Playstation

Uskoro počinje preorder nove i limitirane PS konzole Marvel’s Spider-Man 2!
Detaljnije
Sledeće ažuriranje sistemskog softvera PS5 će pored ostalih unapre]enja proširiti opcije zvuka i skladištenja, kao i poboljšati korisnički interfejs.
Detaljnije
SCORN je bila jedna od najočekivanijih, najzagonetnijih i najpolarizovanijih igara u prošloj godini. Do sada su je igrali igrači na Xbox konzoli i PC računaru. Neki ga vole, neki gakritikuju, a vlasnici PlayStation-a će moći da donesu svoj sud kada ove jeseni stigne na PlayStation 5.
Detaljnije
Ukoliko vam je PlayStation 4 konzola dugo vremena bila offline, ili je prethodni update sistemskog softwera bio neuspešan, pa vam se zbog toga sistem stalno vraća u safe mod – moraćete da odradite firmware update ručno, preko USB-a. Evo i kako.
Detaljnije
Kupili se PlayStation konzolu i evo kako da je instalirate.
Detaljnije
Novo curenje otkriva da će Sony izdati poseban PlayStation 5 paket koji dolazi sa PlayStation Plus Premium pretplatom.
Detaljnije
Fanovi Spider man igre su ostai oduševljeni trejlerom koji smo videli na PlayStation Showcase pre par dana. Evo šta smo primetili.
Detaljnije
PlayStation Showcase je trebalo da nam prikaže bar deo igre, ali nismo dobili ni najmanju informaciju.
Detaljnije
Posle nekoliko dana divljih pretpostavki, od Wolverina do novog Elden Ringa, PlayStation je konačno otkrio šta nas zanimljivo očekuje u 2023. i 2024. godini, na ni najmanje neočekivano, sveopštu radost svih uključenih u sinoćni live stream.
Detaljnije
Svi korisnici PS konyola znaju da nas danas očekuje PlayStation Showcase na kojem ćemo vidjeti najave novih i nadolazećih igara. Ali.. svi očekujemo neka dodatna iznenađenja.
Detaljnije
Da li ste znali da možete dobro da se zabavite čak iako nemate PS5 već i dalje uživate u svojoj PS4 konzoli?
Detaljnije
Uz Remote Play, možete da kontrolišete vaše PlayStation® konzole daljinski kada god imate brzu internet konekciju.
Detaljnije
Live A Live je jedinstvena igra koja je prvi put izašla 1994. godine za Super Nintendo only in Japan (noćna mora za sve ljubitelje JRPG igara), i tamo je i ostala sve dok prošle nije izašala remaster verzija za Switch konzole, a nekih pola godine kasnije i verzije za PS4,PS5 i PC.
Detaljnije
Niz anketa otkriva šta fanovi PS5 misle o igrama, a Sony je najavio najbolju PS5 igru do sada, prema igračima.
Detaljnije
Nedavno otkrivene besplatne igre PS Plus za mart 2023. prekidaju obrazac koji se godinama stvarao, što ukazuje na veliki pomak za ovu uslugu.
Detaljnije
Theatrhithm Final Bar Line donosi stotine Final Fantasy pesama  i kultnih likova za muzičku dozu zabavne nostalgije.
Detaljnije