E Sport

 Izvršni direktor Bobi Kotik je priznao da kompanija definitivno nije zauzela pravilan pristup.
Detaljnije
Najnoviji deo čuvene franšize, Mortal Kombat 11, je zvanično postao najuspešniji Mortal Kombat ikada, pošto je juče izašla informacija koja potvrđuje da je do sada prodato preko 12 miliona kopija.
Detaljnije
Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni, sada imate priliku tako nešto i da uradite! Ukoliko igrate Counter-Strike: Global Offensive i poznajete još četiri drugara koja isto vole da se takmiče, SESE vas poziva da se prijavite na drugi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 7. avgusta!
Detaljnije
Ako ste mislili da je prelazak na novi pokretački endžin iza najnovijeg PES ostvarenja jedina promena u čuvenom serijalu, varate se. Velike promene su na vidiku za fanove popularne fudbalske simulacije.
Detaljnije
Na Esports Samitu u Bukureštu Rumunija je donela pravnu odredbu da će sportski zakon do kraja godine biti izmenjen, i da će esports zvanično biti priznat kao tradicionalni sport.
Detaljnije
Netflix planira da se u narednih godinu dana uključi u gejming univerzum, i proširi svoje osnovno poslovanje sa serijama i filmovima koje su od ove platforme stvorile najveću pretplatničku video uslugu.
Detaljnije
Početkom meseca smo saznali da je jedan od najboljih CS:GO igrača svih vremena, Nejtan ”NBK” Šmit završio svoju karijeru jer želi da se oproba u Valorantu.
Detaljnije
Sa svojom fenomenalnom igrom i trijumfom u velikom finalu UEFA eEURO 2021 šampionata protiv reprezentacije Poljske, Kepa i Roksa su dokazali da je Srbija ubedljivo najbolja eFootball PES 2021 ekipa u čitavoj Evropi.
Detaljnije
U singapurskom tržnom centru otvoren je Esports Experience Centre koji se proteže na 12,000 kvadratnih metara.
Detaljnije
Baš kao što su glasine na socijalnim mrežama najavljivale, u Fortnite je stigao novi Batman Zero stil koji igrači mogu već od danas da nabave.
Detaljnije
Prve nacionalne Tekken 7 kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo su završene, a krunisani kralj srpskog Tekkena, Vlada ”Coldheart” Stanković, se sa svojom ubedljivom igrom plasirao na finalni turnir koji će odlučiti ovogodišnjeg predstavnika Srbije u Izraelu
Detaljnije
Evropsko prvenstvo u fudbalu je već uveliko počelo, pa možemo reći da je krenula prava fudbalska groznica. Zato je savršeno vreme da se spremimo i za UEFA eEURO 2021 PES takmičenje koje će se održati od 8-10. jula i na kojem će za razliku od aktuelnog takmičenja učestvovati i Srbija.
Detaljnije
Nekoliko meseci smo se družili sa herojima Horde, a sledeća avantura u Azeroth-u će biti posvećena Alliance frakciji.
Detaljnije
Kao jedan od najboljih CS:GO profesionalaca svih vremena, Oleksandr ”s1mple” Kostilev nam je otkrio kako bi izgledala njegova idealna CS:GO ekipa.
Detaljnije
Legendarna esports organizacija Na’Vi je odlučila da malo osveži svoj nezaboravni logo, ali i promeni svoj čuveni slogan ”Born to win”.
Detaljnije
Esports je eksplodirao u mejnstrim i postao glavni oblik zabave širom sveta poslednjih godina.
Detaljnije
Valve je izbacio prvi ovogodišnji Dota 2 Battle Pass i objavio detalje novog event-a, zajedno sa Spectre Arcana paketom i novom Dragon Knight personom.
Detaljnije
Ljubitelji Overwatch-a, legendarnog šutera koji je pomerio granice modernih pucačina, željno iščekuju nastavak na kome Blizzard radi već godinama. Posle odlaska Džefa Kaplana iz razvojnog tima krajem aprila, štafetu je preuzeo Erin Keler, koji nam je poslednjih nekoliko meseci otkrio dosta novina. Od Blizzcon najava do individualnih prezentacija, evo šta smo sve saznali o razvoju Overwatch 2.
Detaljnije
Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni, sada imate priliku tako nešto i da uradite! Igrate Tekken 7 i želite vaše znanje da prikažete na najvišem nivou? SESE vas poziva da se prijavite na prvi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 4. jula!
Detaljnije
Bivši član ruske CS:GO organizacije Winstrike, Vladislav ”bondik” Nečiporčuk, dostavio je obaveštenje ekipi da imaju jedan mesec da isplate sve zaostale obaveze. U suprotnom sledi tužba.
Detaljnije