E Sport
16.10.2022.
Autor: Božidar Radovanović

Kako da igrate Geoguessr… u Fortnite-u

Pogodi lokaciju!

Ako vam nije poznat, Geoguessr je onlajn igra koja testira vaše znanje geografije, gde imate zadatak da pogodite zadatu lokaciju uz pomoć Google Maps street view snimaka. Da li ste znali da Fortnite poseduje sopstvenu verziju Geoguessr-a?

Ako želite da budete uspešni u bilo kojoj battle royale igri, poznavanje svake mape je od izuzetne važnosti. Ni Fortnite tu nije izuzetak – što bolje poznajete mapu, svaki njen ugao i kutak, veće su šanse da ćete doći do Victory Royale-a. Što se bolje snalazite u prostoru, lakše ćete izbeći eliminaciju i pripremiti se za sledeći korak.

 

 

Ovo iskustvo se naravno najbolje stiče igranjem igre, ali postoji još jedan način da testirate vaše znanje ”geografije Fortnite-a” – Where In Fortnite.

Za razliku od originalnog Geoguessr-a, Where In Fortnite je potpuno besplatan, i ne morate da se mlatite i da pravite lični nalog kako biste igrali igru. Sve što je potrebno da uradite jeste da izaberete željeni game mode. Ono što je interesantno jeste što možete da izaberete bilo koju mapu, i to iz bilo koje sezone i poglavlja.

whereinfortnite-1
Printscreen: Where Is Fortnite

U igri možete slobodno da se šetate i da zumirate željene lokacije na mapi. Ove opcije takođe možete da isključite ako želite veći izazov.

Ako ste spremni da pokušate da pogodite o kojoj lokaciji je reč, obeležite tačku na minimapi u donjem desnom delu ekrana. Što ste bliže zadatoj lokaciji, osvojićete više poena. Ako ste predaleko međutim, osvojićete 0 poena. Where In Fortnite možete igrati sami, ili se možete takmičiti sa drugarima!

 

Više ovakvih tekstova na rur.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50028
Fortnite: The Last Laugh Bundle sadrži: 1,000 V-Bucks Tri odela: The Joker, Poison ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

27.
Mar.
2023.
E Sport
19.
Mar.
2023.
E Sport
Shroud je izjavio da je oduvek želeo da dizajnira sopstvenu igru, a izgleda da se njegov san konačno ostvario.