E Sport
27.03.2022.

Brimstone oslabljen u novom Valorant peču

Vodeći controller u igri!

Izlaskom nove sezone dobili smo velike promene u aktuelnoj meti, pošto su agenti kao Astra i Viper oslabljeni, dok su Omen i Brimstone dobili prekopotrebno pojačanja. Oba agenta smo gledali mnogo češće nego u prošlosti, a sam Brimstone je postao jedan od najboljih u igri.

Zbog toga je Riot odlučio da oslabi controllera tako što će mu smanjiti broj Stim Beacona. Umesto dva, on će sada imati samo jedan, a njegova cena će tako biti veća za sto kredita. Nakon što je ova magija buff-ovana malo ko se buni što će sada moći da je koristi samo jednom po rundi, ali ovo samo ponovo pokreće ona stara pitanja.

Zašto agenti kao Sova i Jett i dalje nisu oslabljeni, kada se gotovo cela zajednica jednoglasno slaže da su prejaki, posebno Jett. Zašto neki dugo zapostavljeni heroji tako brzo budu dovedeni u red, kada je očigledno da postoje agenti kojima je to još potrebnije. Viper i Astra koje su drastično oslabljene se sada mnogo manje igraju, pa nam ostaje da se zapitamo kako tačno razmišlja Riotov balans tim.

Punu listu izmena koje je doneo peč možete pročitati na sledećem linku!

Da li mislite da je Riot napravio dobru odluku u vezi Brimstone-a?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Privezak Fortnite POP! - Valor Za sve ljubitelje Fortnite franšize Zvanič...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Vrsta
Nova
999 ,00 RSD

Slični članci

27.
Mar.
2023.
E Sport
19.
Mar.
2023.
E Sport
Shroud je izjavio da je oduvek želeo da dizajnira sopstvenu igru, a izgleda da se njegov san konačno ostvario.