Klan RuR

U novom Valorant Ask blogu, Riot je razgovarao o mogućnosti razvoja replay sistema, pick/ban sistemu za mape, giftovanju itema, i još mnogo toga.
Detaljnije
Na veliko iznenađenje čitave Dota 2 zajednice, EG je završio učešće na Stokholm Majoru sa samo dve pobede. Pored ruskog sastava Mind Games, koji je vrlo rano diskvalifikovan sa turnira, zli geniji su jedina ekipa koja je eliminisana u grupnoj fazi turnira. Tužna vremena za severnoamerički region.
Detaljnije
Malo da se opustite!
Detaljnije
Miloš Majdevac i Miloš Krunić postali su prvi FIFA Ultimate Team reprezentativci Srbije. “Orlovi” će nastupiti 19. maja u grupi A, gde će im rivali biti reprezentacije Portugala, Finske, Španije, Švajcarske, Republike Irske, Ukrajine i Austrije.
Detaljnije
Nakon razočaravajućeg starta 2022. godine 100 Thieves je bio primoran da napravi drastične promene u svom sastavu, zbog čega su sinoć konačno predstavili novu petorku!
Detaljnije
Posle animiranog ”origin story” trejlera koji nas upoznaje sa Sojourn, Blizzard nam je dao detaljniji uvid u njen arsenal sposobnosti.
Detaljnije
Neki već znaju koji skinovi će doći u Fortnite sledeće sezone.
Detaljnije
Još jedan Counter Strike profesionalac koji je pomislio da će se bez problema snaći na Valorant sceni se vraća na svoju originalnu igru. Daniel ”Mertz” Merc je juče objavio da mu je organizacija dozvolila da traži novi ekipu i da je motivisaniji nego ikada da se vrati na CS:GO!
Detaljnije
Svi itemi i skinovi u Valorantu se kupuju putem posebne in-game valute Valorant Points, poznatija kao VP. Od skinova za pištolje, puške i melee oružja, pa sve do kartica i gun buddy privezaka, svaki od ovih itema ima svoju cenu. Ako bismo tu cenu pretvorili u pravi novac, do kog iznosa bismo zapravo došli?
Detaljnije
Novi Valorant peč koji nije mnogo toga promenio osim što je oslabio Brimstone-a koji je izlaskom nove sezone postao vodeći controller u igri!
Detaljnije
Riot Games svojoj zajednici igrača ponovo pruža popust do 60% za 5 heroja i 15 League of Legends skinova. Ako želite solidno da uštedite na skinovima ili herojima koji vas interesuju, bacite pogled šta je sve u ponudi ove nedelje.
Detaljnije
Apex Legends datamineri su ”iskopali” gotovo dve godine sadržaja, uključujući 9 novih legendi, 5 oružja, nove heirloom-e za Crypta i Valkyrie, kao i novu mapu ”Divided Moon”.
Detaljnije
Čuvena američka organizacija 100 Thieves je odlučila da napravi izmene sa svojim trenerskim osobljem, pa su sinoć predstavili Šona ”Sean Gares” Geresa kao novog trenera i Daniele ”DD” Kapadiju kao novog menadžera Valorant ekipe.
Detaljnije
Čuveni Doktor, vremeplovac iz kultne sci-fi serije Doctor Who, nedavno je doputovao na Fortnite ostrvo. Sa njim je stigla i potpuno nova lokacija, inspirisana legendarnim serijalom.
Detaljnije
Da li ste se ikada zapitali koliko ste sati uložili u League, vršljajući po riftu, rušeći turrete, skupljajući gold i poboljšavajući svoje veštine? Ova brojka uskoro više neće biti tajna.
Detaljnije
Kako većinu vremena provode u stolici piljeći u monitore, oštro koncentrisani na svoje mečeve, obično nismo ni svesni koliko su profesionalni esportisti zapravo visoki. Na nogama najčešće imamo priliku da ih vidimo kada pružaju ruku svojim protivnicima, ili kada primaju pobedničke trofeje i druge nagrade.
Detaljnije
Borbi između Alijanse i Horde je došao kraj, a planine i sneg ćemo zameniti morem i dubinama, pošto će nova Hearthstone ekspanzija biti Voyage to the Sunken City!
Detaljnije
Kao što verovatno već znate, Valorant je taktički 5v5 šuter, a svaki meč je podeljen na runde. U zavisnosti od uspeha vaše ekipe ili određenih okolnosti tokom samog meča, na kraju svake runde vas može sačekati poseban ”victory tag” – Riot-ov način da vas potapše po leđima i kaže: ”Svaka čast!”. Ako ste do sada imali nedoumice, ili vas nije dovoljno zanimalo da ih sami istražite, tu smo da vam objasnimo šta znači svaki victory tag u Valorantu.
Detaljnije
Organizacija GamingChamps je najavila Warcraft 3 Balkan League 2022 na kojem je će se takmičiti najbolji igrači sa Balkana.
Detaljnije
Kako navodi ruski esports portal Cybersport.ru, mlada zvezda G2 Esportsa, Ilija ”m0NESY” Osipov je aplicirao za srpsko državljanstvo i uskoro bi mogao postati državljanin Srbije.
Detaljnije