E Sport

Esports je prethodne decenije počeo da se razvija munjevitom brzinom. Iako na njega gledamo kao na sport budućnosti, valjano je osvrnuti se na njegovu bogatu istoriju i setiti se svih tih nezaboravnih momenata
Detaljnije
Domaća esports scena raste iz dana u dana, naročito kada je u pitanju CS:GO, jedna od najpopularnijih igara u Srbiji. Ako ste ikada imali priliku da pratite istu, verujem da se čuli za Luku ”c0llins” Živanovića, jednog od najboljih srpskih igrača koji još uvek nije zaigrao u inostranstvu.
Detaljnije
Još samo nekoliko dana ostalo je do početka nove DPC sezone, a i sledeće sezone imaćemo za koga da navijamo, pa čak i u američkoj regionalnoj ligi.
Detaljnije
Juče se završila prva sezona Arcane-a, a produkcijski tim Riot Gamesa je već potvrdio da je druga sezona u produkciji!
Detaljnije
Gabrijel ”FalleN” Toledo je jedan od najpoznatijih i najiskusnijih igrača na čitavoj profesionalnoj Counter Strike sceni. Brazilac je tokom svoje višegodišnje karijere igrao za veliki broj ekipa i nanizao ogroman broj turnirskih pobeda, osvojivši preko milion dolara u nagradama. Trenutno se takmiči u dresu Team Liquid-a.
Detaljnije
Popularnost Riot-ove animirane Netflix serije Arcane nastavlja da raste, a njena gledanost je dostigla prvo mesto po gledanosti u čak 51 zemlji, među kojima je i Srbija.
Detaljnije
Na početku grupne faze Svetskog IeSF šampionata, reprezentacija Rumunije je savlada Srbiju rezultatom 16-12.
Detaljnije
OG Esports nastavlja sa rekonstrukcijom svoje Dota 2 ekipe, zbog čega su se danas rastali sa dugogodišnjim trenerom, Titoanom “Sockshka” Merlozom.
Detaljnije
Sony i Fortnite kreatori više neće sarađivati sa Trevisom Skotom nakon stampeda koji je oduzeo osam života na njegovom koncertu.
Detaljnije
Epic Games i Riot Games su sinoć ozvaničili novu saradnju, koja će dovesti League of Legends, VALORANT, Legends of Runeterra i Teamfight Tactics na Epic Games platformu.
Detaljnije
Posle mesec dana uzbudljive League of Legends akcije, dobili smo nove šampione Sveta – EDG, koji je nakon 5 neverovatno neizvesnih mečeva savladao favorizovani DAMWON!
Detaljnije
Možda Valorant igrači nisu toliko upoznati sa League of Legends-om i univerzumom koji stoji iza cele igre, ali to svakako ne sprečava Riot Games da promoviše svoju novu seriju i u drugim igrama!
Detaljnije
Svima je poznatu da su heroji u MOBA igrama pri izlasku gotovo uvek pomalo prejaki. Ni Dota 2 nije izuzetak, a ovo nepisano pravilo je nedavno opravdala simpatična, ali izuzetno smrtonosna Marci. Pogledajte klip u prilogu i biće vam jasno o čemu se radi.
Detaljnije
Esports je prethodne decenije počeo da se razvija munjevitom brzinom. Iako na njega gledamo kao na sport budućnosti, valjano je osvrnuti se na njegovu bogatu istoriju i setiti se svih tih nezaboravnih momenata. Zato smo odlučili da vam spremimo jedan mali vremeplov, i odvedemo vas u daleku (ili blisku) prošlost esporta. Bili to rođendani profesionalnih igrača, datumi velikih turnira, ili stari gejmplej patch-evi, sve će te ih pronaći upravo ovde.
Detaljnije
Blizzard je zvanično objavio da će ozloglašeni odmetnik i vickasti kauboj, Jesse McCree, od danas biti poznat kao Cole Cassidy.
Detaljnije
Jedan od najpoznatijih SEA Dota 2 igrača, Deril ”iceiceice” Pei Šang odlučio je da zaradi koji dodatni dinar u reklami za novi Gillette brijač ”MVP”.
Detaljnije
Izašao novi Valorant peč, koji nije mnogo toga menjao, ali je zato slučajno oslabio Jett, što je oduševilo veliki broj igrača, koji sada mole Riot da ostane ovakva kakva jeste!
Detaljnije
Deseti International Dota 2 šampion je Team Spirit, koji je suprotno svim očekivanjima pobedio favorite PSG.LGD sa rezultatom 3:2, osvojio novčanu nagradu od 18.208.300$, i podigao Aegis of Champions. Kakav tim!
Detaljnije
Ovog vikenda su zvanično završene sve kvalifikacije za predstojeći CS:GO Major, zbog čega sada konačno imamo kompletnu listu učesnika!
Detaljnije
League of Legends je ugledao svetlost dana 27. oktobra 2009. godine, zajedno sa 40 heroja. Do 15. aprila 2021. godine, ovaj broj se skoro učetvorostručio, a u igri ih danas imamo čak 157. Najnoviji heroj koji se pridružio svetu Runeterre je Vex.
Detaljnije