Vesti/Najnovije
16.08.2021.

Šta nas sve očekuje u avgustu od novih igara za PC?

Jeste polovina meseca ali spisak nije kratak

Došli smo do sredine meseca i pravo je vreme da vidimo šta su nam developeri spremili kada su u pitanju igre. Ima tu svega! Od četvoronožnih ljubimaca, do vanzemaljaca. Od pucačina do strategija. Za svakoga će se pronaći dobra igra!

 

City of Gangsters [PC] – 9. avgust

Glyph [PC] – 9. avgust

Carrier Command 2 [PC] – 10. avgust

Godfall [PS4] – 10. avgust

Lawn Mowing Simulator [PC, XSX] – 10. avgust

Seed of Life [PC] – 11. avgust

Glitchpunk [PC] – 11. avgust

Assassin's Creed Valhalla: Siege of Paris DLC [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Stadia] – 12. avgust

Foreclosed [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch, Stadia] – 12. avgust

Naraka: Bladepoint [PC] – 12. avgust

OCO [PC] – 12. avgust

Warzone Season 5 [PC, PS4, XBO] – 12. avgust

TRIBES OF MIDGAR [P5, PS4] - 13. avgust

Više o igri ste mogli da saznate u našem tekstu od petka. Komentari i recenzije su donekle podeljeni ali se svi slažu da igri treba dati šansu.

Za razliku od mnogih igara za preživljavanje, Tribe of Midgard održava sve brzim tempom. Mnoge igre za preživljavanje ne pokreću tajmer sve dok niste imali priliku da istražite relativno bezbedno područje oko početne pozicije i prikupite neke bitne stavke. U ovoj igri nemate ovaj grejs period. Od trenutka kada stignete u Midgard, uvek morate istraživati van svog sela, prikupljati resurse i otključavati opcije za brza putovanja ako želite da preživite više od nekoliko dana. Na neki način, Tribes of Midgard prepisuju formulu preživljavanja. Ne morate gubiti vreme sa previše korišćenom mehanikom prikupljanja hrane ili vode da biste preživeli. Ne postoje ograničenja u težini koja ograničavaju količinu resursa koje možete nositi. A u najvećoj evoluciji žanra preživljavanja, možete jednim sekirom poseći drvo ili otvoriti kamen. Ovi ustupci služe za povećanje brze prirode plemena Midgard.

 

 

 

Hades [PS5, XBOX, PS4] – 13. avgust

Ova je igra koja je ranije stigla na Switch i ne samo da je dobila neverovatne kritike, već i dosta nagrada. Evo dela recenzije koju je za ovu igru objavio HCL.

Jeste li ikada doživeli da zbog igre teško razmišljate o bilo čemu drugom i jedva čekate da se vratite kući zbog nje? Došli ste u stanje u kojem vas igra gura na „samo još pet minuta“ do dugo u noć? Doživeli ste da vam neka igra živo ostane u mislima godinama nakon što je završite? Ako je tako, čestitam jer ste izgleda igrali vrhunsku igru. Upozorenje -  Hades je jedna od tih igara.

Hades je jedna od onih retkih igara koja zaista ima sve – zanimljivu priču, napetu akciju i besprekorne vizuale. Razvojni tim Supergiant kao da je našao magičnu formulu i sve njegove aspekte stručno povezao u jednu gotovo savršenu celinu. Hades jednostavno postavlja novi standard za sve ono što igre rogelike podžanra mogu biti.

Kao i u osvrtu pre dve godine, ostajem pri mišljenju kako se radi o jednoj od najboljih akcijskih igara, a ta tvrdnja je još značajnija kada shvatite kako košta 4.999 dinara. Ako ne verujete meni, verujte kolegama iz redakcije koji kažu da im je Hades “živi seks”. Trebate li išta više od toga?

 

 

Paw Patrol: Adventure City Calls [PC, PS4, XBO, Switch] – 13. avgust

Tekst o igri ste, nadamo se pročitali. U pitanju su svima poznati ljubimci heroji koji uvek znaju da naprave zabavu za celu porodicu. 

Kada Ryder i PAW patrola saznaju da je gradonačelnik Humdinger preuzeo užurbanu metropolu, moraju otrčati u akciju kako bi spasili Adventure City od njegovih sebičnih spletkarenja. Štencima ste potrebni VI da se pridružite Team PAWsome!

Igrajte kao vaši omiljeni štenci uključujući Chase, Skye, Marshall, i nova gradska devojka Liberty, i iskoristite njihove jedinstvene sposobnosti u spasilačkim misijama ali sa visokim adrenalinom. Pomoću gadžeta i vozila istražite potpuno nove lokacije iz programa PAW Patrol: The Movie. I zabavite se uz mini igre poput Pup Pup Boogie, Runners i još mnoge druge. Možete igrati solo, ili u režimu zajedničkog igranja sa prijateljem u ovoj avanturističkoj 3D platformi za zabavu cele porodice. Štenci su rođeni su da budu heroji, a pitanje je da li ste spremni da im se pridružite u njihovoj najhrabrijoj misiji do sada?!  

 

 

Scrap Garden [Switch] – 13. avgust

Shadowverse: Champion’s Battle [Switch] – 13. avgust

WitchSpring3 Re:Fine - The Story of Eirudy [Switch] – 13. avgust

Humankind - Day One Edition [PC, Stadia] – 17. avgust

Dok čitate ovaj spisak, igra je već na putu na radnjama. Uskoro ćemo objaviti i naše viđenje i da li je stvarno u pitanju odlična igra kako navode renomirani portali. Jedna stvar je sigurna, ovo je igra koja donosi mnogo i nije puki klon Civilizacije.

 

 

Greak: Memories of Azur [PC, PS5, XSX, Switch] – 17. avgust

Marvel's Avengers: Black Panther - War for Wakanda expansion [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Stadia] – 17. avgust

Pile Up! Box by Box [PS4, XBO, Switch] – 17. avgust

Mortal Shell: The Virtuous Cycle DLC [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 18. avgust

Out of Line [Switch] – 18. avgust

Skydome [PC] – 18. avgust

Mayhem Brawler [PC, PS4, XBO, Switch] – 19. avgust

Monster Train First Class [Switch] – 19. avgust

RiMS Racing [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 19. avgust

Twelve Minutes [PC, XBO] – 19. avgust

Arietta of Spirits [PC, PS4, XBO, Switch] – 20. avgust

Ghost of Tsushima Director's Cut [PS5, PS4] – 20. avgust

Sigurno ste pročitali vest pre par nedelja o ovom izdanju. Evo nekoliko ključnih detalja o ovoj novoj verziji igre:

  • Ghost of Tsushima Director’s Cut će biti dostupan za PS4 i PS5 i to od 20. avgusta.
  • Obe verzije igre za PS4 i PS5 će sadržati Iki Island, potpuno novu priču sa Jinom u glavnoj ulozi, originalnu igru Ghost of Tsushima kao i sav do sada objavljeni sadržaj.
  • Igrači koji kupe PS5 verziju će biti u prilici da uživaju u poboljšanim mogućnostima koje donosi PS5 konzola, a kao što znate, to su DualSense kontrole, japanski lip sync, brža učitavanja, 4K rezolucija, 3D audio i druge.
  • Svi Ghost igrači, oni koji su već igrali u prošlosti, trenutno aktivni i budući, imaće priliku da provere poboljšanja na launch-u kao što su novi Photo Mode, unapređene accessibility opcije i druga unapređenja.

Što se PS5 tiče, novi igrači će primetitie da će ova verzija imati lip sync za engleske i japanske glasove. Verzija za PS5 će imati i haptične povratne informacije i adaptivne okidače, 3D zvuk, drastično poboljšano vremena učitavanja, različite opcije za 4K rezoluciju, očekuju se i za performanse i vizuelni režim sa 60 fps. Save fajlovi iz PS4 verzije ćenaravno moći da se prenesu na PS5.

 

 

Madden 22 [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 20. avgust

Madden NFL 22 predstavlja sve što volite u NFL ubačeno u svaki režim preko potpuno novog dinamičnog dana igre. Bez obzira da li pravite strategiju za poklapanje u ponovo razvijenom režimu Franchise, igrajući rame uz rame u režimu Play Now ili se takmičite na mreži u Madden Ultimate Team, osetićete uticaj Dynamic Gameday na tok igre bilo gde u Madden NFL 22.

Dynamic Gameday

Dynamic Gameday u Madden NFL 22 ima uticaj na tok igre u svakom režimu. Bez obzira da li pravite strategiju za markirano poklapanje u režimu Franchise, igrajući rame uz rame sa prijateljem u režimu Play Now ili dominirajte na mreži u Madden Ultimate Team, osetićete uticaj Dynamic Gameday na tok igre bilo gde u Madden NFL 22.

AI koji pokreće Next Gen Stats Star

Najpametniji tok igre ikada u Madden NFL 22 je omogućen preko Next Gen Stats Star-Driven AI. Uz pokretanje preko realnih podataka za realističnije iskustvo, novo AI ponašanje u Madden NFL 22 omogućava ozbiljnije pametniji tok igre napravljen za emulaciju variranja igrača i tendencija tima. 

Gameday atmosfera

Osetite potpuno novu vibraciju sa bočnih linija u sedištima u Madden NFL 22 uz Gameday atmosferu. Doživite modifikatore za prednost domaćeg terena na NFL stadijumima, kada se aktivira, što može da promeni momenat (unutra ili vani) u vašu korist. Plus, nove reakcije na terenu i ličnosti igrača dodaju intenzitet za drmu i utiču na momenat tokom kritičnih trenutaka.

 

 

Aliens: Fireteam Elite [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 24. avgust

Smešten u kultni svet vanzemaljaca, Aliens: Fireteam Elite je kooperativna pucačina za preživljavanje iz trećeg lica koja vaš vatreni tim okorelih marinaca spušta u očajničku borbu da obuzda evoluirajuću pretnju Xenomorph-a.  Suočićete se sa talasima zastrašujućih Xenomorph i Weyland-Yutani sintetičkih neprijatelja, zajedno sa dvojicom igrača ili saigračima iz AI, dok se vi i vaš vatreni tim očajnički borite na svom putu kroz četiri jedinstvene kampanje koje uvode nove priče u svemir vanzemaljaca.

 

Kena: Bridge of Spirits [PC, PS5, PS4] – 24. avgust

King's Bounty 2 [PC, PS4, XBO, Switch] – 24. avgust

1C Entertainment je pre dve nedelje otkrio sistemske zahteve potrebne za pokretanje King's Bounti 2. Ako ste zainteresovani i nedostaju vam važne komponente, nemate još puno vremena da upotpunite vašu listu za kupovinu. Oni koji su probali igru se slažu da je  strategija-slash-RPG čudna i da će vas u svakom pogledu iznenaditi.

King's Bounty 2 minimum

  • OS: Windows 10 64-bit
  • Procesor: Intel Core i5-4690 ili AMD FX-9370
  • Grafika: GeForce GTX 970 ili AMD Radeon RX 480 (4 GB)
  • Memorija: 8 GB
  • DirectX: Version 11
  • Skladištenje: 20GB HDD
  • OS: Windows 10 64-bit
  • Procesor: Intel Core i5-7400 ili AMD Ryzen 7 1700X
  • Grafika: GeForce GTX 1060 ili Radeon RX 580 (6 GB)
  • RAM: 8 GB
  • DirectX: Version 11
  • Skladištenje: 20 GB SSD

 

 

Psychonauts 2 [PC, XSX, XBO] – 25. avgust

Have a Blast [PC, Switch] – 26. avgust

Hotel Life [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 26. avgust

No More Heroes 3 [Switch] – 27. avgust

Legendarni atentator Travis Touchdown se mora naći na vrhu galaktičke super herojske rang liste kako bi zaustavio zlog princa FU i njegovih deset vanzemaljskih ubica da preuzmu Zemlju. Da bi ušao u svaku sledeću rangiranu bitku, moraćeš da platiš prilično visoku naknadu. Travis preuzima razne misije po gradu kako bi zaradio novac potreban za borbu. Poziv za sledeću borbu biće poslat nakon što se potrebni honorari prenesu putem bankomata. Koristi svoje veštine da dominiraš protivnicima! Uživaj u još tvrđoj sleš-em-up akciji, dok intuitivnim kontrolama Joy-Con-a držiš pouzdanu Beam katanu Travisa Touchdowna, zajedno sa mnoštvom tehnika profesionalnog rvanja! Takođe, po prvi put u seriji, Travis može koristiti smrtonosnu rukavicu da aktivira razne veštine, omogućavajući više strateških borbi. Prilagodi nove veštine i isprobaj različite kombinacije čipova smrtonosne rukavice kako bi pronašao stil igre koji ti najviše odgovara.

 

 

Book Of Travels [PC] – 30. avgust

The Big Con [PC, XSX, XBO] – 31. avgust

Crown Trick [PS4, XBO] – 31. avgust

KeyWe [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 31. avgust

Maneater: Truth Quest DLC [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 31. avgust

Monster Harvest [PC, PS4, XBO, Switch] – 31. avgust

Rustler [PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 31. avgust

Train Life: A Railway Simulator [PC] – 31. avgust

Ambition: A Minuet in Power [PC] – TBC avgust

 

 

 

 

U slučaju da želite da unapred poručite neke igre, ili proverite šta se sve novo očekuje, pogledajte naš Preorder deo. Za sve preorder kupovine imate promo popust.

Games 4 All ima sve u svojoj ponudi. Na vama je da odaberete!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41181
Adventure City je u opasnosti, šapicama si potreban!
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50091
Novo izdanje najbolje simulacije američkog fudbala Mogućnost korišćenja istog ig...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50090
Ragnarok je blizu. Formiraj pleme sa do 10 igrača koji će braniti selo od nemilosrdne ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.499,00 RSD
Ušteda 50%
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999,00 RSD
1.499 ,00 RSD
Korišćena
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50046
U PS5 Assassin’s Creed Valhalla, ti si Eivor, svirep ratnik, uzgajan uz priče bor...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

13.
Aug.
2021.
Nintendo
Prethodnih godina tim PAW Patrol -a je sa par izdanja i avantura osvojio mnoga srca. 2021. godine taj isti tim će pokušati da nas iznenadi novom ...
15.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Director’s Cut izdanja postaju sve popularnija, pa će tako i Ghost of Tsushima dobiti svoju 20. avgusta.