk, drastično poboljšano vremena učitavanja, različite opcije za 4K rezoluciju, očekuju se i za performanse i vizuelni režim sa 60 fps. Save fajlovi iz PS4 verzije ćenaravno moći da se prenesu na PS5.

 

 

Far Cry 6

Ima li neko ko nije čuo za Far Cry?

Neki delovi su bili bolji, neki su imali odlične priče a neke su dale nezaboravne protagoniste. Čini se da FC6 neće biti drugačiji od svojih prethodnika a možda će neke i premašiti. Posebno osmišljen gameplay gerilskog ratovanja u kome igrač samostalno uništava neprijateljske baze planiranjem, strateškim razmišljanjem, šunjanjem ili brzim reakcijama definitivno je na spisku željenih igara svih gejmera na planeti. Najnoviji nastavak koji očekujemo 7.oktobra se vraća u tropsko okruženje karipskog ostrva Yara. Obratite pažnju na to da vam je za ovu igru, kao i ceo serijal, preporuka da imate i dobro ozvučenje kako bi se čulo kretanje. 

 

 

 

 

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50085
Od legendarnog tvorca igara Hidea Kojime stiže iskustvo koje redefiniše žanr, sa...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50084
Ghost of Tsushima se vraća sa Director’s Cut verzijom za PS5 i PS4. Igra dolazi s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.799,00 RSD
Ušteda 49%
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499,00 RSD
4.799 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

12.
Feb.
2024.
Vesti/Najnovije
Biti zaljubljen je divan osećaj. Ponekada se parovi i posvađaju, nekada je sve savršeno a nekada su tu i igre koje možete zajedno odigrati i ojačati v...
16.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Volite li dobre simulacije letenja? Evo par predloga.      
11.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Ideja da u paru sa voljenom osobom odigrate neke igre vam se čini kao savršena ideja. Sigurni smo da jeste ali dobro pazite jer pogrešan izbor ...