Vesti/Najnovije
08.06.2021.

U kojoj Games radnji najrađe kupujete - Ušće Beograd

12 godina sa vama!

Danas vam predstavljamo možda jednu od vama najpoznatijih radnji u okviru akcije "U kojoj (Games) radnji najrađe kupujete" .

Podsećamo Vas da svakog dana na blogu, ali i na FB stranici i Instagramu, objavljujemo kratku priču o jednoj radnji, zajedno sa par reči, slika i video klipom koji najbolje oslikava tu radnju i trud naših zaposlenih. Vas molimo da, ako vam se radnja sviđa, kliknete "like" na FB ili Instagramu i ako imate želju (mnogo bi nam značilo), ostavite komentar - bio on loš ili dobar - šta vam se sviđa, a šta bi voleli da popravimo u toj radnji.

Drugari,


Mi smo jedna od retkih Gaming radnji gde su prodavci zaista konzumenti robe koju prodaju i to je tako u poslednjih 12 godina. Naš tim čine osobe različite životne dobi ali imamo isto interesovanje a to je virtualna zabava. To je mesto gde se svi osećamo kao pobednici. Mesto u kojem nema pandemije, epidemije i kriznih štabova koji će nam reći šta mozemo a šta ne.

Tu smo za ono što poželimo a zar to nije divno?


Ovom prilikom želimo da vam se zahvalimo na ukazanom poverenju i da vas još jednom pozovemo na za sad ograničeno druženje u radnji dok ne popuste sa merama.

 

Ako i vi volite da kupujete u GameS Ušće , ili ako vam se sviđa ovaj sadržaj, podržite lajkujući Facebook ili Instagram post koji predstavlja njihovu radnju!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50064
Svet Dungeons & Dragons  ponovo oživljava u ovoj igri ispunjenoj borbom u real...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50033
DEATHLOOP je inovacioni FPS koji je za PlayStation 5 napravila kompanija Arka...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD

Slični članci

02.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Već devet godina su tu za vas, na istoj adresi!
01.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Da li je ovo jedina GameS radnja na vodi?