Vesti/Najnovije
24.08.2021.

Novi naslovi u septembru

Neke već sada možete naručiti unapred i ostvariti popuste

Nedavno smo pisali o igrama koje izlaze ovog meseca, avgusta.

Septembar je tradicionalno ne baš preterano zanimljiv mesec kada su u pitanju nova izdanja igara. Ovaj septembar se čini možda interesantniji zahvaljujući dugoočekivanoj igri Deathloop, ali i Tales of Arise, Kena: Bridge of Spirits, Sable i možda mnogima omiljenoj Life is Strange koja dobija novi naslov u franšizi.

Lake [PC, XSX] – 1. septembar

A Total War Saga: Troy Mythos expansion [PC] – 2.septembar

Pathfinder: Wrath of the Righteous [PC] – 2.septembar

WRC 10 [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 2.septembar

WRC 10 FIA World Rally Championship je poslednja u nizu zvaničnih igara svetskog šampionata u reliju. Njen izlazak poklapa se sa pedesetom godišnjicom ovog takmičenja, te su se autori potrudili da u igru uvrste i razne istorijske automobile i trake, da bi zagriženim fanovima dali priliku da proputuju kroz vreme.

Od 19 istorijskih događaja, raspoređenih između 1973. godine i sadašnjosti, na raspolaganju će između ostalog biti i Akropolj, San Remo i Argentina. Ali... to nije sve! Igrači će imati priliku i da sednu za volan nekih od najpoznatijih reli automobila iz prošlosti, kao što su Alpine A110, Audi Quattro S1, Citroen Xsara WRC ili Lancia Delta Group A.

Što se noviteta tiče, sva četiri nova relija će biti dostupna - Belgija, Estonija, Hrvatska i Španija. Igra sadrži ukupno 120 staza, 52 tima iz tekuće sezone (uključujući sve 3 WRC divizije i juniorsku), kao i 20 automobila proizvođača kao što su Toyota, Ford, Subaru, Mitsubishi, Lancia, Audi i Alpine.

 

 

Big Rumble Boxing: Creed Champions [PC, PS4, XBO, Switch] – 3.septembar

Da li imate sve što je potrebno da postanete šampion? Zakoračite u ring u Big Rumble Boxing: Creed Champions kako biste pokazali svoje bokserske sposobnosti u nokaut arkadnom iskustvu. Obucite bokserske rukavice legendi poput Adonis Creed i Rocky Balboa, ili se borite kao jedan od 18 drugih legendarnih likova iz Creed i Rocky univerzuma.

Izazovite svoje prijatelje i porodicu u lokalnom režimu za više igrača, gde možete savladati svoje udarne bokserske poteze u intenzivnim mečevima.

Svi smo mi ponekada Rocky Balboa!

 

 

Family Trainer [Switch] – 3.septembar

Kitaria Fables [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 3.septembar

The Medium [PS5] – 3.septembar

Otkrijte mračnu misteriju koju samo medijum može rešiti. Otputujte u napušteno komunističko odmaralište i iskoristite svoje jedinstvene psihičke sposobnosti da otkrijete njegove duboko uznemirujuće tajne, rešite zagonetke dvostruke stvarnosti, preživite susrete sa zlokobnim duhovima i ostanete čitavi.

“Medium je jedna od najboljih horor igara iz trećeg lica koju sam ikada igrao.”
92/100 – PC Gamer

“Medijum je zastrašujuće, ali ubedljivo istraživanje dualnosti koje koristi užas lične traume za stvaranje nezaboravne priče.”
9/10 – Gamespot

“o je Blooberova najjača igra do sada. Iako nikada nisam uspo da vidim stvari očima protagonistkinje Marianne, igra me je i dalje vukla i gušila svojom zagušljivom atmosferom. Često sam se nalazio napet i spremao se za sve što mi je Bloober sledeće imao da pokaže.”
5/5 – The Gamer

 

 

Bus Simulator 21 [PC, PS4, XBO] – 7.septembar

F.I.S.T: Forged In Shadow Torch [PS4] – 7.septembar

Sonic Colors: Ultimate [PC, PS4, XBO, Switch] – 7.septembar

Koristi Sonic-ovu brzinu munje da oslobodite Wisps i nauči tajne njihovih neverovatnih moći dok istražuješ šest jedinstvenih živopisnih svetova, svaki ispunjen opasnim neprijateljima i preprekama koje treba savladati.Sonic Colors Ultimate je remake originalne igre koja je izašla  2010 na tadašnjoj generaciji konzola, a krasi je zapanjujući vrhunski vizuelni prikazi,dodatne funkcije i novi režim igre.

 

 

Life is Strange: True Colors [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch, Stadia] – 10.septembar

Glavni lik igre Life is Strange: True Colors je Aleks Čen, devojka azijsko-američkog porekla koja je oduvek mislila da je prokleta. Odrastala je u hraniteljskim porodicama, a svoj dar da vidi emocije drugih smatrala je teretom. Kada se nakon osam godina ponovo susretne sa svojim bratom, njena sreća je kratkog veka - bratovljeva smrt pod misterioznim okolnostima nateraće je da svoj dar iskoristi da razjasni situaciju.

Radnja igre Life is Strange: True Colors smeštena je u Haven Springs, fiktivni planinski gradić u američkoj državi Kolorado. Igrači će imati mogućnost da slobodno istražuju grad, upoznaju se i sprijatelje sa njegovim žiteljima, ali i promene tok njihovih života svojim misterioznim moćima. Moguće je čak i upustiti se u romantičnu vezu sa jednim od dvoje likova - Rajanom ili Stef. 

 

 

Lost in Random [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 10.septembar

Tales of Arise [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 10.septembar

Na planeti Dahna, uvek se odavalo poštovanje planeti Rena kao zemlji pravednika i božanstava. Priče koje su se prenosile generacijama postale su istina i zamaskirana stvarnost za stanovnike Dahne. Medjutim stvarnost je malo drugačija i već 300 godina Rena vlada Dahnom, pljačkajući planetu prepunu resursima i lišavajući dostojanstva i slobode ljude koji žive na Dahni. 

Tales of Arise priča počinje sa dvoje ljudi, rođenih u različitim svetovima, od kojih svaki želi da promeni svoju sudbinu i stvori novu budućnost. Na vama je da istražite svet Dahne, gde se mešavina jedinstvenih, prirodnih okruženja menja u zavisnosti od doba dana. Protagonisti koji će odrediti sudbinu ova dva sveta su Alphen koji je sa Dahne i Shionne koja je sa Rena. Na putu oslobadjanja planete Drahne,pridružiće im se raznoliki likovi koji će odrediti tok ove priče.

 

 

WarioWare: Get it Together [Switch] – 10.septembar

Ne! To nije Mario! Sada nam stiže Wario!

Warioware Get It Together je deseti u nizu nastavaka ovog popularnog Nintendovog serijala. Po prvi put na Switch konzoli, novi Warioware donosi preko 200 mikro igara, uz nekoliko ozbiljnih noviteta, kao što su kooperativni režim i mogućnost biranja likova.
Ukoliko niste upoznati sa Warioware igrama, premisa je jednostavna: igra vas konstantno baca u različite mikro-igre, koje morate završiti pre isteka vremena. Reč je o raznovrsnim i jednostavnim izazovima, kao što je traženje duha u ukletom hotelu, istiskanje paste za zube iz tube, ili pospremanje stana pre nego što se mama i tata vrate. Vremensko ograničenje, koje je po pravilu izuzetno kratko, unosi dozu panike u ceo scenario i čini igru zabavnijom.

Warioware Get It Together sadrži preko 200 ovakvih izazova - oprostićete nam što ih nećemo pobrojati sve u ovom tekstu.

 

 

Deathloop [PC, PS5] – 14.septembar

Ovo je igra kojoj je pomeren datum izdavanja pa ćete kod nas na blogu pronaći par interesantnih tekstova o njoj. Predlažemo, da ukoliko ste odigrali Returnal, proverite šta je možda slično kada su ove dve igre u pitanju

Igre očigledno imaju veoma različit način igranja. Iako su obe pucačine, Deathloop ima viđenje prvog lica first-person point-of-view, dok je Returnal treće lice third-person. U Deathloop-u se čini da se uspeh oslanja na manipulisanje ljudskim likovima. Na primer, jedan gameplay trailer za igru Deathloop uključuje manipulisanje sa namerom da se te prati jedna meta na zabavi koju organizuje druga meta i tako olakša smaknuće obe mete. Returnal sa druge strane, čini se zahteva predviđanje postupka daleko manje povezanog i predvidivog vanzemaljskog neprijatelja. Pored svega, Deathloop će takođe uključiti aspekte više igrača sa drugim igračkim likom, Julianom Blake, koja lovi Colta.

Ekipa igre Deathloop je šarolika, Od Eg Serlinga, samoprozvanog ludog naučnika, do kanibalskog kulta Aleksisa „The Wolf“ Dorsey-a svi su jasni i nacrtani, kako po izgledu, tako i po vokalnim izvedbama. Trejler za Returnal jasno ukazuje da je to horor igra koja cilja na hiperrealističnu estetiku kako bi oživela svoju neobičnu premisu i zastrašujuće protivnike.

 

 

Fire Commander [PC] – 15.septembar

Merek's Market [PC, PS4, XBO, Stadia] – 15.septembar

Aragami 2 [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 17.septembar

Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom Prince's Edition [Switch] – 17.septembar

GameDec [PC] – 21.septembar

NBA 2K22 [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 22.septembar

Luka Dončić na pakovanju ove uvek interesantne igre! Definitivno neko ko će naterati mnoge koji nisu do sada igrali NBA da je sada kupe i pokrenu.

I baš zbog Luke Dončića, Srbija dobija neke dodatne poklone za preordere. Pored regularnih preorder poklona, samo zvanični retaileri svojim kupcima mogu da daju i Preorder bonus: 

  • 2,000 VC
  • 1x MyTEAM free agent card – 95 rated Dirk Nowitzki card
  • 1x MyTEAM promo pack

 

 

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 22.septembar

Diablo 2 Resurrected [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 23.septembar

Sable [PC, XSX, XBO] – 23.septembar

Death Stranding Director's Cut [PS5] – 24.septembar

Ovo izdanje će predstaviti i nove online funkcije, kao što su Friend Play i Leaderboards.

Igrači koji su već igrali Death Stranding na PS4 konzoli će moći da prenesu svoj napredak iz igre na PS5, a oni koji su već završili celu igru će biti u prilici da istraže nova područja sa novom opremom i oružjem.

Koje PlayStation 5 karakteristike se navode:

  • Doživite okruženja i vremenske efekte poput visoke trave, vodenih struja, jakog vetra, kiše i snega uz inovativne haptičke povratne informacije bežičnog kontrolera DualSense ™.
  • Još više se približite svetu DEATH STRANDING-a pomoću prilagođenog adaptivnog otpora trigera kada koristite različite vrste oružja, nosite teret ili sakupljate predmete.
  • Slušajte DEATH STRANDING zvučne efekte koji oživljavaju uz 3D Audio koji vas dodatno uvodi u okruženje (potrebne su kompatibilne slušalice).
  • Izaberite jedan od dva režima slike - Performance Mode sa upscaled 4K rezolucijom i do 60 kadrova u sekundi ili Fidelity Mode u native 4K rezoluciji. Oba moda donose i ultra-wide i HDR podršku, tako da možete uživati u zapanjujuće jasnoj grafici i naprednom strimingu tekstura. *
  • *4K i HDR zahtevaju 4K & HDR kompatibilni TV ili display.

 

 

Dragon Ball Z: Kakarot [Switch] – 24.septembar

Lost Judgment [PS5, XSX, PS4] – 24.septembar

Decembra 2021... Okružni sud u Tokiju. Akihiro Ehara je optužen da je napao ženu u prepunom vozu. Video snimak njegovog pokušaja bekstva sa mesta događaja i kasnijeg privođenja prolaznika provlači se po svim vestima, a negodovanje javnosti zahteva maksimalnu kaznu.  

„Pre tri dana, mrtvo telo je pronađeno u napuštenoj zgradi u Jokohami. Jeste li ga već identifikovali? " zabuna zahvata sudnicu. Njegov advokat, Saori Shirosaki, ne sumnje da su ključni detalji situacije zanemareni, jer Ehari nije ni suđeno za ubistvo. Ona kontaktira detektiva Takayuki Yagami da to dodatno istraži.

Kako je Ehara mogao da počini dva zločina odjednom? Da li je seksualna optužnica bila samo maska? Da li je Ehara izigrao ceo pravosudni sistem? Dok žrtve izbijaju na površinu, a Yagami sve više kopa po istini, suočava se sa pitanjem: Odbraniti zakon ili doneti pravdu?  Od samo jednog pogrešnog koraka čovek može postati čudovište...

 

 

 

Addams family - Mension Mayhem [PS4, XBO, Switch] – 24.septembar

Pomozite porodici Adams koje svi toliko volimo da sačuvaju svoju kuću u ovoj urnebesnoj 3D avanturi. Istražite najmračnije hodnike vile i magične misterije kao nikada do sada, otkrijte tajne i spasite legendarnu kuću. Iskoristite posebne sposobnosti svakog legendarnog lika da biste rešili zagonetke i pronašli relikvije koje otkrivaju istoriju od koje se podiže kosa na glavi. Igrajte sa i protiv prijatelja u konkurentnim mini-igrama za više igrača koje će vas naterati da skačete i skačete jedni preko drugih kako biste pobedili. 

 

Ghostrunner [PS5, XSX] – 28.septembar

Ghostrunner nudi jedinstveno iskustvo za jednog igrača: brzu, nasilnu borbu i originalno okruženje koje meša naučnu fantastiku sa postapokaliptičnim temama. Priča o svetu koji je već okončan i njegovim stanovnicima koji se bore za opstanak. Samo za starije od 18. godina

“Elegancija, preciznost i moć”
9/10 – Shacknews (US)

“Jedan od najboljih platformera godine je u ... prvom licu? ... Ghostrunner razvaljuje platforme sa svom milinom kiborg nindže”
Preporučujemo – Polygon (US)

“Priča je čvrsta, svet je lep, a preciznost luda”
9/10 – God is a Geek

 

 

In Sound Mind [PC, PS5, XSX] – 28.septembar

Insurgency Sandstorm [PS4, XBO] – 29.septembar

Demon Skin [PS4, XBO, Switch] – 30.septembar

Hot Wheels Unleashed [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 30.septembar

Sedite za volan nagotivnijih, najbržih i najlegendarnijih vozila, sa njihovom ličnostima, stilom vožnje i nivoima. Otkrijte sve njihove jedinstvene atribute i kako ih koristiti za suočavanje sa svakom stazom i izazovom. Uz Livery Editor učinite svoju vožnju jedinstvenim remek-delom brzine!

Oslobodite svoju kreativnost! Napravite svoje neverovatne i jedinstvene staze u bilo kom okruženju za igru, mešajući module staza sa scenskim objektima za beskrajnu zabavu trka. Bilo koji objekti u okruženju mogu biti deo vaše staze i igrati aktivnu ulogu u vašoj trci! Podelite svoje kreacije sa svetom ili uživajte u numerama drugih ludih igrača poput vas.

 

 

Rogue Lords [PC] – 30.septembar

Blood Bowl 3 [PC] – septembar TBC

Honey, I Joined a Cult [PC] – septembar TBC

 

 

U slučaju da želite da unapred poručite neke igre, ili proverite šta se sve novo očekuje, pogledajte naš Preorder deo. Za sve preorder kupovine imate promo popust.

Games 4 All ima sve u svojoj ponudi. Na vama je da odaberete!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50098
Nova igra studija zaslužnog za Yakuza serijal Nastavak igre Judgement Novi borilački st...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Ušteda 40%
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999,00 RSD
2.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50066
Uzbudljiva nova avantura iz serijala Life is Strange, sa novim glavnim likom i novom pr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pomozi Sredi, Pagsliju, Gomezu i Mortiši da spasu vilu porodice Adams u ovoj urnebe...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Akcioni platformer iz prvog lica Cyberpunk okruženje Svaki udarac je fatalan - kako za ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

02.
Sep.
2022.
Ova mama je gejmer
Igre, firmovi, serije i život... Pas je definitivno čovekov najbolji prijatelj koji možda još uvek nije dobio zasluženo mesto u video igrama.
17.
Aug.
2021.
Vesti/Najnovije
Amplitude Studios se deceniju pripremao da stigne Civilizaciju i čini se da je bilo vredno i truda i čekanja!
13.
Aug.
2021.
Vesti/Najnovije
Od danas je u prodaji igra Tribes of Midgar a mi smo rešili da vam prenesemo utiske o tome kako je igrati ovu igru. U pitanju su bitni portali i kriti...