Nintendo
04.12.2023.

Šta treba da uradimo u Animal Crossing: New Horizons u decembru?

Nova Godina kao lajt motiv

Decembar je mesec koji je podjednako hladan, užurban i u isto vreme divan kada ste sa porodicom i u toplini svog doma. Opšte je mišljenje da nijedna igra nije bolja za ovaj period od Animal Crossing: New Horizons. Iako je možda prošlo dosta vremena otkako su neki igrači posetili svoja ostrva, decembar donosi mnogo razloga da proverite svoje seljane.  

Uz mnoštvo svečanih događaja i aktivnosti, Animal Crossing nastavlja da čini najlepše doba godine još lepšim.

Uživajte u snegu i pravite Sneška

Pre par dana nam je pao prvi sneg i podsetio nas na sve zimske čarolije ali ne i u gradu. Neki od nas baš ne vole sneg na ulicama. Ali, tokom sezonskog snega u Animal Crossing, dve grudve će se pojaviti na zemlji. Kotrljanje ovih snežnih grudvi zajedno će stvoriti Sneška. Stvaranje savršeno proporcionalnog Snowboy-a može zahtevati vežbu, ali sve je vredno toga.  Savršeno napravljeni Sneško nagrađuju igrače velikom pahuljicom svakog dana dok se ne istopi, kao i jedinstvenim „uradi sam“ receptom za korišćenje.

Postoji 16 recepata, uključujući Smrznuti luk, Smrznuti stub, Zamrznuti pult i Troslojni snežak - Frozen Arc, Frozen Pillar, Frozen Counter i Three-Tiered Snowperson. Poslednje ažuriranje igre je takođe dodalo Frozen Mini-Snowperson, što je dovoljan podsticaj za veterane da kreiraju svog 16. savršenog Snežaka ako već nisu.

 

Priredite prazničnu zabavu

Nekako smo svi sentimentalni tokom praznika. Tada je uzbudljivo ponovno se povezati sa prijateljima sa kojima se zbog obaveza nismo dugo videli, a ima li boljeg načina od organizovanja zabave na snežnom ostrvu?

Za one koji daju sve od sebe u ukrašavanju ostrva, virtuelna poseta prijatelja iz stvarnog života je odličan način da stvori jedinstvenoi personalizovano iskustvo prazničnog odmora. New Horizons online omogućava da do osam igrača posete jedno ostrvo u isto vreme, što omogućava organizovanje divnih okupljanja za bilo koji praznik.

Za one koji nemaju prijatelje koji igraju Animal Crossing, Harv Island photo studio omogućava da seljani budu pozvani da naprave svečanu fotografiju.

 

Sakupite ukrase

Oni koji nemaju dovoljno kedrovih stabala na svom ostrvu, treba da znaju da je sada idealno vreme da počnu da ih sade. Od 15. decembra, Izabel će ukrasiti svako drvo kedra na ostrvu žutim, plavim i crvenim ornamentima. Do 6. januara, ovi ukrasi se mogu pokupiti sa drveća i koristiti za 18 različitih recepata koji se mogu pronaći obaranjem plutajućih balona.

Pošto će za nekoliko ovih recepata takođe biti potrebno tvrdo drvo, savetuje se da koristite slabašnu sekiru kako biste izbegli sečenje ukrašenih stabala. Poslednje ažuriranje je takođe dodalo 5 novih recepata koji uključuju ukrasnu krunu, džinovski ornament, ornament gerland, ukrasnu stonu lampu i ukrasno drvo.

 

Sakupljajte pahulje i pravite predmete od snega

Za igrače koji žive na severnoj strani sveta, 11. decembar označava prvi dan snežnih padavina. Poput listova javora i cvetova trešnje u jesen i proleće, pahulje koje padaju mogu se uhvatiti mrežom i koristiti za sezonske „uradi sam“ recepte.  Ovi recepti se mogu prikupiti tako što ćete gađati balone praćkom tokom cele zime.

Recepti koji zahtevaju snežne pahulje uključuju zid od ledenog brega, podlogu od ledenog brega, zid na ski stazi, pod za skijaške staze, zid od snega koji pada, pahulju za pahuljom i venac od pahuljaa. Od konačnog ažuriranja, dodane su i „uradi sam“ Frozen Fence i Frozen Floor Tile, tako da čak i dugogodišnji „uradi sam“ kolekcionari mogu doći do novih stvarčica.

 

Rođendanska žurka i čestitke za Strelca i Jarca

Rođendani su svakog dana u godini, a mnogi od 400 seljana u New Horizons su Strelci ili Jaračevi. Seljani slavljenici će prirediti zabavu u svojoj kući na svoj veliki dan i ljubazno prihvatiti sve poklone koje igrači mogu imati za njih. Sledećeg dana, seljani će zauzvrat poslati igračima poštom zahvalnice, često propraćene sopstvenim poklonom.

 

Polarna svetlost

Počev od 15. decembra, Aurora Wall i Midwinter Sweater, Aurora zid i džemper za srednje hladnu zimu mogu se kupiti u Nook Shopping-u kao deo događaja Winter Solstice na severnoj hemisferi. Solsticij zvanično predstavlja početak zime, što znači da se aurore mogu posmatrati na noćnom nebu.  

Jedan od najređih vremenskih uslova u New Horizons, aurora ima šansu da se pojavi između 19:00 i 4:00 ujutru u vedrim noćima bez zvezda padalica. U noćima kada se aurore mogu pojaviti, Izabel će o tome davati komentar tokom svojih jutarnjih najava, a seljani će takođe razgovarati o fenomenu.

 

Zagrejte se i opustite 

Sedenje i ispijanje šoljice tople kafe je lepo tokom cele godine, ali je iskustvo tokom zime u The Roost je još prijatnije. Kao i obično, redovne posete u The Roost će dovesti do toga da Bruster nagrađuje igrače zrnima kafe, receptima na temu kafe „uradi sam“ i povremenom ponudom golubljeg mleka.  Ako nema dovoljno prijatelja da se okupi na mreži za potpunu prazničnu zabavu, ugodna kafa sa nekoliko prijatelja u The Roost je odlična alternativa.

Poslednji igrač koji sedne imaće mogućnost da kupi piće za sve za stolom ili da svako plati svoje. Bruster će takođe poželeti igračima srećan Dan igračaka 24. decembra.

 

Pomozite Jinglu na Dan igračaka

Da bi se pripremili za Dan igračaka, preporučuje se da igrači počnu sa prazničnom kupovinom čim igračke postanu dostupne u Nook's Cranny 1. decembra. 24. decembra, irvas sa crnim nosom Black-Nosed Reindeer posećuje ostrvo i treba mu pomoć da upakuje u poklone. Čak i ako ga igrač već ima, on će dati svečani papir za zavijanje „uradi sam“, za koji je potreban po jedan ukras svake boje. Kada Jingl dobije tri od njih, on će pozajmiti igračima svoju magičnu torbu da isporuče poklone za Dan igračaka seljanima. Kada svi seljani dobiju svoje poklone, Jingle će igračima dati čarape za Dan igračaka, sanke za Dan igračaka i „uradi sam“ recept za gomilu poklona. Ako je Toy Day Sleigh okačena u kući igrača preko noći, oni mogu da dobiju Jingleovu fotografiju sledećeg jutra!

 

Dočekajte Novu godinu u Resident Services

Za one koji traže personalizovano odbrojavanje za igru u novogodišnjoj noći, ne tražite dalje od Animal Crossinga!

Od 26. do 31. decembra, tradicionalna novogodišnja hrana dostupna je u Nook Shopping, uključujući čašu penušavog šampanjca od jabuke. 31. decembra, Isabelle i Tom Nook će zatvoriti Resident Services da bi dočekali Novu godinu sa ostatkom ostrva.  Pored toga, Isabelle će dati igraču Light Stick da maše tokom odbrojavanja, dok Tom Nook prodaje Party Poppers i Novogodišnje svilene šešire. Igrači koji igraju igru tokom cele noći imaće priliku da vide novogodišnji izlazak sunca - jedino doba godine kada se sunce može direktno posmatrati.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Lampe MOS344
3D lampa prepoznatljivog dizajna Lampa visine od oko 16,5 cm napaja se pomoću 3 x AAA ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
899,00 RSD
Ušteda 50%
1.799,00 RSD
Vrsta
Nova
1.799,00 RSD
899 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Toys to Life HAC1490
Prikupljaj i poveži se pomoću Animal Crossing amiibo kartica koje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
799,00 RSD
Vrsta
Nova
799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1488
Optimalna zaštita zahvaljujući čvrstoj spoljašnjosti U torbicu staje k...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.299,00 RSD
Vrsta
Nova
3.299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Zvanično licencirani žičani kontroler za Nintendo Switch
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

03.
Oct.
2022.
Vesti/Najnovije
Igrači su nekada veoma maštoviti i sposobni, od Animal Crossing do Elden Ring igre, čini se da svi pomalo vole da se plaše. A vi?
22.
Aug.
2022.
Nintendo
Igra; Animal Crossing: New Horizon je umesto prijatne posetu sa prijateljem muzeju dobio je umesto toga malo zastrašivanja.
26.
Sep.
2021.
Ova mama je gejmer
Ova 2021. godina će verovatno biti upamćena i kao godina u kojoj je gejming uspeo da dokaže da pored loših stvari koje su mu do sada pripisivali, post...