Vesti/Najnovije
13.09.2021.

Project Eve

Nešto kao koktel Nier i Bayonetta

Project Eve sigurno liči na akciju po uzoru na Bayonett-u ili Nier.

Cinematic trejler prikazuje glavnu junakinju Evu koja je stalno u pokretu, okreće se oko ogromnog čudovišta koje ubada i otkida jedno od njegovih oružja kako bi ga upotrebila, dok se kamera brine da zadnjicu drži u kadru što je više moguće. Neprijatelji deluju prilično zanimljivo, bizarni anđeli sa motornom testerom i anđeli sa previše očiju. Sanjati ih bi definitivno bila noćna mora.

Što se tiče načina na koji se igra, prema rečima Kim Hiung Tae na PlayStation blogu, Eve će "steći Beta Gauge (BG)" pariranjem i izbegavanjem u borbi. Zatim možete da koristite BG da biste stekli veštine poput probijanja super oklopa, izvršili čiste napade, prekinuli neprijateljske kombinacije i još mnogo toga. Eve takođe ima Burst Gauge koji se akumulira uzastopnim kombinacijama, a koji se može koristiti za aktiviranje pojačanja i snažnih napada poput skoka. Takođe, možete očekivati da pronalazite elegantne kostime tokom igre kako biste promenili izgled glavne junakinje." Samo se nadamo da Beta Gauge skraćeno BG neće praviti zabunu sa Burst Gauge... O kostimima, kada ih budemo videli.

Igru radi ShiftUp, kompanija koja stoji iza mobilne igre Destiny Child  a njihov CEO je popularni umetnik Hyung-tae Kim, poznat po svojim fenomenalnim likovima u Magna Carta serijalu i Blade & Souls. Studio trenutno radi i na mobilnoj igri NIKKE: The Goddess of Victory.

Datum izlaska Project Eve još nije objavljen.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4749
PS4 Nier Automata - Game Of The Yorha Edition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC2285
NieR Replicant ver.1.22474487139… je remake i remaster igre iz 2010 napravljena ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

10.
Sep.
2021.
Blog
Od jutros je veoma živo u kancelarijama GameS-a, a za to možemo još jednom zahvaliti kompaniji SONY i njihovom sinoć emitovanom Showcase-u.
09.
Sep.
2021.
Blog
Samo pominjanje imena „The Matrix“ je u stanju da izazove burne reakcije čitave tri generacije koje su svedočile kreiranju kulta „buđenja&l...
12.
Aug.
2021.
Nintendo
Nintendo ne posustaje sa svojim najavama a danas smo mogli da odgledamo jako interesante najave nalsova koje nam obećavaju do sledeće godine.