Vesti/Najnovije
06.08.2021.

RIDERS REPUBLIC BETA biti dostupan od 23. do 25. avgusta

Igrači mogu da se prijave za učestvovanje

Ubisoft je objavio da će Riders Republic Beta biti dostupna od 23. do 25. avgusta za PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X | S, Xbox One i PC kako na Ubisoft Connect tako i na the Epic Games Launcher. Igrači već mogu da se prijave za Riders Republic Beta na https://ridersrepublic.com/beta.

Riders Republic Beta će pokazati igračima 3 karijere i to Bike Races, Snow Tricks i Air Sports (Rocketwing & wingsuit). Igrači mogu da se oprobaju i u multiplayer modovima, uključujući:

  • Mass Races: Što luđe, to bolje u ovim igrama sa preko 50 igrača*. Nove igre se pojavljuje bez pravila na mapi na sat vremena pa igrači moraju da se pripreme i prate svoje "mrtve tačke", čuvaju svoje pozicije i ostanu pripremljeni sa svojim veštinama dok se bore na svom putu do pobede.
  • Tricks Battle: Završite 6v6 mečeve i pokušajte da napravite što više trikova u različitim modulima kako biste ih snimili i zaradili poene. Tim sa najboljim rezultatom pobeđuje. 
  • Free for All: Izazovite nove konkurente i pokažite im kako se stvari rade kroz odabranu listu dešavanja.
  • Versus Mode: Igrači se mogu pridružiti sa prijateljima u napredovanju u karijeri i da provere ko je najbolji.

Beta će biti dostupna za preload od 21. avgusta. Svi multiplayer modovi i dešavanja u karijeri mogu da se provere u takmičenju sa do 5 igrača, a igrači će moći da pošalju Beta pozivnicu za dva prijatelja.

Razvijen od strane Ubisoft Annecy, Riders Republic poziva igrače da uskoče u živahna društvena igrališta gde mogu iskusiti uzbuđenje sportova na otvorenom u gusto naseljenim delovima. Igrači će se slobodno kretati sa prijateljima u velikom i uzbudljivo živom svetu a u isto vreme će izvoditi lude poteze kroz vožnju bicikla, skijanje, snowboarding, paraglajding kroz neke od lpopularnih planina i kanjona uz bezbroj uzbudljivih momenata.

Riders Republic će se naći u prodaji 28. oktobra za PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X | S, Xbox One, Stadia i za Windows PC ekskluzivno na Epic Games Store i Ubisoft Store. Igra će se naći i na -ov pretplatnički servis.

Igrači koji žele više od Riders Republic mogu da izvrše pre-order za Gold i Ultimate Editions:

  • Gold Edition uključuje osnovnu igru i PASS za godinu dana, uključujući osam egzotičnih paketa koji omogućavaju igraču da prilagodi gameplay u vidu unapređenja opreme tokom godine, BMX Sport add-on plus ekskluzivni sadržaj nakon lansiranja. Rocket Bike i Rocket Ski exotic kit će biti dostupan na lansiranju.
  • Ultimate Edition uključuje osnovnu igru i Pass za godinu dana kao i četiri ekskluzivna kozmetička pakovanja: Cosmic, Rainbow, Neon i Skull’n Style. Igrači će imati i 20 karata za helikopter kako bi dosli do omiljenih in-game samita brže nego ikada.

Mi vam preporučujemo Freeride Special D1 edition sa kojim dobijate specijalno izdanje po ceni standardnog. Količine su ograničene a dobijate nadogradnju na digitalnu PS5 verziju igre bez dodatnih troškova. Da bi nadogradili PS4 igru na disku, igračima je potrebna PS5 konzola sa čitačem za diskove.

Preorder bonus:

  • Uključuje prilagođenu slatku odeću za zečice, dodatnu plavu glavu zeke i duginu boju za snowboard. 

Freeride izdanje sadrži:

1.The NEON Pack: Ovaj paket uključuje Smoky Green bajkersku odeću i biciklističku boju Blue Lagoon, sjajne za upadanje u oči gledalaca dok jurite nizbrdo u neonskom zamućenju.

2.Mali paket sa Helihopter ulaznicama: Uživajte u paketu od 10 karata za helikopter kako biste do svojih omiljenih vrhova stigli brže nego ikad. Samo se ukrcajte u helikopter i odaberite mesto na mapi gde želite da sletite. Svaka karta vam omogućava jednosmerno putovanje do odabranog odredišta ... Šta ćete raditi odatle zavisi samo od vas!

 

*Riders Republic će imati više od 50 igrača na next-gen konzolama i high-end PC računarima, a preko 20 igrača na konzolama sadašnje generacije.

**Finalni sadržaj je sklon promenama. Neke opcije možda neće biti dostupne na lansiranju. Sadržaj može biti dostupan za kupovinu ili kao poklon odvojeno a Ubisoft ima diskreciono pravo na promene. Zahtevani sistemi mogu varirati. Molimo Vas da proverite zahtevano pre nego igru kupite ili izvršite pre order za koji dobijate bonus. 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO704
Nadogradnja na digitalnu XBOX  Series S verziju igre bez  dodatnih tro&scaron...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Ušteda 67%
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999,00 RSD
999 ,00 RSD

Slični članci

05.
Apr.
2022.
Ova mama je gejmer
U praistoriji su se igrali kamenčićima kako prikazuju neki nađeni crteži. Kamenčići su unapređeni u platnene lopte, platnene lopte u klikere a klikeri u prav...
28.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Iskusni režiser koji je pomogao da se pokrene reboot Assassin's Creed kao vodeći dizajner Origins-a i režiser Valhalle, nakon 16 godina odlazi da bi se p...
06.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
Square Enix je najavio da će verzija Final Fantasy 14 za PS5 ući u Open Beta 13. aprila 2021. godine i imaće podršku za 4K rezoluciju, brže vreme...