XBOX
18.08.2022.

Planet of Lana stiže na Xbox Game Pass za Day One

Dok spremamo jedan poduži tekst o tome kako će nam 2023 biti krcata igrama, primećujemo da postoji mnogo nadolazećih AAA igara zbog kojih su igrači uzbuđeni, kao što su God of War Ragnarok , Starfield i ostale. Međutim, postoji mnogo očekivanih indie naslova u aktivnom razvoju. Među igrama manjih programera koje igrači jedva čekaju da igraju, Planet of Lana je jedna koja se ističe.

Od kada je prvi put ova igra otkrivena u junu 2021., Planet of Lana je privukla pažnju gejmera iz mnogo razloga, a neki od najupadljivijih sunjen prelep umetnički stil i dirljiva muzika.

Planet of Lana, koji je razvio Wishfulli, a objavio Thunderful, stavlja igrače u kontrolu nad mladom devojkom u igri koja je opisana kao "kinematografska puzzle avantura." Kao što se vidi u trejlerima za igru, igrači će se suočiti sa mnogim opasnim neprijateljima tokom svog putovanja, ali ne moraju da idu sami, jer ih prati simpatična mačka.

Nedavno su igrači saznali neke nove detalje o budućem izdanju Planet of Lana.

U tvitu od 17. avgusta, zvanični Twiter nalog za Planet of Lana je podelio sa igračima neke uzbudljive vesti o predstojećem indi naslovu. Prema poruci programera, otkriveno je da će igra biti dostupna za igranje prvog dana za Xbox Game Pass i PC Game Pass pretplatnike. Ovo je velika stvar za programera jer znači da će milioni pretplatnika te usluge imati pristup igri čim bude objavljena.

 

Planet of Lana will be available day one with Xbox Game Pass & PC Game Pass!

Release set to Spring 2023! Thanks for all love & support and hope you can have some more patience before getting to experience Lana & Mui’s epic adventure.@Xbox #Xbox #XboxGamePass #PlanetofLana pic.twitter.com/io5ftQ2goW

— Planet of Lana (@PlanetofLana) August 17, 2022

No, iako je ovaj tvit bio interesantan za sve one koji su želeli da pogledaju igru, bilo je i razočaravajućih vesti od programera. Konkretno, igrači će morati da sačekaju još malo da kupe igru. Prema ažuriranju programera, datum objavljivanja je pomeren za proleće 2023.

Isto ažuriranje je takođe navelo da demo za gameplay stiže na Gamescom 2022, dajući prisutnim fanovima priliku da sami provere igru. Pored toga, podelili su i kratak trejler u kome igrači mogu da vide mladu devojku sa Planete Lane i njenu mačku kako prolaze kroz nekoliko jedinstvenih okruženja, poput šume i pustinje. Viđen je i niz robotskih neprijatelja i groteskno čudovište sa mnogo očiju. 

Sa mnogo novih naslova koji su spremni da stignu na Xbox Game Pass u narednim mesecima, čini se da će sada biti uzbudljivo vreme za pretplatnike usluge. Nadamo se da će se Planet of Lana pokazati kao još jedna klasična igra za Xbox Game Pass biblioteku kada bude objavljena sledeće godine.

Planet of Lana stiže na proleće 2023 za PC, Xbox One i Xbox Series X/S.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4097
PS4 LittleBig Planet 3
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kompaktan, ali moćan, ovaj zvanično licencirani PS4 žičani kontroler jedan je od NACON...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kompaktan, ali moćan, ovaj zvanično licencirani PS4 žičani kontroler jedan je od NACON...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Nacon Asymmetric Wireless Controller je zvanično licencirani bežični PS4 kontrol...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Jan.
2024.
XBOX
18. januar, koji je baš blizu, trebalo bi da bude posebno veliki dan za Xbox igrače zahvaljujući Xbox Developer Direct i novim informacijama...
08.
Nov.
2023.
XBOX
Najnovija vest je da je Microsoft spreman da osnaži programere igara sa funkcijama vođenim veštačkom inteligencijom kroz svoje najnovije partners...
16.
Oct.
2023.
XBOX
Čini se da u ratu konzola neki studiji daju prednost PS5.