Vesti/Najnovije
03.08.2021.

Travis Scott je počeo, Ariana Grande nastavlja

Fortnite ne posustaje ovog leta

Možete je voleti ili ne, ali je definitivno da Ariana Grande postavlja neke nove osnove muzičke industrije budućnosti. I sigurno je da će veliki broj onih koji je baš i ne vole ipak otići da pogledaju kako će sve to što ona sprema izgledati.

Nastup Travisa Scotta bio je dobra ideja, ali Fortnite Ariana Grande Rift Tour je odlična ideja.

To je definitivno događaj koji će učvrstiti Fortnite kao kulturološki kamen temeljac u industriji muzike i video igara.  Fortnite Ariana Grande Rift Tour traje od 6. do 8. avgusta. Imaće pet predstava koje će se održavati u različitim vremenima tokom vikenda. Ne samo da ćete imati priliku da gledate digitalnu verziju Ariane Grande na glavnoj Fortnite bini kako izvodi neke od svojih hitova, već ćete moći i da uzmete bar jedan Ariana Grande skin i druge stvari za prilagođavanja povezanih sa Arianom. Dobićete i nagrade kada završite misiju u igri, a samo prisustvo na Rift Tour  će vam doneti interesantan kišobran.  

Svi se slažu da je prošlogodišnji Astronomical nastup Travisa Scotta dokazao da Fortnite zauvek menja nešto u industriji video igara i muzike. Pandemija je sve promenila poslednjih godinu dana a najviše je nekako istrpeo svet zabave (pored turizma). Kada su u pitanju koncerti, tu je veoma tiho više od godinu dana a Fortnite Ariana Grande Rift Tour pokazuje koliko je Fortnite aktuelan i kako se sve dešava u momentu. Ariana Grande je svakako veća zvezda od Travisa Scotta, sa Guinnessovim rekordom za većinu pesama koje su debitovale na prvom mestu Billboard Hot 100. Njen dolazak u jednu od najpopularnijih video igara je velika stvar.

Ariana Grande u igri Fortnite je savršen crossover pop kulture.

Arana donosi dosta ličnog pečata u ovaj nastup pa je tu čak i njena svinja, Piggy Smallz, koja je u igri Fortnite Back Bling. Dok je Travis Scott asocijacija na vizualne detalje nastupa u igri i njegov GIF sa mikrofonon iznad glave, koji su Epic Games stavili u Fortnite, Ariana Grande ima mnogo više opcija za pamćenje. Ona nudi bezbroj opcija za Epic Games kada je u pitanju sadržaj za Rift Tour. Fanovi već imaju svoje teorije, od njenih pasa kako učestvuju u nastupima, preko Legally Blonde i Bring It On projektovanih na sceni, pa do opcije da sama Ariana Grande donira hranu u igri... Za fanove granice ne postoje.

Fortnite nastup Travisa Scotta je usledio ubrzo nakon zatvaranja velikog broja zemalja zbog COVID-19, a njegov zakazani nastup na Coachelle je tada bio otkazan. Astronomical predstava je poslužila kao zamena za planirani Coachella nastup i tako je dao fanovima priliku da vide Fortnite verziju Scotta bez plaćanja. Billboard navodi da je virtuelni koncert privukao više od 45 miliona pregleda. Ovo je definitivno brojka koja je mnogima samo san.

Situacija sada je malo drugačija. Turneja Rift ne menja nijedan od zakazanih nastupa Ariane Grande. Ipak, sigurno je da će biti mnogo veći od Astronomical i to na nekoliko načina. Scott je nastupao nešto manje od devet minuta i predstavljao je Fortnite verziju repera koji pleše uz njegovu muziku. Nije bilo nastupa uživo. Nije bilo snimanja pokreta poput koncerta DJ Marshemello. Očekuje se da sama Ariana producira mnogo duži nastup od Travis Scotta. Epic je dosta toga naučio od prošlog nastupa i zna kako sve to još bolje organizovati a Ariana želi da se dokaže i pokaže. Epic je, čini se, spreman da ide na veliko a Ariana skin je samo prvi korak ka svemu onome što nas očekuje. Da se ne zavaravamo, Epic velike nade polaže i u Arianatore, njene fanove. Mnogi će preuzeti Fortnite samo da bi gledali Rift Tour. Epic Games je sigurno dobro istražio bazu obožavalaca Ariane Grande i planira da zadiviti pridošlice u igru Fortnite nezaboravnim vizuelnim i zvučnim iskustvom. Tu su i stalni igrači Fortnite koji će očekivati nešto više od ovog koncerta u odnosu na prethodne.

Suđenje i sve što se dešava poslednjih meseci svakako uslovljava Epic Games da pruži upravo to. Sa Rift Tour -om, Ariana Grande će imati priliku da predstavi svoju muziku, za koju je dobila toliko nagrada, na način koji nikada do sada nije imala, a Epic da napokon pokaže da suluda ulaganja mogu da donesu zaradu. Ovih dana ćemo svakako dobijati nove unformacije vezane za ovaj koncert.

Fortnite Ariana Grande Rift Tour kreće u petak, 6. avgusta 6pm ET / 3pm PT / 11pm BST za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC, Android i iOS.

Vidimo se na koncertu!

Slični članci

13.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Jedan od najboljih košarkaša današnjice, Lebron Džejms, će ove nedelje postati deo Fortnite univerzuma, pošto su procurele s...
25.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
Tokom poslednje dve godine koliko je Fortnite bio dostupan u App Store ponudi, Apple je zaradio najmanje 100 miliona dolara na provizijama i naknadama o...
24.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
Fortnite ne bi bio to što jeste da nam redovno ne priređuje iznenađenjima sa ubacivanjem omiljenih likova i najnovije dodatke. Ovaj najnoviji nije mno...