Playstation

Alternativna istorija smeštena u jeku Drugog svetskog rata. Tehnološka utopija koja krije strašne tajne. Krvožedni protagonista kvadratne vilice. Bilo bi vam oprošteno što mislite da je Bethesda upravo izbacila još jednog Wolfenstein. Nažalost, ovo nije nova avantura za porodicu Blazkowicz, ali Atomic Heart je upravo inspirisana ovom legendarnom igrom.
Detaljnije
Audio preporuka zasnovana na tekstualnim informacijama i video sadržaju.
Detaljnije
Po najnovijim izveštajima, Sony smanjuje proizvodnju PS VR2 za 50% jer nisu zadovoljni unapred poručenim količinama.
Detaljnije
Sony Interactive Entertainment (SIE) je u sredu objavio da razvija Project Leonardo – novi, veoma prilagodljiv komplet kontrolera koji će pomoći igračima sa invaliditetom da igraju udobnije na PlayStation 5 konzolama.
Detaljnije
Devet kraljevsta Boga rata u Singapuru.
Detaljnije
Developeri su predstavili nove igre koje stižu na VR2 sledeće godine.
Detaljnije
Preorderi za PS VR2 slušalice, igre i stanicu za punjenje PS VR2 Sense Controller stižu do kraja ovog meseca.
Detaljnije
Kažu da je PS Plus servis dao sebi autogol, ili još gore, pucao sam sebi u noge ovog oktobra, uz ponavljanje grešaka od prošle godine u isto vreme. 
Detaljnije
Playstation
PS Stars je živ
14.10.2022.
13.10 za Evropu  Sony je  pokrenuo novi program lojalnosti pod nazivom PlayStation Stars koji će igračima dati bodove lojalnosti i nagrade.
Detaljnije
Bliži nam se novembar, a sa njim i izlazak novog God of War Ragnarok, nastavak nordijske sage, priča koja prati oca i sina na mističnom putovanju kroz 9 svetova Igdrasila.
Detaljnije
Novi softverski patent kompanije Sony obećava blokadu spojlera sadržaja u sadržaju video igara koje generiše korisnik, kao što su strimovi, snimci ekrana i još mnogo toga.
Detaljnije
Naughty Dog je izbacio kratak video u kojem upoređuje scene iz PS4 verzija igre sa Remake verzijom za PS5.
Detaljnije
Ps plus ponuda za avgust odavno nije bila bolja a od danas možete da ih skinete ukoliko posedujete pretplatu.
Detaljnije
Sony nema baš puno najavljenih PS5 ekskluziva za budućnost, a jedna od onih koje su potvrđene sad je navodno u ozbiljnim problemima.
Detaljnije
The Last of Us Part I na PS5 će sadržati mnoštvo poboljšanja i prezentacije koja će igru približiti njenoj originalnoj viziji, kaže suosnivač  Naughty Dog-a Nil Drukman.
Detaljnije
20.07.2022.
Nakon 30 godina EA-ovog iskorišćavanja imena FIFA, najavljenja je i poslednja u njihovoj režiji FIFA 23. I baš za tu poslednju FIFU, EA obećava spektakl.    
Detaljnije
Sony je obavestio svoje kupce da više neće koristiti svoje Ask PlayStation Twitter naloge za rešavanje problema korisnika PlayStation podrške.
Detaljnije
Iako je rad na ovoj igri jedna od najlošije čuvanih tajni u gejming industriji, Noughty Dog i dalje mudro ćuti a internet su preplavile slike iz trejlera i razni komentari o tome đta je sve novo i drugačije,
Detaljnije
Cyberpunk budućnost kao avantura iz trećeg lica... očima mačke lutalice. Definitivno jedna malo drugačija priča.
Detaljnije
Poslednja poseta Boga rata našem svetu.
Detaljnije